TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

"Den er god til selv meget sensitiv hud som min"
Foto: Frederikke Heiberg Træningsekspert og forfatter Anna Bogdanova

Skønhedstip

Denne solcreme lader min hud ånde

Træningsekspert og forfatter til bogen "Skyhøj Forbrænding", Anna Bogdanova, bruger så få,effektive skønhedsprodukter som muligt og makeup, der kan holde til en gang styrketræning.

Babyblød hud
Min favorit til kroppen er en bodyscrub fra Origins, som jeg først smører på tør hud, skrubber blidt, skyller med vand og skrubber så lidt ekstra. Den er god til selv meget sensitiv hud som min – og efterlader en babyblød overflade.

Modern Friction, Origins, 320 kr.

LÆS OGSÅ: Hudterapeut: Har du irriteret hud, bumser eller appelsinhud er dette din hjælper

Solbeskyttelse
Jeg har lige opdaget ansigtssolcremen fra Rudolph Care, og jeg må sige, at det er den eneste solcreme, som lader min hud ånde – jeg er vild med den! Jeg har i år opgraderet fra den vanlige SPF 15 til SPF 30, nok fordi jeg er blevet ældre og mere bevidst om at undgå hudkræft.

Rudolph Sun Face Cream SPF30, Rudolph Care, 245 kr.Giver glød
A-vitamincremen fra Beauté Pacifique fugter min følsomme hud igennem og fjerner alle røde pletter over natten, så jeg vågner op med glød. Origins' 10-minutters ansigtsmaske er også en lifesaver for mig, fordi den fjerner alle røde knopper og små urenheder uden at tørre huden ud.

Crème Métamorphique, Beauté Pacifique, 389 kr.

LÆS OGSÅ: Se de nyeste og bedste solcremer til dit behov

Den eneste ene
Tromborgs Mineral Foundation i farven Sky er mit eneste makeupprodukt til daglig. Huden ser usminket ud med en helt utroligt flot glød. Jeg har en aktiv hverdag og har brug for makeup, der ser naturlig ud uden at gå i stykker af, at jeg sveder under træning – det klarer den her.

Mineral Foundation, Sky, Tromborg, 340 kr.


Yndlingsdufte
Jeg er helt tosset med Angel fra Thierry Mugler, den har jeg brugt i over 10 år nu, og så Chanel no. 5. Jeg bruger egentlig kun parfume ved festlige lejligheder, men når jeg gør, sprøjter jeg altid duften ud i luften og går igennem duftskyen – et tip min mor gav mig til at holde duften diskret.

Angel, edt 60 ml, Thierry Mugler, 515 kr.


Styling

Jeg bruger udelukkende Bumble & Bumble til mit hår, og ud over shampoo og balsam er jeg helt tosset med deres Styling Creme, som jeg blander med Grooming Creme – og typisk bare lader sidde i det våde hår. Det giver mit lange hår en smule hold.

Stylingcreme, Bumble & Bumble, 220 kr.


Min næste skønhedsinvestering

Min næste skønhedsinvestering skal være en kranio-sakral-behandling på Skodsborg Kurhotel & Spa, der afspænder kraniet, nakken og rygsøjlen.

Kickstart dit stofskifte, og boost din forbrænding med "Skyhøj forbræning", Anna Bogdanova, Politikkens Forlag, 250 kr.

LÆS OGSÅ: Den mest effektive kur mod appelsinhud: Sådan tørbørster du din krop trin-for-trin

LÆS OGSÅ: Denne olie er mindst lige så god som de dyre

LÆS OGSÅ: 5 skønhedsproblemer, der ikke skal med på ferie.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Anna Bogdanova og Solfaktor og solcreme