Christel Hielscher Seibenhaar

Foto: PR Skønhedstip: Skrub din krop i kaffegrums.

Christel Hielscher Seibenhaar: "Det er så effektivt, og så koster det kun en halvstreder"

Kogebogsforfatteren, dj’en og salgschefen hos Han Kjøbenhavn Womenswear, 32, skrubber sin krop i kaffegrums og giver huden blomsterhonning.

Hår – Loukita på Birkegade på Nørrebro laver mit hår. Hun har været min frisør on and off i 10 år. Jeg har utrolig sart hovedbund, så jeg er vildt glad for Decubals Mild Shampoo, og så er jeg stor fan af Purely Professionals leave-in Treatment 1 og deres Hair Repair 2. Jeg elsker desuden Moroccanoils Oil Treatment.

Moroccanoil Treatment

Få looket: Moroccanoil Treatment, Moroccanoil, 339 kr.

Jeg var så fjollet at give alle mine hårprodukter væk, da jeg barberede alt mit hår af sidste år, som om jeg aldrig skulle have hår igen. Ikke så smart. Det betyder dog, at jeg drømmer om en Dyson-hårtørrer og en Mason Pearson-hårbørste, da jeg har hørt, at de skulle være Rolls-Roycer inden for hver deres kategori.

Hårtørrer fra Dyson

Prøv den: Hårtørrer, Dyson, 2.999 kr.

Bryn – Jeg farver selv mine bryn, men får dem trådet nede hos Salon Ghina på Enghavevej. Det er så effektivt, og så koster det kun en halvtredser.

LÆS OGSÅ: 15 skønhedstricks, vi ville ønske, vi altid havde kendt

Øjne – Jeg er 30 plus, og jeg burde derfor passe bedre på øjnene. Så når jeg husker det, bruger jeg øjencremen Parsley Seed Anti-Oxidant Eye Cream fra Aesop. Jeg bruger aldrig øjenskygge, men hvis jeg skal peppes lidt op, bruger jeg enten min rouge på øjnene eller Kat Von Ds sorte Ink Liner.

Parsley Seed Anti-Oxidant Eye Cream, Aesop

Find den: Parsley Seed Anti-Oxidant Eye Cream, Aesop, 600 kr. 

Læber – Læbestiften er på næsten hver dag og allerhelst farven Ruby Woo fra MAC. Hvis jeg ikke har læbestift på, bruger jeg Carmex til læberne. Mine to absolut favoritter, som jeg har med alle steder.

Carmex Lip Balm, Carmex

Prøv den: Carmex Lip Balm, Carmex, 42 kr.

Mund – Sund er et vidt begreb. Jeg spiser ikke decideret for at holde mig sund, jeg spiser, hvad jeg har lyst til, og så spiser jeg meget i løbet af dagen. Jeg snacker nærmest hele dagen, og det kan være alt fra frugt og grønt til croissanter og kanelsnegle. Jeg elsker kage og spiser sødt hver dag, men med måde. Det må være dét, der udgør sunde spisevaner, at du kan spise alt, så længe du gør det med måde.

Ansigt – Jeg bruger alle mulige foundations fra MAC og blander dem gerne, så de rammer den kulør, jeg har i forvejen.

Hud – Mario Badescus Cucumber Cleansing Lotion er så god! Jeg elsker også at bruge masker. Når den skal være lidt krads, bruger jeg Primrose Facial Cleansing Masque fra Aesop, og ellers bruger jeg enten Super Collagen Mask fra Mario Badescu eller økologisk blomsterhonning, som jeg fordeler i et tyndt lag i ansigtet og lader sidde i 15 minutter. Jeg bliver helt blød. Jeg bruger en ansigtsscrub, som min veninde Rita Blue selv har lavet, og inden da brugte jeg Rudolph Cares Facial Scrub Mask.

Cucumber Cleansing Lotion, Mario Badescu

Find den: Cucumber Cleansing Lotion, Mario Badescu, 125 kr.

Krop – Til kroppen bruger jeg tørbørsten fra Karameju, når jeg husker det, og ellers bruger jeg kaffegrums som scrub et par gange om ugen. Der er ingen scrub, der slår kaffegrums. Det sviner lidt, men det er det bedste! Jeg har brugt koldpresset kokosolie efter badet i mange år, og den supplerer jeg ofte med Coconut Bodylotion fra Kiss My Face og Skin Trip Coconut Moisturizer fra Mountain Ocean. De dufter så godt!

Duft – Jeg har altid brugt Niveas deo-rollon Protect & Care. Jeg har prøvet alle, og det er bare min yndlings. Mine to parfumer har jeg brugt i over 10 år, og jeg svinger mellem Comme des Garçons Rose om sommeren og 808 Gold om vinteren. De er begge udgået for nyligt, så jeg har opkøbt et lager.

LÆS OGSÅ: Amanda Nørgaard: ”Det eksfolierer huden blidt og er det bedste – og billigste – tip, nogensinde”

Negle – Min bedste veninde Manja Touré har lavet mine negle, siden vi var 20 år. Hun er dog flyttet til Marbella, så nu bruger jeg Shellac fra CND derhjemme, når jeg har tålmodigheden til det. Alle bør i øvrigt eje Essies Quick-E Drying Drops, hvis de er utålmodige med neglelakkens tørretid. De virker!

Numse – Jeg elsker at være i form. Det kan være svært at finde tid til, så jeg motionerer ikke så meget, som jeg kunne ønske. Jeg træner Bikram Yoga et par gange om ugen og reformertræning en gang om ugen hos The Wolfpack Gym.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup og Parfume