Emily Salomon skønhedsrutien
SPONSORERET indhold

Emily Salomon: "Her er parfumen jeg får komplimenter for"

Hvordan tæmmer hun sit kraftige hår, og hvilken foundation er hendes favorit? Her er produkterne, Emily Salomon bruger til at holde sig skøn.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: ALT for damerne
06. mar. 2017 | Mode | ALT for damerne

Interviewet er oprindeligt bragt i ALT for damerne november 2015.

Fugtmættet hud

Jeg kan bedst lide, når min hud fremstår fugtmættet og glat, og det gør den gerne, hvis jeg ellers gider arbejde lidt for det. Serummet Instant Firming Beauty Shot fra REN giver fin og "opfyldt" hud, og det bruger jeg om morgenen under min dagcreme.

Instant Firming Beauty Shot, Ren, 435 kr.

LÆS OGSÅ: Denne shampoo har fået 9.000 positive anmeldelser

Altid fugt efter rens

Jeg renser mit ansigt hver aften og kunne ikke drømme om at gå i seng uden. Mit yndlingsprodukt er Avènes kildevandsspray, som jeg bruger efter rens og før serum og creme. Det fungerer som et fugtreservoir og gør, at cremen trænger bedre ind i stedet for at lægge sig oven på huden.

Eau Thermale, Avène, 100 kr.

En unisex duft

Jeg er meget glad for Molécule 234-38-duften fra Zarko Parfume, der har en spændende, nuanceret og let krydret duft. Den får jeg altid komplimenter for, og så fungerer den lige godt på mig og min kæreste.

Molécule 234-38, ­Zarko, 700 kr.

Lynhurtig retouch af huden

Miracle Cushion Fou­n­dation fra Lancôme er genial! Den dækker ikke for meget, men det, den skal, og huden ser ­strålende og ­ensartet ud. Det er ­vitterligt som at få en ­lynhurtig retouch, men uden at man ser "makeuppet" ud.

Miracle Cushion Foundation SPF 23, Lancôme, 340 kr.

En nem manicure

Jeg er afhængig af neglelak og har ALTID neglelak på fingrene. Primært i en højrød eller mørkerød og stort set altid fra Essie. Jeg har en stor samling og synes, at de har nogle af de bedste farver kombineret med en god og holdbar lak. "Fifth Avenue" og "Wicked" er mine favoritfarver.

Neglelak, Essie, 100 kr.

LÆS OGSÅ: 16 T-shirts med tryk

Den bedste shampoo til mit hestehår

Jeg bruger, og har gjort det i mange år, shampoo og balsam fra danske Purely Professional. De er sulfatfrie, hvilket jeg foretrækker til mit store "hestehår". Derudover prøver jeg generelt at gøre så lidt som muligt ved mit hår ved kun at vaske det et par gange om ugen og undgå varmestyling.

Shampoo 0, Purely Professional, 165 kr.

Min næste skønhedsin­vestering

Jeg er begyndt at tørbørste og er blevet hooked efter at have set, hvor udglattende en effekt det har på lår og numse, så nu drømmer jeg om Rolls Royce-modellen inden for tørbørster: Karmamejus fine i træ.

Ionic Body Brush, Karmameju, 400 kr.

LÆS OGSÅ: 7 favoritter du altid skal have i dit skab

LÆS OGSÅ: Sådan lægger du neglelak

LÆS OGSÅ: Hvor ofte skal jeg klippes?