Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

    Opskrift på sådan bager du perfekte lagkagebunde

    Sådan bager du perfekte lagkagebunde

    Se videoen og få Katrine Klinkens opskrift + trin-for-trin guide til at bage de perfekte lagkagebunde.

    Bedømmelse
    3 lagkagebunde

    Sådan bager du perfekte lagkagebunde

     

    Ingredienser:
    4 æg
    125 g sukker
    100 g hvedemel (evt. 75 g hvedemel og 25 g kartoffelmel)
    1 tsk bagepulver
    evt. lidt smør til formen

    Sådan laver du de perfekte lagkagebunde

    1. Lagkagebunde: Pisk æg og sukker ca. 10 min. med en håndmikser til det bliver stift og tykt skummede.

    2. Bland mel, evt. kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt det igennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, så dejen stadig er luftig.

    3. Hæld dejen i en springform smurt med smør. Bag 20-30 min. i en 175 grader varm til kagen er gennembagt. Afkøl den på bagerist.

    4. Flæk kagen til 3 lagkagebunde. Brug en brødkniv og skær først 1/3-del op på siden af kagen hele vejen rundt og skær gradvist ind til midten. Læg den første lagkagebund på et fad. Flæk resten af kagen i 2 dele på samme måde. Skær med en brødkniv hele vejen rundt et lille stykke ind i kagen, drej rundt og skær helt ind til midten.

    Ingredienser

    4

    Tilberedning

    ca. 40 MIN.

    Specialkost

    Kategori

    Bagværk

    Nationalitet

    Energi pr. person

    0 Kcal

    Fedt 0 %

    Protein 0 %

    Kulhydrat 0 %

    Bedøm opskrift

    Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

    Ok