Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Mand læser magasin
Foto: Alamy Mænd har en tendens til ikke at ønske sig noget, men et abonnement på favoritmagasinet er et hit hos de fleste.

Julegaveabonnement

Gaven til manden, der aldrig ønsker sig noget

Er du træt af at købe sokker og boxershorts til mændene i dit liv hver eneste jul? Så prøv med et personligt magasinabonnement.

Til livsnyderen: Giv et abonnement på Gastro

 

Er din mand forfalden til gode vine, gourmetmad, rejser og oplevelser, så vil magasinet Gastro falde i hans smag. Her kan han tage på rejse i gastronomiens kulturhistorie og holde sig opdateret på de nyeste tendenser i gourmetverdenen. Og så er der den bonus, at det kommer dig til gode, når han skal afprøve de mange opskrifter og madlavningstips fra magasinet.

Et abonnement på Gastro er en personlig gave, som din mand vil se frem til at modtage hver måned.

Se mulighederne og køb dit gaveabonnement her

 

Til den kulturelle, kvalitetsbevidste og moderne mand: Euroman

 

Giv et abonnement på Euroman, så er din mand altid med på de nyeste tendenser indenfor design, gadgets, sport, musik, kultur og politik. Magasinet rummer den moderne mand i alle hans facetter og indeholder også altid et spændende dybdegående interview med en kendt og aktuel person. Tidligere blandt andre Pilou Asbæk, Lukas Graham, Zlatan, Frank Hvam og kronprins Frederik.

Et abonnement på Euroman er en personlig gave, som din mand vil se frem til at modtage hver måned.

Se mulighederne og køb dit gaveabonnement her

 

Magasiner til enhver smag

 

Er du i tvivl om, hvilket blad, der er det helt rigtige for din mand, far eller søn, kan du også give et gavekort på et valgfrit abonnement. Udover Euroman og Gastro, kan han vælge mellem 18 andre magasiner fx Danske Skæbner og Eventyr, Goal, Anders And, Basserne og RUM. 

Vælg mellem tre beløb: 149 kr., 299 kr. og 449 kr. 

Køb gavekortet her

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Kultur