Giv maden smag med æbler og pærer
SPONSORERET indhold

Giv maden smag med æbler og pærer

Husk at nyde de danske pærer og æbler friske lige fra frugtfadet, men prøv dem også i varme og kolde retter. Æbler og pærer giver en frisk og pikant smag til ugens retter med fisk, kylling, kød og grønsager.

16. sep. 2013 | Mad | Hjemmet

Husk at nyde de danske pærer og æbler friske lige fra frugtfadet, men prøv dem også i varme og kolde retter. Æbler og pærer giver en frisk og pikant smag til ugens retter med fisk, kylling, kød og grønsager. Her byder vi på:

  • Cremet svampesuppe med pærer og ost

  • Tatar af fersk og røget laks med æble og peberrodscreme

  • Flæskerouletter med æbler og svesker

  • Sennepsstegt kylling med pære-chili-salsa

  • Salat med stegte æbler og valnødder