sponsoreret indhold
Gaver til hende
SPONSORERET indhold

Sådan finder du gaven til hende, der har alt

Hvad skal du give i gave til hende, som aldrig ønsker sig noget? Vi har fundet den perfekte gave, som vil sprede glæde også længe efter jul.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Philip Ørneborg
26. nov. 2019 | Livsstil | Flipp

Julemåneden er for mange årets hyggeligste måned, men ofte er den præget af stress og jag på grund af en presset kalender med både julefrokoster, ophængning af julepynt, klargøring af kalenderlys og adventskrans samt køb af julegaver til dem, vi holder af.

LÆS OGSÅ: Hvilket blad skal du give din mor… eller far… eller svigermor?

Og, du kender det sikkert alt for godt. Hvert år står du med det samme dilemma som året før. Hvad skal du give i gave til hende, som aldrig ønsker sig noget?

Det ender ofte med, at vi bruger en masse tid i diverse butikker på at finde den helt rigtige gave, som skaber ægte værdi for dem. Men det skal være slut – i år har du nemlig mulighed for at spare en masse tid og anstrengelser på at finde årets julegave.

Det eneste, du behøver at gøre for at købe den perfekte julegave, er at klikke ind på flipp.dk.

1.julemail_jul2019_1300x500_3.jpg

Du kan enten lade den heldige gavemodtager vælge sin helt egen gave ved at give et gavekort til enten 3, 6 eller 9 måneders abonnement på Flipp og lade hende frit vælge mellem vores mere end 40 inspirerende blade, som Eurowoman, ALT for damerne, Fit Living, Hendes Verden, Euroman og Boligliv. Til børnene er der frit valg blandt spændende blade som Anders And, Olivia, Wendy, Goal og Jumbobog.

Fordele ved køb af et valgfrit gavekort

  • Gavemodtageren vælger selv periode
  • Abonnementet udløber automatisk
  • De kan tage abonnementet med sig over alt – i toget på vej til arbejde, på ferie, i sofaen - ja hvor end de ellers befinder sig
  • Deler du husstand med den heldige modtager, er du også selv heldig! Du får nemlig adgang til dine favoritmagasiner helt uden ekstra gebyr – dét er smart!

Det er nemt og hurtigt at købe på flipp.dk. Med bare få klik kan du købe et gavekort på et valgfrit abonnement, som skaber ægte værdi og glæde for den, du holder af. Efter din bestilling kan du udskrive dit helt eget gavekort – lige til at lægge i en kuvert, som kan ligge under juletræet.

Det bedste af det hele? Du kan bestille et gavekort frem til og med den 24. december og ved at give et blad i gave skaber du ikke kun glæde juleaften, men hver gang et af vores nye magasiner lander i app’en. Køb et abonnement i julegave her.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.

Anbefalet til dig