Gør-det-selv-julepynt
SPONSORERET indhold

Her er 5 sjove idéer til gør-det-selv-julepynt

Se hvordan du selv laver sjov og finurlig julepynt her.

Af: Luisa Mattioni Foto: Donnahay.com, Mylifeblog.com, Ehow.com, Sjarmerendejul.blogspot.dk, Barbiebieberandbeyond.com
12. nov. 2014 | Bolig | ALT for damerne

Julen nærmer sig inden længe, og det betyder masser af julepynt i hjemmet hos de fleste familier. ALT.dk har fundet fem idéer til gør-det-selv-julepynt, som du lade dig inspirere af eller kaste dig over at lave selv.

Honningkagemænd i guirlande

Hvis du kaster dig over denne juledekoration, der både pynter og smager godt, så husk at bage lidt ekstra der kan pyntes med farverig glasur. Så har du et helt sikkert hit hos børnene. Vi har fundet opskriften hos Donnahay.com.au. Se, hvordan du gør, her.

LÆS OGSÅ: 50 ideér til hans pakkekalender

Juletræ i origami

Dette stykke julepynt er til den mere tålmodige type, der besidder en hvis form for fingerfærdighed. Og så handler det om, at væbne sig med tålmodighed – og måske se, hvordan de gør i videoen neden for nogle gange. Vi har fundet opskriften hos My-lifeboxblog.com. Se mere her.Kugle af mistelten

Her er en idé til dig, der har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. I stedet for at hænge en klassisk mistelten op, kan du give dig i kast med denne misteltens-kugle. Vi er vilde med resultatet og er sikre på, at ekstra mange misteltene må betyde ekstra mange kys. Vi har fundet opskriften hos Ehow.com. Se hele opskriften her.

LÆS OGSÅ: Se 4 opskrifter på sund konfekt

Dekorative appelsiner

Denne juledekoration er nem og billig at lave, og så er den ikke mindst utrolig dekorativ. Du skærer et mønster i appelsinerne, ligger dem på et fad og pynter dem med nelliker. De kan også hænges op i snore, og på den måde sprede en dejlig duft af jul. Vi har fundet opskriften hos Sjamerendejul.blogspot.dk. Se mere her.

Julekrans af slikstokke

De rød- og hvidstribede slikstokke er en klassisk juleting, i hvert fald hos de mindste i familien. Hvis du er til det alternative julepynt, kan du nemt og hurtigt kreere en fin og dekorativ julekrans ud af dem. Vi har fundet idéen hos BarbieBieberAndBeyond.com. 

Anbefalet til dig