5 hurtige tips til sunde snacks
SPONSORERET indhold

5 hurtige tips til sunde snacks

11. sep. 2013 | Mode | Eurowoman

Sunde snacks behøver på ingen måde at rime på bladselleri og gulerodsstænger.

Vi giver dig her 5 tips til sundere snacks, der ikke skaber højlydt brok fra badevægten.

Fra chips til popcorn
Skift købechips ud med popcorn, der fylder mere og giver færre kalorier. Spis salte mandler, der giver dig sunde fedtsyrer – og overvej, om det ikke er værd at bruge 10 minutter på at lave tynde skiver af rodfrugter, bagt i ovnen.

Ud med slikket
Reducer mængden af alm. slik og skru i stedet op for frugtsukker og næringsstoffer med forskellige typer tørret frugt og druer.

Farvel til lys, mmm til mørk ...
Skift lys chokolade ud med den mørke, gå efter pålægschokolade på fuldkornsknækbrød i stedet for hvidt brød – måske i kombination med rosiner vendt i kakao.

Au revoir peanuts, hej til ...
Skift de salte peanuts ud med mandler, som du kan salte, som du synes, og som kan tilberedes på masser af spændende måder.

Ud med fødeis, ind med ...
Skift den ud med sorbet, der ikke indeholder fedt, kakaomælk, der indeholder langt færre kalorier eller en lækker smoothie, der giver dig sødme, men på en langt sundere måde.

Helseplus.dk kan du finde alt hvad hjertet begærer inden for sundhed. Dyk ned i de mange spændende produkter og start en sundere livsstil i dag.

Om Helseplus
Helseplus er blandt Danmarks største e-mærkede online helsekostbutikker, med ca. 12.000 forskellige, naturlige produkter inden for skønhed, personlig pleje, helsekost og kosttilskud til favorable priser.