Emily Salomons skønhedtips på budget
SPONSORERET indhold

Emily Salomons bedste skønhedstip: ”Effekten kan ses på min hud, efter jeg har spist det i ganske kort tid”

Her er Emily Salomons fire bedste skønhedstips på budget.

Foto: Emily Salomon
15. mar. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Det er ikke første gang, vi udfritter Emily Salomon om hendes skønhedsfavoritter, for den populære blogger har så mange gode skønhedstips at dele ud af, og til vores held holder hun dem ikke bare for sig selv på sin blog Emilysalomon.dk. Disse fire er endda på budget.

LÆS OGSÅ: Hudterapeut: Har du irriteret hud, bumser eller appelsinhud er dette din hjælper

- Denne neglelak har samme fantastiske sort/røde nuance som Chanels legendariske 'Rouge Noir', men den koster under det halve. Og holder dobbelt så godt, hvis du spørger mig. Jeg har 'Wicked' på stort set hele vinteren, og kan næsten ikke komme på en situation, hvor den ikke er et hit, men den er i særdeleshed god som festneglelak pga. den dramatiske farve. Jeg holder af Essies lakker både pga. farveudvalget, men også fordi jeg synes, de er nemme at lægge og har en god holdbarhed.

Neglelak i farven 'Wicked' fra Essie, 100 kr. hos Magasin.dk

- Denne øjenbrynsmascara giver farve, en anelse volumen og hold til ens bryn og får således mine lidt sparsomme bryn til at fremstå mere fyldige og definerede samtidig med, at den holder dem på plads. Den er god, når det skal gå hurtigt på hverdage, og jeg ikke har tid til at fylde bryn ud med pen eller skygge. Det er hands down en af de bedste brynmascaraer, jeg har prøvet. Uanset pris.

 

Eye brow drama Maybelline, 50 kr. hos Matas.dk

LÆS OGSÅ: Læge: "Denne creme er øjencremernes hellige gral"

- Jeg holder af at have et pænt og godt sæt med håndsæbe og -creme stående ved vasken. Dem fra & Other Stories opfylder de krav og dufter fantastisk, og så er det alle tiders værtindegave. Der findes mange forskellige varianter. Mine favoritter er 'Punk Bouquet' og 'Fig Fiction'. Duftene er udviklet af den parfumer, der også står bag Byredos fantastiske (og kostbare) dufte, så det er en budgetvenlig måde at nyde dejlige dufte til hverdag og ikke mindst have nogle lækre og pæne produkter til hænderne stående fremme.

 

Håndsæbe og –creme fra & Other Stories til hhv. 40 og 55 kr. hos Stories.com her og her.

Emilys bedste skønhedstip på budget:

- Mit bedste skønhedstip er at tage flydende fiskeolie. Jeg køber den fra Lysi i Brugsen eller Matas. Den koster omtrent 50 kr. og indeholder mere EPA og DHA (begge omega-3 fedtsyrer, red.) end mange dyrere fiskeoliekapsler. Effekten kan ses på min hud, efter jeg har taget den i ganske kort tid. Omvendt bliver jeg tør i perioder, hvor jeg ikke tager den. Og så er det jo også godt for alt muligt andet indeni kroppen. Jeg tager den med citrus og spiser en bid æble eller lignende umiddelbart efter for at tage den grimme smag.

LÆS OGSÅ: Emily Salomon: "Her er parfumen jeg får komplimenter for"

LÆS OGSÅ: Louise Dorph-Petersen: Den koster 80,- kr. og er lige så god som de dyre hårolier

LÆS OGSÅ: Budgetfund: Jeg har til tider brugt nogle meget dyre cremer, men er altid faldet tilbage til denne