-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rødspættefileter med rejer og salat
( 2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g rødspættefileter
- 1 skalotteløg
- 15 g smør
- 1 dl hvidvin
- grøn salat
- 1 1⁄2 dl cremefraiche 9 eller 18 %
- 1⁄2-1 tsk dijonsennep
- dild, purløg, persille
- 150 g pillede rejer
- salt og peber
- Tilbehør:
- flute
- Damp rødspættefileterne som til „Rødspættefileter med rejerog asparges“ (se nederst) og lad dem afkøle.
- Skyl og slyng salaten.
- Rørcremefraiche sammen med sennep og finthakkede krydderurterog smag til med salt og peber.
- Anret fisken på salat oghæld et par skefulde af den kolde krydderurtesovs over. Drysmed rejer og server f.eks. med lun flute.