Skønhed på budget
SPONSORERET indhold

Louise Dorph-Petersen: Den koster 80,- kr. og er lige så god som de dyre hårolier

Her er Louise Dorph-Petersens bedste skønhedstips på budget.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Frederikke Heiberg
04. nov. 2015 | Livsstil

Glansfuldt hår, fine bløde læber, en sund hud og et stort smil er indbegrebet af lækkerhed for Louise Dorph-Petersen, boligekspert og direktør Louisedorph.dk. Og det behøver ikke være dyrt, at være lækker. ALT.dk har bedt hende dele sine tre bedste skønhedstips på budget med vores læsere.

LÆS OGSÅ: Budgetfund: Jeg har til tider brugt nogle meget dyre cremer, men er altid faldet tilbage til denne

- Hårolien fra Matas indeholder arganolie, der er fremstillet efter presning af argankerne, en slags mandel. Den bliver ikke kun brugt til skønhedsprodukter, og faktisk er den vidunderlige lille kerne en lækker spise. Jeg har en del hårolier med arganolie. Også nogle der er dyrere end denne, men jeg synes faktisk, den er ligeså god som de andre. Den fugter og gør mit hår blødt og glansfuldt. Jeg kommer selv et par dråber i min balsam. Det giver et smukt resultat. Husk, at det kun skal i spidserne, ellers kommer håret nemt til at se fedtet ud.

 

Argan Hair Oil fra Matas, 80 kr. hos Matas.dk

 

- Jeg synes, smukke læber kan være noget af det mest sensuelle på et menneske (ja, også på mænd), hvis de er plejet ordenligt. Jeg har forelsket mig i stort set alle Mirins produkter, og derfor også denne lip scrub til at pleje mine læber. En lille hemmelighed: Jeg smører det også indimellem på mine neglebånd – det er sikkert ikke efter skønhedsbogen, men det virker og hjælper dem til at se velplejede ud.

Lip scrub fra Mirins, 85 kr. hos Mirins.dk

 

LÆS OGSÅ: Hudterapeut: Har du irriteret hud, bumser eller appelsinhud er dette din hjælper

- Jeg kan ikke komme på en frugt, jeg elsker mere end avocado. Jeg spiser stort set en hver dag. Den mætter dejligt, smager vidunderligt og fungerer godt på ristet rugbrød – og så er den sund. Jeg bruger den også til ansigtet. Jeg har et lille ritual: Jeg sætter en gryde over med vand, når vandet koger, og jeg har renset min hud, tager jeg den med ind i stuen, sætter stille musik på, lægger en håndklæde over mit hoved og damper mit ansigt og slapper af i min krop og mine tanker. Når jeg har siddet der et kvarters tid, tørrer jeg mit ansigt og smører det ind i avocado, som jeg har most til en blød creme. Det er måske den billigste ansigstbehandling, og den virker. Min hud stråler bagefter.

 

Louises bedste skønhedstip på budget:

- Mit bedste skønhedstip, er udover at få sovet nok, at søge smilet og glæden i de små ting i livet. Ikke, at man skal rende rundt at være lalleglad og useriøs. Jeg mener stadig, man kan være seriøs på en glad måde. Dog er der dage, hvor jeg vågner op og ikke kan finde glæden. Sådan er det bare. Det kan jo være hormonelt. Men så opsøger jeg det, der gør mig glad; hopper i havet, selv om det er vinter og iskoldt (tro mig, man kan ikke undgå at blive fuldstændigt skrigende kåd og glad efter en tur i isvand). Går en tur i naturen for at mærke, der er noget, der er større, vigtigere og smukkere end mine småproblemer. Eller jeg opsøger de mennesker, der gør mig godt og glad igen. De smukkeste kvinder er for mig dem med de store, varme, ægte bløde smil. Så kan de være radmagre, medium size eller kæmpe, jeg er ligeglad. Et smil er smukt på alle.

LÆS OGSÅ: Louise Dorph blev gravid som 18-årig: "Mine børn var ikke nogen ups'ere, og jeg har aldrig tænkt, at de skulle være en begrænsning"

LÆS OGSÅ: Dit ansigt afslører, hvordan din krop har det

LÆS OGSÅ: Medmindre du sværger til et af de dyre mærker, er denne billige mascara absolut lige så god