Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Idéer til adventskranse
Foto: Peter Kragballe

Simple idéer til adventskranse

4 simple idéer til adventskranse

Adventskransen er et symbol på dejlige julesøndage og hygge. Måske tænder du et ad gangen og tæller ned igennem de fire adventssøndage, eller måske er du en af dem, der tænder alle på en gang. Her er fire adventskranse, du nemt selv kan lave.

Den nemme
Du kan nemt lave en fin adventskrans ud af fire enkle lysestager, gran med kogler, røde blade, et par frøstande samt et rødt dekorationsæble fra julekassen. Læg det hele fint på en bordskåner. Her er brugt en fra Made a Mano.

Den svævende
Start med at binde en solid krans. Bind buskbomgrene skødesløst omkring med ståltråd – de må gerne stritte lidt. Sæt fire juletræslysholdere på kransen. Bind tynde lædersnore omkring kransen, så den kan hænge.

★ TIP: Bind gerne kransen på en broderiring af træ som her. Køb den f.eks.
i Panduro Hobby.

LÆS OGSÅ: Her er årets farver til din julepynt

Den klassiske
Brug en halmkrans, og bind en krans ud af forskellige smukke græsser, købt eller plukket. Hæft det fast med ståltråd. Her er brugt fire lysholdere i messinglook fra Panduro Hobby. De små, hæklede ophæng på adventspakkerne er fra Shop Dora.

★ TIP: Bind kransen med det, du bedst kan lide. Her er bl.a. brugt hjerte­græs og frøstande fra ­Scabiosa.

Den utraditionelle
Forny dine traditioner, og lav en krans af pap. Start med at tegne skabeloner til kristtjørnblade og bær. Tegn og klip en masse bær og blade. For at holde styr på formen, er de her limet på en metalring fra Panduro Hobby. ­Lysestager og serviet er fra Shop Dora. Dugen er fra De fire årstider, og bestikket er vintage.

LÆS OGSÅ: Giv en personlig julegave

LÆS OGSÅ: Få inspiration til årets julepynt

LÆS OGSÅ: 64 julegaveønsker til dig, der elsker boligliv

Se, hvad vi ellers skriver om: Advent, Jul og Julepynt