Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 24

Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 24

Ugemenu/Indkøbsliste uge 24

Mandag

: Penne med courgette, mynte, fløde og citron

Tirsdag

: Kyllingeoverlår med gulerødder og safran

Onsdag

: Helstegte foreller med citron og løg, nye kartofler og ærter

Torsdag

: Bondesalat med kartofler, bacon og emmentaler

Fredag

: Svineschnitzler med stegte rødløg, kapers og brød

Indkøbsliste uge 24

Kød og fjerkræ

4-6 kyllingeoverlår

4 foreller

200 g bacon i tern

4 svineschnitzler

Frugt og grønt

240 g cherrytomater

1 kg rødløg

120 g kapersbær (drænet vægt)

2 fed hvidløg

1 kg gulerødder

Et stort salathoved, f.eks. krølsalat

500 g ærter i bælg

1½ kg nye kartofler

2 store håndfulde mynte

1 citron

1 lille løg

2 courgetter

Æg og mejeri

150 g emmentaler

50 g smør

2½ dl piskefløde eller madlavningsfløde

Basis

1 spsk olie

6 spsk olivenolie

1 spsk sennep

½ tsk sukker

salt og sort peber

Andet

2 dl hønsebouillon

500 g penne

½ gram safran

2 spsk hvidvinseddike

parmesan

Mandag: Penne med courgette, mynte, fløde og citron

Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011

Tirsdag: Kyllingeoverlår med gulerødder og safran

Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011

Onsdag: Helstegte foreller med citron og løg, nye kartofler og ærter

Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011

Torsdag: Bondesalat med kartofler, bacon og emmentaler

Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011

Fredag: Svineschnitzler med stegte rødløg, kapers og brød

Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011