Julegaveideer til børn
Foto: iStock

Julegaveideer til børn

30 julegaveideer til børn i alle aldre

Vi giver dig inspiration til både den voksne søns gave, teenagepigens og de helt små!

Måske er din voksne søns ønskeseddel meget begrænset, så du selv skal ud at være kreativ. Eller du skal finde en gave til teenagepigen, hvilket kan være en udfordring i sig selv. Vi har samlet en liste med 10 gaver til små børn, 10 gaver til teenagere og 10 gaver til de voksne børn.

Du finder både links til at shoppe gaver direkte, eller du kan bruge dem som inspiration til julegaveindkøbet.

 

1. Miffy Lyskæde på batterier kan hænges over sengen, ved puslebordet eller i legehuset. Få den hos Lirum Larum Leg til 249,95 kr. her.

 


2. Gonge minitop med pude kan bruges af både helt små og lidt større børn. Den styrker og stimulerer balancesansen. Fås hos Børn i Balance til 329 kr. for toppen og puden til 269 kr. her.

 


3. Lilliputiens doktorsæt kan bruges til at hjælpe, når bamsen har slået sig. Det fås hos Legebutikken til 399 kr. her.

 

4. LEGO Juniors Ponyfarm eller væddeløb garanterer masser timer af sjov. Få den hos Salling til 249,95 kr. her.

 5. Løbehjul Puky R 03 til børn fra alderen 4 år og op. Det fås hos Legeakademiet til 649,95 kr. her.

 


6. Trommesæt fra Vilac er perfekt til barnet, der elsker musik. Find det hos Legehimlen til 249,95 kr. her.

 

7. Røremaskine i træ fra Le Toy Van til det bageglade barn. Det fås hos Lirum Larum Leg til 449,95 kr. her

 


8. Abonnement på Anders And Junior til barnet, der lige har lært at læse. Få det hos Set hos MitBlad fra 149 kr. her.

 

9. Retro side-by-side rulleskøjter til barnet med fart på. De fås i flere forskellige farver hos Legebutikken til 649 kr. her.

 


10. Tuscher i praktisk træblok så der altid er styr på farverne, når der er lyst til kreativitet. Få den hos Lirum Larum Leg til 99,95 kr. her

 

Vores Børn har lavet en detaljeret guide over gaver til børn i alderen 0-7 år. Her finder du forskellige bud på gaver til den specifikke alder, som dit barn har. Hent inspiration fra deres guide her.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en 'hvid jul' i indretningen af din stue

Gaver til teenageren

 


1. Hårtørrer fra Babyliss, som tørrer håret lynhurtigt, uanset om det er kort eller langt. Den fås hos nicehair.dk til 449 kr. her.

 


2. Clean – Blossom parfume, som er en del af "Clean"-parfumeserien. Den fås hos nicehair.dk til 395 kr. for 30 ml. her.

 

3. Høretelefoner fra Marshall er både til at betale og leverer samtidig en skøn lyd til både piger og drenge. Fås hos Elgiganten til 499 kr. her.

 


4. Gokart Drop-in er ideelt til både den unge og lidt ældre teenager, der godt kan lide fart. Giv enten 10 min. for 120 kr., 30 min. for 330 kr. eller 60 min. for 600 kr. hos DuGlemmerDetAldrig.dk her.

 


5. Daniel Wellington ure er både populære hos drenge og piger. På billedet ser du et herre ur fra mærket til 1495 kr., og du finder det her.

 6. Løbetights fra Even&Odd til hende eller Nike performance løbetrøje til ham kan bruges til alt slags sport og fitness. Du finder tightsene til 199 kr. på Zalando her og løbetrøjen til 279 kr. fra Zalando her.

 


7. Day Birger et Mikkelsen taske til hende til 299 kr. på Zalando her eller Gant taske til ham til 1000 på Zalando her.

 

8. Organiser makeup og sminke med Cosmetic Organizer fra Box de Lux til 199 kr. Du finder andre størrelser eller som vist på billedet her.

 

9. Giv et Euroman eller Eurowoman abonnement til din søn eller datter i for eksempel et halvt år til 299 kr. her.

 


10. Forær dit barn et årskort til Tivoli. De kan både prøve forlystelser, eller se en af de mange koncerter til sommer. Tivoli i København har årskort til 310 kr. her, og Friheden i Aarhus har årskort til 299 kr. her.

LÆS OGSÅ: Stor guide: Disse bøger er oplagte gaveridéer til dine venner og familie

 

Gaver til voksne børn

 


1. Hvide gryder fra Eva Trio er den ideelle gave til at opgradere køkkenet. Giv eksempelvis 2,5 liter gryden til 649,95 kr. fra Imerco. Du finder den her.

 

2. Den originale Lyngbyvase i hvid er den perfekte gave til boligen. Find den i mange størrelser hos Magasin, men vælg eksempelvis vasen på 20 cm til 599,95 kr. her.

 

3. Giv en oplevelse til vinelskeren eller ølentusiasten med et gavekort fra oplevelsesgaver.dk. Find vinsmagning for 2 personer til 599 kr. her eller ølsmagning for 2 personer 699 kr. her.

 


4. Romantisk Middag for 2 kan gives til sønnen, der lige er blevet far. Eller til din datter, så hun kan spise en god middag med sin kæreste eller veninde. Find den på oplevelsesgaver.dk til 699 kr. her.

 


5. Forær din søn en skægtrimmer fra Babyliss til 899 kr. Du kan finde den på nicehair.dk her.

 

6. Fossil Armbånd til mænd i brun fra Zalando til 449 kr. her.

 

7. Giv selvforkælelse på højeste punkt med en vippeserum fra M2 Beauté, som giver fyldige og lange øjenvipper. Du finder den her til 990 kr.

 

8. Du finder et stort udvalg af skjorter hos Boozt.com, og vi har fundet tre, du nemt kunne forære din søn. A) Mango Man, 299 kr. her B) Gant, 800 kr her C) Han Kjøbenhavn, 800 kr. her.

 

9. Få den lækreste morgenkåbe til ham eller hende fra Zalando. Du kan eksempelvis købe en sort til ham fra Vossen til 449 kr. her og en grå til hende fra Tom Tailor til 549 kr. her.

 

10. Tørbørsten fra Karmameju bruges til at øge blodcirkulationen, reducere cellulite og give en smuk hud. Den koster 224 kr. her fra nicehair.dk.

LÆS OGSÅ: DIY: 12 vidunderlige kranse

LÆS OGSÅ: Stor gaveguide: Her er 40 gaveidéer til kvinder

LÆS OGSÅ: Gaven til manden, der aldrig ønsker sig noget

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Gaver til hende