Gaver til 2 årige
SPONSORERET indhold

De bedste julegaver til børn på 2 år

Har du en 2-årig i omgangskredsen, som du skal finde den perfekte julegave til? Her får du vores guide med de bedste gaver til børn på 2 år.

Af: Clara Rohde Andersen Foto: Getty Images
16. nov. 2022 | Børn | Vores Børn

Den perfekte gave til børn på 2 år

  • Omkring toårsalderen begynder børn at være mere opmærksomme på hinanden, når de leger. De iagttager og inspireres af hinanden.
  • Det er også nu, dit barns fantasi for alvor sætter ind. Et tog kan sagtens forvandles til et fly eller en gammel grydeske til et sværd.
  • Det er nu, I skal have gang i legetøj, man kan være sammen om. For eksempel legetøjskomfur, hvor man kan lave mad til hinanden eller et telt man kan lege hule i. Lad også meget gerne dit barn lege med hverdagsting i hjemmet, og lad hende bruge legetøjet på sin egen måde. En børste kan snildt forvandle sig til en opvaskebørste i legen og en papkasse til et hundehus.

10 gaveideer til børn på 2 år

brio_tog.jpg

1. BRIO-tog

Dette farverige tog kan samles i mange forskellige kombinationer. Magneterne gør det nemt for små hænder at samle og fremmer barnets kreativitet. 

180 kr. hos Jollyroom

halfdans_abc.jpg

2. En bog

Hyggelig godnatlæsning med Halfdan Rasmussens gode, gamle ABC. En klassiker, der stadig leverer gode grin og samtaler.

270 kr. hos Bog & Idé

Tipi.jpg

3. Legetelt

Et indendørstelt er perfekt til huleleg og er knaldhyggelig at læse bøger i. 

940 kr. hos Kids World

Læs også: 24 kalendergaver til børn

legemad_jul.jpg

4. Legemad

Alt, hvad mor og far laver er spændende. Og mor og far laver mad. En flot madkasse fyldt med legemad af træ kan supplere en sjov rolleleg som kok. 

330 kr. hos LirumLarumLeg

vildkatten.jpg

5. Et spil

Små, simple spil kan gøre våde regnvejrsdage ekstra sjove for hele familien. Spillet her styrker hukommelse, ordforråd, opmærksomhed og reflekse koncentrationsevnen, hukommelsen, reflekser og orforrådet. 

170 kr. hos Legeakademiet 

kappe_.jpg

6. Udklædningstøj

Rollespilslege er sjove - og det samme er udklædningstøjet. Sørg for, at junior kan forvandles til en troldmand, en politibetjent eller f.eks. en sej fe.

600 kr. hos Kids World

Læs også: 24 gave-idéer til skolebarnet

Vilac_klaer.jpg

7. Et musikinstrument

Et sjovt musikinstrument er altid et hit. Et klaver styrker både motorikken og den rytmiske sans - og så kan I spille både Mester Jakob og Lille Peter Edderkop. 

700 kr. hos Karrusella

løbecykel.jpg

8. Puslespil

Op på jernhesten og afsted. Inden længe skal den lille kunne cykle selv, men først kan det være godt at øve balancen på den lidt mere overskuelige løbecykel. 

680 kr. hos Cykelshoppen

Lego_dino.jpg

9. LEGO

Lego duplo er sjovt for de små og styrker tilmed kreativiteten og motorikken.  

170 kr. hos Coop

puzzle.jpg

10. Puslespil

Brandbiler er seje. Det samme er politibiler og helikoptere. Find et puslespil med fine motiver - det giver både anlending til gode snakke, fordybelse og træning af hånd-øje-koordinationen. 

150 kr. hos Legeakademiet

Anbefalet til dig