Ugemenu: Se indkøbslisten til uge 24
Ugemenu/Indkøbsliste uge 24
Mandag
: Penne med courgette, mynte, fløde og citron
Tirsdag
: Kyllingeoverlår med gulerødder og safran
Onsdag
: Helstegte foreller med citron og løg, nye kartofler og ærter
Torsdag
: Bondesalat med kartofler, bacon og emmentaler
Fredag
: Svineschnitzler med stegte rødløg, kapers og brød
Indkøbsliste uge 24
Kød og fjerkræ
4-6 kyllingeoverlår
4 foreller
200 g bacon i tern
4 svineschnitzler
Frugt og grønt
240 g cherrytomater
1 kg rødløg
120 g kapersbær (drænet vægt)
2 fed hvidløg
1 kg gulerødder
Et stort salathoved, f.eks. krølsalat
500 g ærter i bælg
1½ kg nye kartofler
2 store håndfulde mynte
1 citron
1 lille løg
2 courgetter
Æg og mejeri
150 g emmentaler
50 g smør
2½ dl piskefløde eller madlavningsfløde
Basis
1 spsk olie
6 spsk olivenolie
1 spsk sennep
½ tsk sukker
salt og sort peber
Andet
2 dl hønsebouillon
500 g penne
½ gram safran
2 spsk hvidvinseddike
parmesan
Mandag: Penne med courgette, mynte, fløde og citron
Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011
Tirsdag: Kyllingeoverlår med gulerødder og safran
Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011
Onsdag: Helstegte foreller med citron og løg, nye kartofler og ærter
Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011
Torsdag: Bondesalat med kartofler, bacon og emmentaler
Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011
Fredag: Svineschnitzler med stegte rødløg, kapers og brød
Opskriften får du i ALT for damerne af 16. juni 2011