TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Gaver til ham
Foto: Philip Ørneborg Mænd har en tendens til ikke at ønske sig noget, men et abonnement på favoritmagasinet er et hit hos de fleste.

Gaver til ham

Gaven til manden, der aldrig ønsker sig noget

Har du en mand, som aldrig ønsker sig noget i julegave, og er du træt af at købe sokker og boxershorts til ham år efter år? Her er gaven, der vil vække glæde hos ham i lang tid fremover.

Til den kulturelle, kvalitetsbevidste og moderne mand: Euroman

Giv et abonnement på Euroman, så er din mand altid med på de nyeste tendenser indenfor design, gadgets, sport, musik, kultur og politik. Magasinet rummer den moderne mand i alle hans facetter og indeholder også altid et spændende dybdegående interview med en kendt og aktuel person. Tidligere blandt andre Pilou Asbæk, Lukas Graham, Zlatan, Frank Hvam og kronprins Frederik.

Et abonnement på Euroman er en personlig gave, som din mand vil se frem til at modtage hver måned.

Se mulighederne og køb dit gaveabonnement her.

Til livsnyderen: Giv et abonnement på Gastro

Er din mand forfalden til gode vine, gourmetmad, rejser og oplevelser, så vil magasinet Gastro falde i hans smag. Her kan han tage på rejse i gastronomiens kulturhistorie og holde sig opdateret på de nyeste tendenser i gourmetverdenen. Og så er der den bonus, at det kommer dig til gode, når han skal afprøve de mange opskrifter og madlavningstips fra magasinet.

Et abonnement på Gastro er en personlig gave, som din mand vil se frem til at modtage hver måned.

Se mulighederne og køb dit gaveabonnement her.

Banner 1 (mand).jpg

Magasiner til enhver smag

Er du i tvivl om, hvilket blad, der er det helt rigtige for din mand, far eller søn, kan du også give et gavekort på et valgfrit abonnement. Udover Euroman og Gastro, kan han vælge mellem 24 andre magasiner fx Danske Skæbner og Eventyr, Goal, Anders And, Basserne og RUM.

Køb gavekortet her.

Banner 3.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Kultur