Opskrift på proteinpandekager
SPONSORERET indhold

Kostblog: Lækre proteinpandekager

Få opskriften på Pernilles super lækre proteinpandekager.

Af: Pernille Krogh
05. jun. 2014 | Sundhed | Fit living

Der findes efterhånden utallige opskrifter på proteinpandekager i forskellige variationer.

Fællesnævneren for de sunde pandekager er, at de hverken indeholder mel eller sukker, og at de ydermere har et højt indhold af protein – hvilket sikkert også er årsagen til, at de er så populære.

Jeg har i en længere periode været stor fan af bananpandekager, men under tiden har jeg fået en ny favorit. De får den lækreste smag og konsistens, de har et meget højt proteinindhold, da de både indeholder æg og hytteost – og så vil jeg påstå, at det er verdens nemmeste opskrift:

2 æg
2 spsk. havregryn
3 spsk. hytteost

Ovenstående ingredienser blendes, og steges på panden i en god olie – eksempelvis kokosolie. Denne mængde giver cirka 4-5 små pandekager. De er super simple og hurtige at lave. De udgør et perfekt morgenmåltid, og er en fantastisk proteinkilde efter træning, som mellemmåltid, eller en sund dessert. Servér dem eksempelvis med skyr, frugt, bær eller nødder.

SE OGSÅ: Pernilles opskrift på proteinpandekager med banan