-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Savoykål med kalkun, chili og citron
Salaten med kalkun, kål og chili er rig på protein og fattig på kalorier, og dermed perfekt, hvis du vil af med nogle kilo.
4
Ingredienser
- 8 store blade savojkål
- 200 g kogt eller stegt kalkunbryst
- 1 rød chili
- 1 bundt forårsløg
- ½ citron, saft og skal her, usprøjtet
- 4 spsk olivenolie
- salt og peber
Sådan laver du savoykål med kalkun
- Blancher savojkålen ved at komme den i letsaltet, kogende vand i to min. Tag den op og læg den i iskoldt vand. Snit kålen. Skær kalkunen i mindre tern. Hak chilien fint. Tag evt. kernerne ud, hvis du vil have en mild chilismag.Snit forårsløg fint.Bland det hele i en skål. Bland skallen fra citron i. Pres saften fra citronen over salaten og bland med 4 spsk olivenolie. Krydder med salt og peber og servér.