Julegaver 2022 - Julegaveideer til hele familien

Julegaver er der altid mange af under juletræerne, men hvilke julegaver er et sikkert hit? På ALT.dk finder du julegaveidéer til din familie, men også til manden, der har alt, og til kvinden, der fortjener noget helt særligt i år.

Se for eksempel disse gaveguides:


vis
mere

De bedste gaver til julen 2022

Julegaver til ham

Skal du købe en gave til ham, du elsker, så ved du sikkert godt, at mænd kan være svære at finde gaver til. Hos Euroman kan du finde masser af inspiration til de bedste gaver til ham – men også her på siden har vi fundet 50 gaveidéer i den billigere ende.

Gå på opdagelse i gaveguiden, og lad dig inspirere til en sød pakkekalender, som vil glæde manden i dit liv hver dag frem til jul. Gaver som aftershave, hjemmesko og abonnement på Euroman er også oplagte til din gode ven eller til herrerne i din familie, som aldrig rigtigt ved, hvad de ønsker sig.

Julegaver til hende

Vi har også masser af gode gaveguides til kvinder. Den ultimative gaveguide fokuserer på forskønnende gaver som parfumer, smykker, stiletter og moderigtige pakker, mens du i denne guide finder hele 40 gaveidéer til kvinder i alle aldre.

Her finder du blandt andet brætspil, kogebøger og ting til boligen. Er hun en bogelsker, har vi også samlet den ultimative liste over tidens hotteste bøger, du kan give i gave.

Måske opdager du en bog på listen, som kan lære din veninde noget nyt om sig selv. Måske finder du en krimi, som vil holde din søster eller mor vågen ud på natten, fordi den bare er umulig at lægge fra sig. Eller måske ender du med at føje fem bøger til din egen ønskeseddel.

Det vil vise sig, når du går på opdagelse i vores mange gaveguides til årets julegaver. Og husk: Nogle gange er de bedste gaver dem, som vi ikke vidste, vi ønskede os. Det gælder også for din mor, veninde eller skønne kollega.

Julegaver til børn i alle aldre

Mangler du en god gave til dit barn, niece, nevø eller barnebarn, så finder du masser af lækker inspiration på ALT.dk. Du kan blandt andet blive guidet til:

Klik ind på den enkelte gaveguide, og glæd dig til at overraske børnene med skønne gaver enten juleaften eller på hver søndag i advent. Skal de rigtigt forkæles, er en pakkekalender helt sikkert også et hit, men det vigtigste er selvfølgelig, at der er god tid til at hygge sammen.

Lad derfor ikke gaverne stresse dig i juletiden. Det skal helst være et hyggeligt projekt og noget, som bringer giveren næsten lige så stor glæde som den heldige modtager.

Lav selv søde gaver

Har du rigtig god tid til at sysle med årets julegaver, så kan det være noget af det mest hyggelige selv at lave søde gaver.

Her på siden finder du for eksempel vores store samling strikkeopskrifter til baby, og er der noget mere bedårende end en blød babyhue, en hjemmelavet Mikkel Ræv eller et matchende bindesjal til mor og barn?

Det skulle lige være hjemmelavet julepynt, som år efter år kan blive fundet frem og sprede julestemning på ny, eller spiselige julegaver, der er lavet med kærlighed. Prøv vores opskrift på hjemmebagte julebiscotti, en nem kryddersalt eller måske hjemmelavet pizzakrydderi til ham eller hende, der bare elsker pizza.

Husk værtindegaven

Lidt lækkert hjemmebag eller et fint stykke julepynt gør sig også glimrende som en sød værtindegave. Midt i alle julegaverne må vi nemlig ikke glemme at medbringe en lille ting til festernes værter.

De arbejder hårdt for at skabe de perfekte rammer for julens hyggelige stunder og fortjener selvfølgelig en smule til gengæld. Værtsgaver behøver ikke koste noget særligt, men kan være noget så enkelt som julekugler med et personligt touch eller en guirlande af honningkagemænd, der både pynter og kan spises.

Selvom vi elsker skønne gaver fra butikkerne, er noget af det mest dyrebare, vi kan give hinanden, nemlig vores tid – og en personlig gave, som der er lagt tid og kærlighed i, vil med garanti vække glæde i juletiden.

Rigtig god fornøjelse.