Bea Fagerholt
SPONSORERET indhold

Bea Fagerholts hverdagshelte: "Jeg bruger denne vidundermist på ren hud efter rens for at genoprette fugtbalancen"

6 skønhedsprodukter, der redder Bea Fagerholt i marts.

Af: Bea Fagerholt
10. mar. 2017 | Mode | Eurowoman

1. Gode bisser

Min tandlæge har lært mig, at tandbørster skal være bløde, da det er vigtigt at skåne sit tandkød, og her er mærket Curaprox favoritten. De kommer i et væld af fine farvekombinationer.


Tandbørste fra Curaprox, 37 kr.

2. Psst ...

Jeg bruger denne vidundermist på ren hud efter rens for at genoprette fugtbalancen eller på træt hud hen på eftermiddagen. Den dufter skønt af jasmin, rose og forår.


Silver Rich Facial Mist fra AMLY, 445 kr.

3. Moisturize!

Huden har brug for al den fugt, den kan få gennem vinteren, og derfor starter min morgen med dette serum, som efterlader min hud dejlig fugtmættet hele dagen og giver den tiltrængt glød. Den ligger i den dyre ende, men der skal kun to pump til, og med det resultat, den leverer, synes jeg, at den er alle pengene værd.


Rejuvenating Serum fra Tata Harper, 699 kr.

4. Brikker til det hele

Det er sjældent, at jeg bruger samtlige nuancer i en palet, men jeg har ikke kunnet holde fingrene fra nogen af disse cremede skygger, som highlighter, giver rødt til kinderne og fungerer som øjenskygge. De lette formler blender fint ind i huden, giver den et levende udtryk og er perfekte til en vinterbleg hud.


Illuminate Highlighting Palette fra Youngblood, 399 kr.

5. I en masketid

Jasmi Bonnén, som står bag det danske hudplejemærke ­Nuori, bor i New York, har kontor i ­Danmark og befinder sig meget ofte over skyerne i et tørt flyklima. Det er vi mange, der er glade for, da denne maske netop er udviklet til at re-booste dehydreret hud. Jeg sover med den på, men du kan også smøre et ordentligt lag på huden og fjerne masken, når den har arbejdet i et kvarters tid.

Supreme Moisture Mask fra ­Nuori, 485 kr.

6. Pletfjerner

Det er blevet endnu nemmere at lægge makeup om morgenen med denne foundation-pen og concealer i et, der stryges hen over de områder, som har brug for lidt dækning. Den giver et virkelig fint og ensartet resultat, som føles let på huden, og er perfekt at have i tasken til touch up.
Retouching Wand fra Bobbi Brown, 315 kr.

LÆS OGSÅ: Kosmetolog: ”Det bedste man kan gøre for sin hud året rundt er…”

LÆS OGSÅ: Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud

LÆS OGSÅ: Sådan dækker du en bums, du har pillet for meget ved