Gaver til hende
Foto: Philip Ørneborg Her er den perfekte gave til hende, der har alt.

Gaver til hende

Sådan finder du gaven til hende, der har alt

Hvad skal du give i gave til hende, som aldrig ønsker sig noget? Vi har fundet den perfekte gave, som vil sprede glæde også længe efter jul.

Julemåneden er for mange årets hyggeligste måned, men ofte er den præget af stress og jag på grund af en presset kalender med både julefrokoster, ophængning af julepynt, klargøring af kalenderlys og adventskrans samt køb af julegaver til dem, vi holder af.

LÆS OGSÅ: Her er den personlige gave, som glæder igen og igen!

Og, du kender det sikkert alt for godt. Hvert år står du med det samme dilemma som året før. Hvad skal du give i gave til hende, som aldrig ønsker sig noget?

Det ender ofte med, at vi bruger en masse tid i diverse butikker på at finde den helt rigtige gave, som skaber ægte værdi for dem. Men det skal være slut – i år har du nemlig mulighed for at spare en masse tid og anstrengelser på at finde årets julegave:

Det eneste, du behøver at gøre for at købe den perfekte julegave, er at klikke ind på mitblad.dk.

1200x628_ALT.DK_Alle2.jpg

Du kan enten lade den heldige gavemodtager vælge sin helt egen gave ved at give et gavekort til et valgfrit blad, og lade hende frit vælge mellem de 26 inspirerende blade. Og her er valgene mange, og de spænder fra Eurowoman til ALT for damerne, Hjemmet, Her & Nu, Fit Living, Hendes Verden, og Euroman eller Boligliv.

Til børnene er der frit valg blandt spændende blade som Anders And, Olivia, Wendy, Goal og Jumbobog.

Ved du allerede, hvilket blad din mormor, veninde eller søster skal have i julegave, kan du også vælge et gavekort til en bestemt titel.

Fordele ved køb af et valgfrit gavekort

  • Gavemodtageren vælger selv blad
  • Abonnementet udløber automatisk
  • Adgang til fordel.dk, hvor gavemodtager kan spare fra 25 % og op på en masse lækre produkter

Det er nemt og hurtigt at købe på mitblad.dk. Med bare få klik kan du købe et blad, som skaber ægte værdi og glæde for den, du holder af. Efter din bestilling kan du udskrive dit helt eget gavekort – lige til at lægge i en kuvert, som kan ligge under juletræet.

Det bedste af det hele? Du kan bestille et gavekort på et blad frem til og med den 24. december, og ved at give et blad i gave skaber du ikke kun glæde juleaften, men hver gang bladet lander i postkassen de næste måneder frem.

Køb et abonnement i julegave her.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Gaver til hende og Gaver til børn