ABBA
SPONSORERET indhold

Godt nyt til dig, der elsker endorfiner og ABBA

Er du vild med endorfiner og ABBA er der hjælp på vej, hvis du savner motivation til at få pulsen op.

Af: Susanne Knutzen Foto: Getty
24. mar. 2021 | Sundhed | ALT.dk

Elsker du Abba, Mamma Mia og at svinge hofterne, så er der godt nyt til dig.

Den canadiske YouTuber Kyra Provst giver os nemlig alle tre dele i en 20 minutter lang trænings-session, der både får smilet og sveden til at springe frem.

Til tonerne af SOS, Honey, Honey, The Winner Takes It All og Mamma Mia danser du igennem forskellige træningsøvelser som sprællemænd, squats og let løb på stedet – og det er faktisk umuligt ikke at stå med et stort smil i hele ansigtet, mens kroppen bliver strammet, og pulsen kommer op, til musikken fra det fantastiske Mamma Mia soundtrack.

Kyra Provst har lavet træningsvideoer siden 2020 med det formål at gøre folk glade og sunde i en svær tid med corona-nedlukninger verden over.

 

”At lave et træningsprogram til Mamma Mia-soundtracket var noget af det mest efterspurgte blandt mine følgere, og musikken er så inspirerende, at jeg havde hele træningsprogrammet klar efter en halv time,” siger hun til Womens Health.

Så savner du at træne kroppen igennem i dit fitnesscenter, eller har du brug for motivation til at komme i gang, så tænd for youtube, rul måtten ud og nyd 20 minutter i selskab med Abba, Mamma Mia og Kyra Provst – KÆMPE anbefaling herfra.

Det skal dog lige nævnes, at musikken ikke er de originale ABBA-tracks, men musikken fra 2008-filmen. Men Pierce Brosnan, Meryl Streep og Amanda Seyfried kan altså sagtens erstatte Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad.

 

 

Anbefalet til dig