Katy Perry kopierer Britney Spears

Foto: MARK J. TERRILL/AP/STEVE GRANITZ

Katy Perry hylder Britney Spears

Hvem gør det bedst: Britney eller Katy?

Det er ikke kun de eftertragtede priser, kendisserne er ude efter, når MTV afholder deres årlige Video Music Awards-show. Det handler nemlig ligeså meget om at stjæle rampelyset og få omtale i pressen. Det havde Katy Perry en god opskrift på, da hun i søndags troppede op til VMA.

Det var ikke kun Beyoncé, der blev hædret, da MTV afholdte deres årlige prisuddeling i søndags. Katy Perry hyldede samme aften kollegaen Britney Spears. Ikke for hendes musik, men for hendes dristige tøjvalg i 00'erne.

Det er 13 år siden, at Britney Spears og ekskæresten Justin Timberlake troppede op i matchende denimoutfits fra top til tå, til American Music Awards. Looket blev dengang stærkt omtalt i pressen og landede i alverdens magasiner - på både lister over de bedste og værste klædte.

Det famøse look blev forleden genoplivet, da Katy Perry og rapper-vennen Riff Raff dukkede op i et ensemble, der tydeligt viser, hvor inspirationen til sættet kom fra.

"Jeg lavede min bedste imitation. Håber du kan li' det", tweetede Katy Perry søndag aften til kollegaen Britney Spears.

Britney Spears havde kun roser til overs for popkollegaen og skrev efterfølgende på sin Facebook-profil:

"Lige da jeg troede, at denimkjolen var gået på pension... Bringer Katy Perry den tilbage! Du så fantastisk ud i aften".

LÆS OGSÅ: Derfor er Miley Cyrus' VMA stunt en kæmpe succes!


Katy Perry og Riff Raff i specialtdesignet Versace til årets VMA.

Se, hvad vi ellers skriver om: Britney Spears