Gaver til ham
SPONSORERET indhold

Gaven til manden, der aldrig ønsker sig noget

Har du en mand, som aldrig ønsker sig noget i julegave, og er du træt af at købe sokker og boxershorts til ham år efter år? Her er gaven, der vil vække glæde hos ham i lang tid fremover.

Af: Mette Petersen Foto: Philip Ørneborg
26. nov. 2019 | Livsstil | Eurowoman

Du kender det sikkert alt for godt. Hvert år står du med det samme dilemma som året før. Hvad skal du give i gave til ham, som aldrig ønsker sig noget?

LÆS OGSÅ: Sådan finder du gaven til hende, der har alt

Hvad med et abonnement på Flipp? Her kan du vælge imellem 3, 6 eller 12 måneders abonnement, som giver ham adgang til vores store palette af magasiner. Og vi har magasiner til enhver smag. Det er den bedste løsning til dig, der er i tvivl om, hvilket blad der er det helt rigtige for din mand, far eller søn. Udover Euroman og Gastro kan han nemlig vælge mellem mere end 40 af de andre magasiner som for eksempel Goal, Anders And, Basserne og RUM.

Her er to gode eksempler på magasiner, han vil kunne læse:

Til den kulturelle, kvalitetsbevidste og moderne mand: Euroman

Hos Euroman kommer han altid med på de nyeste tendenser indenfor design, gadgets, sport, musik, kultur og politik. Magasinet rummer den moderne mand i alle hans facetter og indeholder også altid et spændende dybdegående interview med en kendt og aktuel person. Tidligere blandt andre Pilou Asbæk, Lukas Graham, Zlatan, Frank Hvam og kronprins Frederik. En personlig gave, som han vil se frem til at kunne nyde hver måned.

Artikelbanner mænd 2000x1194.jpg

Til livsnyderen: Giv et abonnement på Gastro

Er han forfalden til gode vine, gourmetmad, rejser og oplevelser, så vil magasinet Gastro falde i hans smag. Her kan han tage på rejse i gastronomiens kulturhistorie og holde sig opdateret på de nyeste tendenser i gourmetverdenen. Og så er der den bonus, at det kan komme dig til gode, når han skal afprøve de mange opskrifter og madlavningstips fra magasinet.

Fordele ved køb af et valgfrit gavekort

  • Gavemodtageren vælger selv periode
  • Abonnementet udløber automatisk
  • De kan tage abonnementet med sig over alt – i toget på vej til arbejde, på ferie, i sofaen - ja hvor end de ellers befinder sig
  • Deler du husstand med den heldige modtager, er du også selv heldig! Du får nemlig adgang til dine favoritmagasiner helt uden ekstra gebyr – dét er smart!

Det er nemt og hurtigt at købe på flipp.dk. Med bare få klik kan du købe et gavekort på et valgfrit abonnement, som skaber ægte værdi og glæde for den, du holder af. Efter din bestilling kan du udskrive dit helt eget gavekort – lige til at lægge i en kuvert, som kan ligge under juletræet.

1.julemail_jul2019_1300x500_3.jpg

Det bedste af det hele? Du kan bestille et gavekort på et blad frem til og med den 24. december og ved at give et blad i gave skaber du ikke kun glæde juleaften, men hver gang et nyt blad lander i app’en. Køb et abonnement i julegave her.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.

Anbefalet til dig