Bliv guidet gennem Solhilsnen her...
fit living

Yogaøvelse

Bliv guidet gennem Solhilsnen her...

Del på

God morgen krop – og godmorgen dejlige sol. Solhilsnen er en klassisk yoga-serie, som strækker og styrker kroppens muskler. Tag en tur og føl varmen…

Af Redaktionen | 10.mar.2010 | Sundhed

VÆK KROPPEN BLIDT eller start dagen med en seriøs udfordring. Det er tempoet, der er afgørende, når du laver solhilsnen – en øvelsesserie af klassiske yogastillinger, som sættes sammen. Hvis du bare vil strække og vække kroppen, laves en omgang, vil du træne, kan du lave otte omgange i rap - så får du varmen i hele kroppen!STILLING NR. 1: Stå med samlede fødder, lige ryg og spænd i lårene.

 


STILLING NR. 2:
Træk vejret og løft armene op over hovedet fra siden.

 


STILLING 3:
Pust ud og buk forover i hofteleddet og sæt håndfladerne i gulvet eller på læggen.STILLING NR. 4: Ånd ind og stræk ryggen fremad, spænd maven og kig frem.STILLING NR. 5:
Pust ud og sæt håndfladerne i måtten. Gå tilbage med fødderne og hvil på tåspidserne.STILLING NR. 6: Hold albuerne tæt ind til kroppen og hold den i en lige linje, bøj armene.STILLING NR. 7: Ånd ind og læg benene i gulvet, løft overkroppen og stræk armene.STILLING NR. 8:
Ånd ud. Kom tilbage på flad fod og stræk arme og ben. Bliv i stillingen og tæl til ti, mens du trækker vejret roligt. Lav derefter stillingerne i omvendt rækkefølge. Gå først tilbage til stilling 7, gå dernæst tilbage til stilling 6 og 5 på en indånding. Pust ud og sæt først højre, dernæst venstre ben frem til hænderne som 4 og 3 og afslut med stilling 2 og 1.


 

Del på
Kommentarer (0)
Henter...