Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kryddersalt
Foto: Thomas Hergaard

Kryddersalt - opskrift fra Hjemmet

Kryddersalt

(ca. 250 g)
Print

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
250 g flagesalt (f.eks. Maldon)
1 økologisk appelsin (eller 2 økologiske citroner)
2-3 stilke rosmarin (eller 6 kviste timian)

  1. Tænd ovnen på 100 grader. Skær skallen af citrusfrugten (uden den hvide hinde) og hak den i en hurtighakker med rosmarinnåle eller timianblade og lidt af saltet.
  2. Bland det med resten af saltet og bred det ud på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i ovnen i 30-45 min.
  3. Vend rundt i det et par gange undervejs. Fordél i tørre glas og luk til med det samme. Opbevar mørkt og køligt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad