-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
Thomas Ejes vilde forvandling: Jeg har tabt 22 kilo
Entertainer Thomas Eje har skiftet kødet ud med plantebaseret mad, hvilket har fået kiloene til at rasle af ham.
I foråret besluttede Thomas Eje og hans hustru Katherine sig for at lægge kosten om til plantebaseret mad, og samtidig skruede den 64-årige entertainer og kunstner op for motionen. På det tidspunkt vejede han 153 kilo.
Artiklen fortsætter under videoen af Amalie Dollerup og hendes mand Andreas Jebro.
Ved præsentationen af årets Sydals Vin, som Eje har lavet etiketten til, fortalte han JydskeVestkysten, at han indtil videre har tabt 22 kilo. Han understregede dog, at det ikke er maden alene, der har gjort det.
LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner
– Jeg har et motionscenter hjemme med romaskine, løbebånd og vægte. Jeg har altid trænet, men det har ikke som nu – været hver dag. Nu bruger jeg dagligt en time i romaskinen og på båndet. Jeg træner også med vægtene, siger han til avisen.
Til HER&NU siger han, at det er gået forbløffende let at vælge kødet fra.
LÆS OGSÅ: Asta efter bruddet med Jonass: Jeg flytter
– Jeg savner overhovedet ikke kød. Jeg er jo godt gift, og Katherine er god til at lave mad. Det interesserer hende. Så vi skovler lækre ting i os, siger Thomas Eje, der regner med, at julemenuen bliver noget pasta eller ris med karry.