Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Julegaveabonnement
Foto: alamy

Julegaveabonnement

Glæd en du holder af

Mangler du en personlig julegave til en du holder af, så giv et abonnement på favoritmagasinet. I en travl hverdag er det et sikkert hit med underholdning til sofaen eller farten.

Giv dine yndlingsmennesker deres yndlingsmagasin

 

At give et gavekort på et magasinabonnement er at give tid til fordybelse og inspiration. Gaven er god til alle, der elsker en god historie, om den så handler om Anders And, Karl Lagerfeld, kronprinsesse Mary eller Jamie Olivers grillteknik.

Måske ved du, at din veninde hver uge køber ALT for damerne, at din mormor elsker Hjemmet eller at din bror sværger til Euroman. Nu kan du give dem en personlig gave, de sikkert ikke har tænkt på at skrive på ønskelisten.

 

Julegaven er få klik væk

 

Giv et gavekort på et abonnement til favoritmagasinet og glæd dine nærmeste i lang tid fremover. Vælg mellem tre forskellige beløb: 149 kr., 299 kr. og 449 kr.

Du kan vælge at gå efter et specifikt blad eller gøre det valgfrit for modtageren, hvilket blad han eller hun foretrækker. Der er 20 forskellige blade at vælge imellem.

 

Sådan gør du

 

Vælg et abonnement eller en pris, der passer til dit budget og print det gavekort, du ønsker. Du har muligheden for at skrive en personlig tekst på kortet. Det hele tager kun få minutter. 

Køb dit gaveabonnement her.

Abonnementet udløber selvfølgelig af sig selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul