Gave til kvinder
Foto: PR-fotos Find bud på gode gaver til kvinder i denne gaveguide.

Gaveidéer

Gaver til hende: 40 idéer til kvinder - hvor alt kan købes online!

Mangler du inspiration til gaver til hende - eller kniber det med at finde ønsker til dig selv? Vi har samlet en liste med gode bud og inspiration, så du finder det perfekte ting til netop hende, du gerne vil glæde.

Til den spilleglade – eller de sjove rødvinsaftener

Giv hende et sjovt spil, som kan bruges som underholdning til en hyggeaften med veninderne eller på ferien med kæresten. Fx har Bezzerwizzer lavet små varianter af spillet inden for forskellige kategorier, så man nemt kan quizze to eller flere personer. Du kan finde spil om både musik, mad, bøger, historie, berømte romancer eller gode tv-serier. I alt er der 16 varianter

BEZZERWIZZER Bricks – Danske hits – set til 59,95 kr. hos Arnold Busck

Bezzerwizzer bricks danske hits.jpg

LÆS OGSÅ: Årets mandelgave: 7 bud på den helt rigtige præmie

Et alternativ til blomsterbuketten

De fleste kvinder bliver glade, når man "siger det med blomster", men en alternativ måde kan også være at give hende en blomstervase for livet. Et bud kunne være Lyngby-vasen, som kommer i et utal af størrelser lige fra miniature til den helt store gulvvase.

Lyngby vasenset til priser fra 149,95 til 999,95 kr. hos Lyngbyshop.dk

Lyngby5_Stand.jpg

En anderledes vase

Kender du en kvinde, som vil elske at fremhæve hver enkelt blomst i en helt unik vase, så er denne nyklassiker fra Fritz Hansen sagen. Navnet på vasen er Ikebana, hvilket er japansk og betyder ”kunsten af få en blomst til at leve”. Den er designet af Jaime Hayon, og er lavet af materialerne glas og messing. Fås i to størrelser.

Ikebana vase (stor), messing og glas – set til 1.299 kr. hos Fritz Hansen 

Ikebana vase stor Fritz Hansen.jpg

Få friske blomster HVER uge

Ja, det er faktisk også en mulighed, at du kan give hende et abonnement på en buket med årstidens blomster, som bliver leveret til hendes adresse hver eller hver anden uge eller én gang om måneden i en valgfri periode. På den måde lever din gave også længere – og mon ikke, hun vil sende dig en kærlig tanke, hver gang hun får nye, smukke blomster leveret lige til døren? Der findes flere udbydere af den slags ordning. Et bud er hos bloomon, hvor du kan vælge mellem tre forskellige størrelser buketter.

Abonnement på unikke buketter – set fra 249 kr. per buket hos bloomon.dk 

bloomon4.jpg

Læsestof hver uge/måned – lige i postkassen

Du kan også give hende et abonnement på hendes yndlingsmagasin eller ugeblad. Er du i tvivl om, hvilket det skal være? Så kan du købe et gavekort online, hvor modtageren selv vælger mellem 26 spændende titler – OG abonnementet stopper af sig selv efter levering af sidste blad!

Abonnement på magasiner og ugebladevarierer i pris hos mitblad.dk

Mit blad.jpg

Til sportskvinden

Er hun en aktiv person, der holder af at træne og dyrke sport, er der masser af bud på gaver, som hun kunne blive glad for. Det er altid rart at få nyt til træningsgarderoben, hvor du fx kan kigge efter alt fra træningstøj og udstyr til sko eller måske tasken, hun kan transportere alt sit udstyr i?

Nyt (sports-)tøj af genbrugsplast

Vi har spottet disse cool tights fra designeren Stella McCartneys samarbejde med adidas. Lige i tidsånden er de lavet af upcycled plastiskaffald, der er indhentet fra strande og kyster. Vi er vilde med den høje talje, og som med hendes andre sportsdesign er der fede detaljer og en pasform, der følger ens bevægelser. Mere kan vi ikke bede om.

Adidas by Stella McCartney Run Primeknit Tights – set til 1.199 kr. hos adidas.com 

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY_vandmærke.png

Elsker hun sneakers?

Sneakers er også et hit hos mange af hunkøn! Vi har set os lune på denne model fra Nike, som også hitter blandt mange modebloggere. Og hvis de ikke forbedrer hendes løbeteknik, så vil de i hvert fald få hendes ansigt til at lyse op, når hun har dem på til hverdag og/eller fest. Det er vi sikre på.

Nike P-6000 sneakers – set til 899 kr. hos Zalando 

nike P-6000 Sneakers.jpg

Taske til alt slags vejr

Når hun skal fra A til B, kan vi anbefale en rummelig og slidstærk taske, som både er god til en tur i træningscentret, men også som rummelig "hverdagstaske". Det danske mærke Rains står bag denne praktiske og flotte rygsæk i regntæt materiale. Den skiller sig ud med sin fine, sarte farve, kan bruges til sport og hverdag, og så bliver tøjet ikke vådt, når det regner. Win win!

Rains Drawstring Backpack – set til 699 kr. på Rains.com 

Rains Drawstring Backpack rosa ny.jpg

Rejsesæt i toilettasken

Det kan være irriterende, når noget som en hårtørrer eller et glattejern skal optage meget plads i sportstasken eller kufferten. Derfor kan praktiske rejsestørrelser være en oplagt gave til hende, som træner meget eller rejser en del. Eksempelvis står ghd bag nogle af verdens mest populære glattejern, og de har nu lavet The Ultimate Travel Gift Set.

Ghd Ultimate Travel Gift Set – set til 2.099 kr. hos Nicehair.dk

Hendes navn på design-håndklæde

Dette hører under kategorien ”hverdagsluksus”, og måske er det lige det, som en kvinde, du har kær, har brug for? Nu kan du købe et lækkert designhåndklæde fra Georg Jensen hvorpå du kan få indvævet hendes navn – eller måske hendes søde kælenavn? Og husk, at den simple luksus ved at tørre sin hårdtarbejdende krop i et lækkert håndklæde er noget af det mest undervurderede, vi kender til.

Badehåndklæde fra Georg Jensen med navn indvævet – set til 420 kr. hos damask.dk 

Badehåndklæde fra Georg Jensen med ingravering.jpg

Giv klassikere til boligindretningen

Når du giver en klassiker til hjemmet, giver du også en gave, der ikke "bare" følger modens luner og er uinteressant efter et par år. Det kan være stort eller småt i boligindretningen, som kan have en praktisk funktion, men også pynte i sig selv.

Nyhed fra Royal Copenhagen

Vi er fx vilde med den nye HAV-serie fra Royal Copenhagen i samarbejde med arkitekt Bjarke Ingels, industriel designer Lars Holme Larsen og designfilosof Jens Martin Skibsted. Særligt denne karaffel med dens unikke form og smukke detalje ved halsen, der leder tankerne hen på en svanes brystparti, vil helt sikkert skille sig ud på den bedste måde på spisebordet. En ny evergreen inden for dansk design.

HAV karaffel fra Royal Copenhagen – set til 1.499 kr. hos Royal Copenhagen 

Royal Copenhagen Hav karaffel nyt stel.jpg

En ny stol til hjemmet

Hvis du ligesom os fulgte med i DR-programmet "Danmarks næste klassiker", så du også, at vinderen blev den smukke stol NOEL Chair designet af Kasper Thorup, som velfortjent løb med sejren. Stolen er efterfølgende sat i produktion, og med sin stringente stil og materialer af rustfrit stål og natur-hør passer den ind i de fleste hjem – og mange år frem!

NOEL Chair fås i flere farver – set til 4.295 kr. hos Thorupcopenhagen.com  

Noel-Chair_Steel-Nature_Danmarks næste klassiker.jpg

En stol, der også er kunst

En anden smuk stol, der får vores hjerter til at banke, er Spade Chair fra Please Wait to be Seated. Stolen er af den britiske designer Faye Toogood, som man skal holde øje med i disse år. Hendes smukke møbler bliver solgt i alle de velrespekterede møbelbutikker verden over, og især denne stol er en god gave til kvinden med interesse i moderne møbelkunst. Den fås i farverne 'ask' og 'navy blue'.

Spade Chair af Faye Toogood – set til 3.675 kr. hos designdelicatessen.dk

Please-Wait-to-be-Seated-Spade-Chair-ash-Faye-Toogood.png

Giv hende en (kult-)lampe

Du kan også give hende mere lys i hverdagen med en smuk lampe. Tænk over, hvor i hjemmet den muligvis kunne gøre gavn og/eller pynte? Vi har eksempelvis et rigtig godt øje til denne finurlige lampe med ikonstatus, der kan hjælpe med alt fra at belyse papirer til at se computerskærmen bedre eller læse en god bog med.

Piani bordlampe – set til 2.170 kr. hos illumsbolighus.dk

Bordlampe-Flos.png

Få inspiration til andre klassikere til boligen, som hun måske kunne blive glad for at få i gave her: Boligindretning: Klassisk interiør er godt for din bolig

Til hende, der værdsætter flot kunst 

Har du lyst til at give en mere personlig gave, kan original kunst være vejen frem. Tjek din lokale kunsthandler ud eller søg på nettet (fx via auktionshuse eller DBA). Her er mange muligheder for at få fingre i både originale billeder eller skulpturer og figurer.

Hvis det bliver en lidt (for) dyr fornøjelse, kan et rigtig godt alternativ være at købe litografier af tryk i begrænsede oplag. Vi har fx forelsket os i billedet af denne smukke, dansende dame af kunstner Troels Andersen, som MEGET gerne måtte stå i vores hjem. Billedet hedder "I wanna step back" og er en limiteret poster på 50x70 cm. Den er lavet i 100 nummererede og signerede eksemplarer. 

"I wanna step back" - tryk af Troels Andersen – set til 550 kr. via troelsandersen.com

Troels Andersen billede.jpg

Flotte plakater

Du kan også glæde hende, du holder af, med en klassisk plakat, hvis hun trænger til noget smukt at kigge på. Kunstplakaters grafiske univers pifter væggen op, og der er noget for enhver smag.

Choucroute af Peter Kjær-Andersen – set til 98 kr. på Posterland

Choucroute peter kjær-andersen plakat.jpg

(Pop-)kultur til sofabordet

Kunst og kultur er mange ting. Har hun en yndlingsfotograf, -musiker eller anden kulturel person, som hun er fan af, så undersøg, om der er skrevet bøger om disse?

Til hende, der ❤️'er tv-serien Friends

En oplagt gave kan nemlig være en flot, spændende og - som her - rigtig sjov bog at have liggende fremme på sofabordet.

Kender du en kvinde, der holdt/holder af at grine med Rachel, Ross, Joey og alle de andre, så er denne bog en oplagt gaveidé. Forfatter Kelsey Miller har været i arkiverne og forklarer, hvorfor serien blev så populær, og hvorfor vi stadig griner af den i dag. Bogen indeholder sjove anekdoter, interviews med stjernerne og interessante fortællinger for alle os fans af serien.   

"Venner - I'll be there for you" af Kelsey Miller – set til 250 kr. på Saxo 

Venner Friends bog.jpg

Gavekort til kulturoplevelser

Tænker du, at du gerne vil have hende ud at møde kulturen, kan du give et årskort eller et gavekort til et lokalt museum. Giv fx et klubkort til dit favoritmuseum, som giver fri entré for kortholderen og en gæst, hvor I kan se frem til gode kulturelle oplevelser sammen.

Årskort til AROS (inkl. én gæst) – set til 410 kr. på aros.dk (psst: det koster kun 220 kr. for personer under 31 år)

ARoS_AT_6661-webFoto_Anders_Trærup.png

Nyt til fotodronningen

Er hun mon træt af endeløse mængder af billeder på sin mobil, som hun alligevel aldrig ser på igen, kan dette være drømmegaven til kvinden, som elsker at tage billeder, men er dårlig til at få dem fremkaldt: Nemlig noget så nostalgisk som (en opdateret udgave af) et polaroid-kamera.

Tag billedet (den har også selvudløser, så du kan være med på gruppebilleder), ryst og hæng det op. Så kan hun med andre ord få printet de gyldne øjeblikket fra ferien, festen eller med barnet lige med det samme. De findes i flere modeller – vi er faldet over dette fine, hvide sag.

Polaroid Originals OneStep polaroid-kamera – fås til 1.195 kr.  på Zalando.com

ONESTEP - polaroid Camera.jpg

Få inspiration til andre alternative gadgets til hende lige her: 7 gadgets som vil gøre dit liv nemmere

Til have- eller altanejeren

Er hun glad for sin have eller altan, kan du tænke i retning af ting hertil, som matcher hendes stil og kan give hende endnu flere gode timer udenfor.

Et bud kunne være denne klassiske olielampe i læder og glas fra Holmegaards populære serie Design With Light, som kan forlænge aftenerne.

Olielanterne fra Holmegaard – set sat ned til 870 kr. (Før: 1.295 kr.) hos scandinaviandesigncenter.dk

Holmegård lygte.jpg

Til de grønne fingre

Er det begrænset med plads, kan du kigge efter fine løsninger til hendes altan eller terrasse. Et bud kan være en "plantevæg", hvor der er mulighed for at plante masser af smukke blomster, planter eller krydderurter op ad en væg.

Minigarden Vertical plantevæg – set til 495 kr. på hokuskrokus.dk 

plantevæg minigarden hvid.jpg

Bålsted til gode stunder

Måske hun drømmer om sit eget bålsted, som kan bruges til at forlænge de lune nætter, hvor venner og familie kan samles til snobrød og skumfiduser? Og som kan stå ude og skabe god stemning, når vinteren ankommer?

Et bålfad kan skabe et perfekt pusterum, hvor hun kan få sig en tænkepause, mens hun kigger ind i flammernes skær. Tænk oplevelser ind i gaven til hende, du holder af, så hun (og I) får brugt haven, altanen eller terrassen endnu mere.

Bålfad Fire Globe fra Eva Solo – set til 2.500 kr. på coolshop.dk  

eva-solo-fireglobe-ildsted sommer.jpg

Til hende, der elsker mad

Elsker hun at stå i køkkenet, spise spændende eksotiske retter eller bare at læse om alt det nyeste inden for gastronomiens verden, kan kogebøger vække stor glæde.

Det grønne køkken

En af vores yndlings-madbloggere, Ditte Ingemann, står bag denne kogebog, som inspirerer inden for en af de stærkeste madtrends i disse år, nemlig (klimavenligt) grønt på menuen. Det gode ved bogen er, at opskrifterne er lette at gå til, så du på en helt enkel måde får masser af lækre grøntsager - og mere smag - ind i hverdagen!

”Mit grønne køkken” af Ditte Ingemann – set til 299 kr. på Bogreolen.dk

Mit grønne køkken Ditte Ingemann.jpg

Klassiske retter

Vores venner fra Euroman anbefaler fx "Måltider" af Katrine Klinken med ordene: "Er man hjemme klokken fem og skal spise klokken seks, skal det ikke være for langhåret. En fremragende hverdagsbog, let og alligevel ambitiøs, velegnet til børnefamilier, der vil lære de utaknemmelige bæster at sætte pris på forskellighed."

Katrine Klinken: 'Måltider' – set til 150 kr. hos Saxo

Måltider kogebog.jpg

Find bud på kogebøger hos Euroman: Euromans gaveguide til kogebøger

Kvalitet til den søde tand

En sød kvinde fortjener søde ting. Chokolade er næsten et sikkert hit, hvis du vil vække glæde. Forkæl hende med noget ekstra god kvalitet, fx denne gaveæske fra Summerbird med 10 Amber-sommerfugle lavet af den prisvindende karamelliserede, hvide chokolade kaldet Amber, samt karamel og vanilje. Alt sammen økologisk.

Gaveæske fra Summerbird – set til 118 kr. på summerbird.dk 

Summerbird sommerfulge amber 10 stykker gaveæske chokolade.jpg

Tag hende med på restaurant

Det kan også være, at hun trænger til at få forkælet smagssanserne – uden selv at løfte en finger. I disse dage har mange steder take away-menuer, som kan bestilles under disse corona-tider, men også gavekort til senere brug. I ALT.dks restaurant-guider finder du mange bud på gode madsteder.

Et af dem kunne være en middag på restaurant STUD!O i København, som holder til på The Standard. Stedet er en ét stjernet-Michelin-oplevelse, der af White Guide Nordic er udnævnt som den 3. bedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i de nordiske lande.

Gavekort til en middag på restaurant STUD!O – set fra 700 kr. for 5 retter til frokost på STUD!O

LÆS OGSÅ: Euromans anmeldelse af STUD!O

The-Studio-restaurant.png

Ting til forkælelse

Gør turen ud til badeværelset - og måske hele søndagen - ekstra lækker ved at give hende noget luksus at tage på. Det københavnske mærke Underprotection, som er kendt for at lave bæredygtigt tøj, står bag denne lækre morgenkåbe. Den er af satin lavet af 100% naturlig lyocell.

Badekåbe fra Underprotection Lulu robe – set til 1.500 kr. hos Magasin 

Underprotection Lulu robe.jpg

En smuk plaid

Der er ikke noget som en lun plaid, når duggen falder, eller du skal hygge dig med en god bog i sofaen. Og de fås næsten ikke smukkere end denne fra det danske mærke HAY, der samtidigt pynter noget så flot på sofakanten.

Plaid Colour fra HAY – set til 1.499 på HAY.dk

HAY-colour-plaid.png

Ro i soveværelset

Der er dem, der ikke forstår idéen med et sengetæppe, fordi de tænker, at det er overflødigt eller upraktisk. Men så er der også dem, som FULDSTÆNDIG har forstået konceptet, hvordan et smukt sengetæppe er en nem og praktisk måde, hvorpå du hurtigt kan skabe ro for øjet og gøre dit soveværelse pænt og præsentabelt.

Dette sengetæppe måtte gerne ligge på vores seng og pynte, når vi altså ikke ligger der selv. Det er fra det svenske mærke Mimou, der oveni design også tænker bæredygtighed ind i alle led af deres produktion – så du kan sove med ekstra god samvittighed. 

Sengetæppe fra Mimou – set til 2.799 kr. hos Ellos

Sengetæppe-fra-Mimou_samlet.png

Noter om dagen, der er gået

Måske hun vil finde forkælelse i denne øjeblikkelige klassiker af en dagbog, der er fyldt med forfriskende filosofi og original visdom. Keel's Simple Diary underholder og hjælper dets ejerperson med at holde fokus. En perfekt hjælp til at huske, hvordan dine dage har været.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du din egen Bullet Journal

Keel's Simple Diary Volume Two af Philipp Keel – set til 159 kr. hos Saxo

dagbog.png

Til hende, der elsker oplevelser

Hvilken café er det, hun ofte nævner, at hun gerne vil prøve? Eller hvilken frisør er det, hun ALTID går til? Hvis du ved lidt om hendes vaner og præferencer, kan et gavekort godt blive en personlig gave. Og så kan det også være en måde at støtte op om de erhversdrivende på, når de ikke har åbent på grund af corona.

Selv hvis du er på bar bund, kan et gavekort til fx en fremtidig massage, ansigts- eller neglebehandling eller en eller anden form for wellness-ophold måske give hende en særlig oplevelse i hverdagens trummerum. Det vigtigste er, at det er noget, hvor hun forstår, hvorfor det får dig til at tænke på hende.

Gavekort til wellness – set fra 100 kr. og op hos GoGift.dk 

gavekort wellness.jpgEn tur i spa. (Foto: Getty Images)

Koncertoplevelse for livet

Det kan også være dejligt at få en gave, som man kan dele med gavegiveren.

Lige nu bløder en del kultur- og spillesteder. Men du kan fx give hende en klassisk biograftur, et besøg i teatret, en billet til en festival ud i fremtiden – eller måske I skal tage til koncert sammen og skråle med på gamle klassikere og danse jer glade, når danske og internationale kunstnere giver koncerter igen?

Billetter til store musiknavne – hold øje med fx Live Nation eller billetlugen.dk  

gavekort koncert.jpgTaylor Swift på koncertscenen. (Foto: Getty Images)

Oplevelser for kærester

Er I et par - eller drømmer du om, at I skal blive det - kan en date med oplevelser engang i fremtiden på den anden side af corona-lockdown være et godt gavebud: Vi har her 13 forskellige bud på oplevelser, som du kan give din kæreste.

Er du klar på en - for nogen - mere modig gave til hende, du danner par med, kan du give et gavekort til parterapi. Den kendte parterapeut Daisy Løvendahl tilbyder eksempelvis en ”oplevelsesgave”, hvor i sammen bruger tre timer med Daisy, hvor I KUN har fokus på jeres kærlighed. Det er oveni en gave, som vil kunne mærkes længe efter. 

Workshop for par - 3 timer med Daisy Løvendahl – set til 3.200 kr. hos daisylovendahl.dk 
OBS! Under den situation Danmark befinder sig i med corona afholdes alle samtaler midlertidigt på telefon eller online. 

Daisy Løvendahl.jpg

Til musikelskeren

Du kan også udvide musiksamlingen hos kvinden, der elsker musik, med album-klassikere, man kan høre om og om og om igen.

Et godt bud er Aretha Franklins ikoniske album ‘I Never Loved a Man the Way I Love You’ fra 1967, hvor hun gør det, som hun er en mester i: at synge intenst med soul, swag og kærlighed. Hendes stemme er som ingen anden, og sangene er tidsløse. Albummet er da også blevet kåret som intet mindre en nummer 1 på listen over de 50 bedste rockalbums nogensinde lavet af en kvinde af det  amerikansk musikmagasin Rolling Stones.

Aretha Franklin ‘I Never Loved a Man the Way I Love You’ på LPset til omkring 150 kr. på Vinylpladen.dk

I Never Loved A Man The Way I Love You - Aretha Franklin.jpg

Bøger om seje musik-kvinder

Bøger om seje ikoner i musikkens verden vil også kunne vække glæde hos en rigtig musikelsker. En yderst anbefalelsesværdig musikbog er ”Beyoncégrafika”, Det er en rigt illustreret bog, som på en original og vellykket måde fortæller om Beyoncés rejse fra sang- og dansetalent i Destiny’s Child til globalt fænomen gennem både ord, billeder, men især også via virkelig lækre og underholdende grafiske illustrationer. En bog af den slags, som nok skal gå hen og blive et ”must have” i bogreolen hos alle Queen Bey-fans!

Beyoncégrafika - En grafisk biografi om Beyoncé af Chris Roberts – set til 249 kr. hos Arnold Busck

Beyoncegrafika-En-grafisk-biografi-om-Beyonce-Chris-Roberts.png

(Smuk) fløde til øregangen

Det kan lyde som en af verdens mest usexede gaver, men hvis du har at gøre med en musik- eller podcastelskende kvinde, er det bestemt ikke utænkeligt, at netop et par gode høretelefoner vil falde i rigtig god jord. Der findes mange slags på markedet, men er den store pung fremme, er drømmehørebøfferne her på redaktionen disse fra Bang og Olufsen i luksusklassen, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne lytter. (Og så er de bare flotte, ja…)

Beoplay H8 fra Bang og Olufsenfås til 3.000 kr. hos B&O Play

Tag musikken med ud i verden

Apropos lyd – behøver højtalere så være store, grimme og klodsede? Nope. Der findes masser af flotte, små højtaleløsninger med lækker lyd, som kan vække glæde hver dag rundt om i hjemmet, eller som er lige til at tage med på tur. Vi er faldet for denne lille, rosa sag med elegant guldfront fra Kreafunk. AGroove er en kompakt højtaler med bløde, runde kanter. Alt, hvad du skal gøre, er at forbinde højtaleren til din smartphone og så vælge den musik, du vil lytte til. Nemt!

Højtaler aGroove fra Kreafunkset til 315 kr. på kaiku.com

Giv podcasts, hun kan lytte til

Et kæmpe hit, som er blomstret op de senere år, er podcasts. Altså lydudsendelser om alt mellem himmel og jord, som kan høres når som helst – på farten, når man gør praktiske ting, skal slappe af eller som et alternativ til flimmerkassen og bøger.

En gave kan være at betale hendes adgang til kvalitetspodcasts "ad libitum" med et abonnement på det nye podcast-medie Talk Town. Her findes podcasts om alt fra menneskeskæbner, parforhold, sundhed og børn til det mere underholdende om stjernetegn, mode og kendte danskere. Det koster 59 kr. om måneden, hvor du (og din pengepung) beslutter, hvor længe hun skal have en premium adgang.

Abonnement på Talk Town udgivet af Egmont – set til 59 kr. på Talk Town

Lytte til podcast.jpg

Prøv Talk Town gratis i 14 dage

Er du i tvivl om, hvorvidt Talk Town er den rette gave? Få GRATIS adgang til selv at lytte med i 14 dage lige her

FB_profilbillede.jpg

Til læsehesten

I en travl hverdag er der altså ikke noget så godt, som at koble af og kaste sig over en god, gammeldags og helt analog bog. Her er der mulighed for at give læsegaver, der vil sidde i modtageren længe efter, at hun har lagt bogen fra sig. Der er masser af fantastisk litteratur at kaste sig over.

Få inspiration til ENDNU FLERE anbefalelsesværdige bøger lige her: Den ultimative bogguide: Disse fantastiske bøger, du bør give i gave 

Her på ALT.dk-redaktionen kan vi også give de varmeste anbefalinger til bogen "Et lille liv" om fire mænd i New York og deres op- og nedture gennem livet – fra jagten på anerkendelse og tilgivelse til flugten fra selvhad, skam og mørke minder fra fortiden. Bogen er nærmest en fysisk oplevelse, der sætter sig i kroppen og er svær at slippe igen.

Et Lille Liv af Hanya Yanagiharaset til 130 kr. på Saxo.com

Sjove bøger

Er det en kvinde, som måske har lidt svært ved at træffe en beslutning? Så kan du også overveje at give denne sjove gave. Bogens salgsslogan er ”Make the right dum decision the first time, every time”. Den hjælper hende med at løse livets små dilemmaer a la: hvornår skal hun skifte tv-kanal, og kan hun spise noget, hun har tabt på gulvet.

Inconsequential Dilemmas af Knock Knock – set til 130 kr. på Saxo

Inconsequential-Dilemmas.png

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide, Boligindretning, Interiør, Lister, Jul, Fødselsdag, Julegaver og Gaver til hende