Skønhed på budget
SPONSORERET indhold

Tina Nikolaisen: Denne olie er mindst lige så god som de dyre

Se hvorfor chefredaktøren sværger til denne olie. . Og så er den endda billig.

Af: Tilde Mariann Andersen Foto: ALT for damerne
30. jan. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Skønhed behøver ikke at koste kassen. Du kan nemt lave din egen bodyscrub med ingredienser hjemme fra køkkenet. Det bedste trick til ungdommelig hud er også ganske gratis. Desuden findes der mange billigere produkter, der er lige så gode som de dyre. ALTfordamerne.dk spørger hver uge en kvinde, hvad hendes bedste skønhedstips på budget er. Denne uge er det chefredaktør Tina Nikolaisen, der deler sine favoritter med os.

- En af mine klare favoritter er mandelolie fra Urtegaarden. Jeg bruger olien, når jeg har været i bad, og når huden stadig er fugtig. Man bliver blød som en baby. Olien bruger jeg også, når jeg har lagt makeup – så tager jeg et par dråber på fingerspidserne og dupper på kindbenene for at få den helt rigtige naturlige shine. Der findes jo et hav af dyre olier, men denne her er både neutral i duft og virker mindst lige så godt som de dyre. Og så er den økologisk.


Økologisk mandelolie fra Urtegaarden, 76 kr. hos Urtegaarden.dk

- Jeg er ikke så god til at passe på mine hænder, så de bliver udsat for både havearbejde og rengøringsmidler uden handsker. Det sætter sine spor. Derfor sover jeg mindst en gang om ugen med mine hvide "tryllekunstnerhandsker". Jeg smører hænderne ind i et tykt lag håndcreme inden, og når jeg vågner om morgenen, er de så gode som nye. Neglene får lidt olie. Det er super nemt at lave skønhedspleje, mens man sover, og så behøver man ikke købe den dyreste håndcreme, fordi handskerne gør alt arbejdet.


Thirsty hands moisture gloves fra The Body Shop, 75 kr. hos Thebodyshop.dk

- Med alderen kommer der jo flere og flere linjer i ansigtet, og jeg har fundet ud af, at C-vitaminer er den bedste og billigste anti-age kur. Jeg drikker i forvejen Pukkas te – men deres c-vitaminer er også geniale. De gør huden elastisk og giver ny glød, og man kan faktisk godt se forskel efter tre måneder.


C-vitaminer fra Pukka, 132 kr. hos Nicehair.dk

Chefredakøtrens bedste skønhedstip på budget:
- Mit bedste skønhedstid er så absolut at vinterbade. Jeg har for første gang i mit liv badet minimum en gang om ugen hele vinteren, og jeg er blevet afhængig af det. Gyset og fornemmelsen, når blodet fiser rundt i kroppen, er uden mage. Varmen som efterfølgende strømmer ud i alle kroppens afkroge giver ny energi og en velvære, som ikke kan købes for penge. Og så er det ovenikøbet gratis.

LÆS OGSÅ: Maria Lucia: Det er den eneste foundation, der dækker pigmentpletter

LÆS OGSÅ: 15 nærende olier til krop, ansigt og hår

LÆS OGSÅ: Skønhed på budget: Det er mirakelsalven til næsten alt hjemme hos os