Cara Delevingne Line Brems
SPONSORERET indhold

Vogue sammenligner dansk upcoming model med Cara Delevingne

Cara Delevingne bliver ofte omtalt som den nye Kate Moss, men har nu forladt jobbet som model til fordel for skuespil. Er dette afløseren?

Foto: All Over Press
09. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

Mens Cara Delevingne selv er trådt ned af catwalken og eftersigende har forladt modeljobbet til fordel for skuespillet, har modebranchen indledt jagten på en efterfølger, der kan efterligne den engelske models kometkarriere. Derfor er det heller ikke overraskende, at den internationale magasinpresse er hurtig til at råbe "Cara!", når den øjner en ny pige med topmodel-potentiale.

Og det er lige hvad amerikansk Vogue gjorde, da de bragte en artikel om danske Line Brems, der har haft travlt på New Yorks catwalk-podier under den nyligt overståede modeuge.

LÆS OGSÅ: Derfor hitter danske modeller på catwalken

- Ser I, med sit gyldne hår, kraftige øjenbryn og delikate træk, har Brems en slående lighed med Cara Delevingne, skrev Vogue.com.

 

Et billede slået op af Line Brems (@lineobrems) den 17. Aug 2016 kl. 10:19 PDT

 

Det er bestemt en ære for en ny model at blive sammenlignet med Delevingne, der de sidste par år har været modebranchens absolutte darling.

- Det er smigrende at blive sammenlignet med Cara. Jeg synes, hun er meget smuk, men jeg synes ikke, vi rent faktisk ligner hinanden! Cara ser ud som Cara, og jeg ser ud som mig. Det der er irriterende er, når nogen siger, jeg forsøger at ligne hende, for hvorfor skulle jeg gøre det? Jeg kan kun være mig selv, sagde Line Brems til Vogue.com.

LÆS OGSÅ: Pernille Teisbæk: Sådan gik hun fra tandlægestuderende til trendsætter

Line Brems har gået shows for Jeremy Scott, Givenchy og Jill Stuart, som hun for øvrigt havde æren af at åbne for nogle sæsoner siden.

 

Et billede slået op af Line Brems (@lineobrems) den 28. Jul 2016 kl. 11:35 PDT

 

Det er ikke bare Vogue, der holder øje med danskeren fra Skanderborg. Det er bare to måneder siden, at sitet Models.com gav Line en plads på deres liste The Hot List, hvor tidens mest efterspurgte modelspirer rangerer.

Direktør Jannick Lindberg hos Line Brems danske modelbureau Le Management, siger til Eurowoman.dk:

- Cara er jo et ikon i modebranchen, og det er bestemt positiv at blive sammenlignet med hende. Line er dog helt sin egen, og på et tidspunkt bliver det helt sikkert hende, som andre upcoming modeller vil blive sammenlignet med.

 

Et billede slået op af Line Brems (@lineobrems) den 30. Sep 2016 kl. 3:00 PDT

 

Hvilke forventninger har I hos Le Management til Lines karriere?

- Vi ved, at Line vil nå rigtig langt. Responsen på hende er vanvittig allerede nu, og dét at komme på Models.com's hot list er klart en blåstempling og betyder, at modebranchen har store forventninger til hende og ved, at hun kommer til at blive en af den nye generations topmodeller.

Hvad ved hende udseende gør hende til en god model?

- Som sagt er Line helt sin egen. Det er jo dét, der er så spændende ved den her branche; at det i sidste ende er et spørgsmål om det personlige udtryk. Men udover at være fantastisk smuk og have de bryn, som alle piger higer efter, er Line og så et enormt sødt og kærligt menneske.

Se selv billederne herunder. Mener du, at Line ligner Cara Delevingne? Vi glæder os til at se hende gør sin helt egen karriere.

LÆS OGSÅ: Sådan ser efteråret ud, hvis det står til de 25 største modehuse

LÆS OGSÅ: Vogue dropper modellerne i november

LÆS OGSÅ: Her er mærket, alle snakker om