Se Hanni Gohrs sundhedstips

Se Hanni Gohrs sundhedstips

Den 31-årige danske model Hanni Gohr har dyrket motion, så længe hun kan huske, og elsker boksetræning og zumba. Hendes sunde livsstil er præget af kosttilskud, hjemmelavet juice og masser af mørk chokolade med nødder.

Fortsætter på de følgende sider...Træning

“Jeg er vokset op med sporty forældre og har dyrket sport lige så længe, jeg kan huske, så det føles underligt ikke at motionere. Jeg er tilmeldt det motionscenter, der ligger tættest på, for så er der ingen undskyldninger. Jeg træner stort set altid om morgenen og helst alene med musik i ørerne. De senere år er jeg også begyndt at gå til holdtræning i mit motionscenter, fordi jeg havde brug for noget mere inspirerende. Jeg elsker boksetræning, fordi det er så hårdt, og så er jeg blevet fan af zumba.”

Training Gloves fra Casall, 300 kr. 
Ipod Nano, 999 kr. 

Vitaminer

“Selv om jeg synes, min kost er sund og varieret, dækker jeg mig ind ved at tage kosttilskud. Kæmpenatlysolie og fiskeolie har jeg spist i mange år suppleret med en multivitaminpille. Olierne er essentielle for kroppens funktioner og skulle efter sigende have en gavnlig effekt på hud, hår og negle. To til tre gange om året, hvis jeg føler mig energiforladt, køber jeg en stor flaske Kräuterblut og drikker den færdig, nærmest som en slags kur. Kräuterblut er et jerntilskud baseret på ekstrakter fra blomster, bær og frugter og virker som et energiboost. Jeg kan godt lide tanken om, at det, jeg indtager, er naturligt og måske helende.” 

Bio-Marin Naturel, 80 kapsler fra Pharma Nord, 80 kr.
Floradix Kräuterblut fra Salus, 250 ml, 112 kr.
Kæmpenatlysolie, 90 kapsler fra Healthcrafts, 130 kr.

Afslapning

“Jeg elsker storbyer, men hvis jeg virkelig skal slappe af, er jeg til sol, strand og havet. Min søster er lige flyttet med familien til Sydney i et par år. Det er en del år siden, jeg har været der, så det er vist på tide med et gensyn. Jeg elsker Sydney, det er en storby kombineret med afslappet surfer-attitude. Jeg skal på alle loppemarkederne, som er fantastiske, bade i havet hver morgen og kysse på min lille niece.”

Mad

“Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke tænkte over, hvad jeg spiser, men jeg har et forholdsvis godt stofskifte. Jeg spiser desværre ikke morgenmad, men har et fast morgenritual, hvor jeg laver en stor kande grøn te til at starte dagen på. Jeg prøver at holde mig fra kulhydrater, men til gengæld spiser jeg chokolade stort set hver dag og har altid mørk chokolade med nødder liggende. Alt med måde – og aldrig dårlig samvittighed. Hver anden dag laver jeg en juice derhjemme, fx med ananas, godt med ingefær, rødbeder og gulerødder.” 

Økologisk mørk chokolade med nødder fra Vivani, 25 kr. 

Skønhed

“Min Anti-Aging Wrinkle Cream fra Tromborg er uundværlig. Den er mild og plejer og fugter som ingen anden creme, jeg har prøvet. Om aftenen smører jeg mit ansigt ind i The Organic Phamarcys Serum, der er som balsam for min hud. Jeg renser mit ansigt morgen og aften med jojoba-olie fra Urtegaarden, og så bruger jeg en multivitaminmaske fra Dermalogica et par gange om ugen. Jeg har neglelak på – både på hænder og fødder – året rundt, og min mineralfoundation fra Tromborg er en lille mirakelmager, som får al hud til at se smukkere ud. Jeg tilføjer lidt mascara, og jeg er klar. Jeg elsker, når det er let.”

Anti-Aging Wrinkle Cream fra Tromborg, 780 kr.
Antioxidant Face Firming Serum fra The Organic Phamarcy, 769 kr.
Multivitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica, 395 kr.
Vernis, 579 Lucky fra Dior, 185 kr.Kæmpenatlysolie, 90 kapsler fra Healthcrafts, 129,75 kr.

Læs også: 10 økologiske skønhedskøb under 150 kr.  »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed