Gaveideer til børn på 3-4 år
Foto: Getty 8 gaveideer til børn på 3-4 år

Gaveideer til børn på 3-4 år

De bedste gaver: 3-4 år

Du har nok allerede bemærket, at det er nemmere for junior at koncentrere sig i længere tid - og at der også sker en hel del motorisk. Vi har fundet god inspiration til årets ønskeliste.

Den perfekte gave til et barn på 3 eller 4 år

  • Fra treårsalderen bliver dit barns leg mere og mere inspireret af hverdagen og de voksnes verden, og dit barn suger alt, som det oplever til sig, og omsætter det til sin legende udgave af virkeligheden.
  • Du vil opleve, at dit barn nu kan lege længere ad gangen og kan gå frem og tilbage imellem leg og virkelighed uden at miste koncentrationen.
  • Motorisk sker der også meget i denne alder, hvor dit barn sikkert gerne vil cykle, lave balancelege, slå kolbøtter, hoppe ned højt oppefra og så videre.
  • Det er nu, I skal have legetøj frem, der inspirerer til bevægelse som for eksempel løbecykel og løbehjul. Og i den grad også legetøj, der understøtter rollelege og efterligner det, voksne bruger, som for eksempel købmandsbutik, mad til indkøbsleg, doktorsæt, kaffestel, værktøj, haveredskaber, dukkehuse med mere.

Gadekridt 

23 kr. hos Jumbokridt.jpg

Bog: "Den mærkelige pakke"

347 kr. hos Saxo

bog.jpg

Morgenmadssæt

150 kr. hos Maileg

mad.jpg

Tipi

1200 kr. hos Nobodinoz

tipi.jpg

Balancespil

230 kr. hos Janod

balance.jpg

Værktøjstrolley 

950 kr. hos Janod brio.jpg

Legemad i træ

160 kr. hos MaMaMeMo frugt.jpg

Pingvin bamse 

230 kr. hos Jellycat 

pingvin.jpg

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Tumling, Shopping og Julegaver