sponsoreret indhold
Inspiration til sund og lækker kropspleje
SPONSORERET indhold

Inspiration til sund og lækker kropspleje

Sund hud er en del af det at beskytte sin krop. Vi udsætter hver dag huden for vind og vejr samt tusindvis af udefrakommende mikroorganismer. Det er derfor vigtigt at styrke huden med plejende produkter

Foto: Getty Images
14. feb. 2022 | Sundhed

Forskellige hudtyper kræver forskellige former for hudpleje. Men uanset, om din hud er tør, fedtet, uren, sart, allergisk, kombineret eller helt normal, så kan du gøre meget for selv at passe godt på den.

Vi har fundet en række lækre kropsplejeserier, som både holder huden sund og velplejet.

Super fugtgivende bodylotion med naturlige ekstraktersaether_Baume_Corps_BaumeCorps200ML-400ML_4_5e.jpg_master.jpg

Fransk luksus når det er bedst!

Hvis du ikke allerede kender den, så må du ikke snyde dig selv (og din hud) for at stifte bekendtskab med denne skønne lotion.

Clarins Moisture-Rich Body Lotion er en super fugtgivende og beroligende lotion med et højt indhold af naturlige ekstrakter af bl.a. ferskenmælk, sheasmør og appelsinblomst. Den fugter og nærer selv den tørreste hud i dybden og efterlader den blød, behagelig og velplejet.

Med sine udglattende og beskyttende egenskaber minimerer den tegn på aldring forårsaget af sol, kulde/varme og aircondition. Den silkebløde lotion absorberes hurtigt, så du kan klæde dig på umiddelbart efter påføring.

Salt Touch byder velkommen til sensationelle hudpleje oplevelserSaltTouch.jpg

Salt Touch starter ved kilden; Moder Naturs ”Det døde hav”, som er det laveste sted på jorden, bringer den mest omfavnende energi ved at bruge de fineste naturlige elementer af plejende ingredienser i behandlingen af huden tilsat ægte kærlighed.

Find de skønne produkter hos Salt Touch, der importerer og forhandler de helt unikke produkter fra Minus 417.

Minus 417 er bæredygtig skønhed, der indeholder dødehavsmineraler og dødehavsmudder. Hjælper sart og tør hud, samt eksem og psoriasis.

Salt Touch kan kontaktes på mail@salttouch.com eller på +4528194190.

Grønt spa-mærke til krop og ansigtSKONMINA3202.png

Kender du SKØN SKINCARE? SKØN SKINCARE er en grøn luksusserie med naturlige råvarer, der kan hjælpe dig med at få styr på din tørre hud, booste og minimere linjer eller beskytte din hud med nærende olier.

SKØN SKINCARE er det nye grønne spa-mærke, som både bruges af professionelle behandlere og rundt omkring på de største SPA-hoteller i Danmark. Det er en spændende serie baseret på naturlige og økologiske planter, vitaminer og olier, som kan gøre en forskel for din hud.

Så får du også vinter tør hud på kroppen, så er der hjælp at hente. SKØN SKINCARE har et godt udvalg af delikate kropsolier og eksfolierende bodyscrubs, som netop kan få fugten og gløden tilbage. Særligt deres Restoring Body Serum Oil skiller sig ud. Det er nemlig både et aktivt serum med dokumenteret algeekstrakt og en nærende kropsolie i ét.

Men uanset hvad du er på udkig efter, så kig her og lad dig inspirere, for de er sikre på, at du kan finde noget både til krop og ansigt.

Se mere her www.skønskincare.dk 

Få den flotteste glød og fugt med denne multifunktionelle beauty-balmByAchilles_beauty_balm_with_texture.jpg

By Achilles Skincares produkter er udviklet af Michelle, som er uddannet holistisk hudterapeut.
Mangler din hud glød samt fugt er denne multifunktionelle beauty-balm en luksuriøs forkælelse, som har så mange egenskaber og kan bruges over alt på kroppen samt ansigtet.

Brug den til: tør hud, albuer eller læber, fjern din makeup med den, bland den op med din bodylotion eller -olie og få den blødeste og lækreste hud på kroppen.

Smør et fint lag i ansigtet eller et tørt område inden sengetid og vågn op med den flotteste glød og blødeste hud. En perfekt blanding af olie og serum i ét produkt.

Fugt og pleje til hud og hårHumdakin_billede.jpg

Lad foråret stå i selvforkælelsens tegn med Humdakins serie til krop og hår. Serien består af produkter til hud og hår, som alle i stil med Humdakins øvrige produkter er milde mod dig og mod miljøet.

De smukke og velduftende produkter indeholder milde og plejende ingredienser så som naturlig ekstrakt af kamille og havtorn, macadamia-olie, hvedeprotein og E vitamin, der alle giver fugt og pleje til hud og hår.

Produkterne er fri for farve, hård konservering, silikone og SLS, så du er efterladt med blød hud og glansfuldt hår.

Lægeurter på cremekrukkerLucia-Care_kropspleje-altforD_februar-2022.png

Du fornemmer det allerede, når du dufter til Lucia Cares cremer, olier eller scrub. Denne danske hudplejeserie er og kan noget ganske særligt.

Lucia Care er baseret på gamle lægeurter og forener naturmedicinske traditioner med moderne dermatologi.

Lucia Cares hudplejeserie indeholder rene planteekstrakter fra økologisk dyrkede lægeurter som rosmarin, morgenfrue, padderokke, kamille, aloe vera, cedertræ og bergamot.

Deres kropsplejeprodukter er også rige på æteriske olier og hyaluronsyre, som er naturens egen fugtmester. Sammensætningen af lægeplanter styrker og stimulerer din huds egne regenererende kræfter, mindsker den naturlige nedbrydning og minimerer rynker.

Oplev Lucia Cares ‘Power of nature’ i din hverdags kropsplejeritualer.

Kan købes på luciacare.com

Effektive og naturlige produkter til sart hudDerma_billede.jpg

Kender du A-DERMA?

A-DERMA er et dermatologisk og plantebaseret mærke, der igennem de seneste 40 år har specialiseret sig i at udvikle effektive og naturlige produkter til sart hud.

Det hele startede med en farmaceut i det sydvestlige Frankrig, som interesserede sig for havren, der siden tidernes morgen har været kendt for sin beroligende og irritationsdæmpende egenskaber. Og således blev A-DERMA til.

A-DERMA har for nyligt lanceret en bodylotion på spray, som gør det nemt og sjovt at påføre creme. Den indeholder 97% naturlige ingredienser, fugtgiver i 24 timer og kan bruges af hele familien. A-DERMAs produkter kan købes på apoteket.

Naturlig hudpleje til kvinder og deres babyersokindxaltfordamerne_614x450px.jpg

Hos SoKind handler det om at give kvindekroppen den kærlighed og opmærksomhed den fortjener. Det danskproducerede brands produkter er en hyldest til kroppen og dens mirakler.

SoKind har skabt en serie af naturlige, effektive og nænsomme hudplejeprodukter, som kan anvendes både før, under og efter graviditeten. Deres nærende creme “Love Lines”, som reducerer og forebygger strækmærker, er blevet en fast del af tusindvis af kvinders hudplejerutine verden over.

SoKind har foruden produkter til kvinder også 4 produkter specielt udviklet til babyers sensitive hud. Produkterne er bæredygtige og Allergy Certified. Naturligvis.