Disneyland Paris

Disneyland

9 grunde til at du godt må tage i Disneyland, selvom du er voksen

#4. Du har en undskyldning for at opføre dig som et barn igen.

Jeg er 31 år gammel, og for nylig tog jeg en tur i Disneyland Paris. Også selvom flere af mine venner grinte lidt, da jeg afslørede, hvad jeg skulle i weekenden. For ja, du må godt – også selvom du er blevet voksen. Her er 9 grunde til, at det faktisk er helt okay.

1. Mickey-ørene

Du kan ikke undgå dem, for de er overalt i Disneyland. De store, sorte runde ører, der øjeblikkeligt forvandler dig til en tegneseriemus. Ikke nok med, at de sidder limet fast på hovederne af både børn og voksne i parken, så er de også på din seng, dit gulv, din shampoo og balsam, hvis du bor på et af Disneys resorts. Seriøst, omfavn det: Det er som at være medlem af verdens hyggeligste bande - vi kan ikke få nok!

via Giphy

2. Du kan flygte fra hverdagen

Intet andet sted i verden skaber så magisk en stemning som Disney. Fra øjeblikket du træder ind i parken, til øjeblikket du igen forlader området, er dit ellers så almindelige kontorliv forvandlet til et overload af overenergiske Disney-karakterer, der altid smiler. Og lad os lige være ærlige; det trumfer til enhver tid jobbet foran computerskærmen. 

via Giphy

LÆS OGSÅ: Her er den danske designer, som Disney ringer til, når de skal have designet kjoler

3. Du bliver glad af at se alle børnenes glædesudbrud

Medmindre du selvfølgelig er ulykkelig skruk eller bare et decideret ondt menneske (fair nok..), kan du ikke undgå at storsmile af at overvære alle de små børns glædesfyldte ansigter, når de ser en person vralte rundt iklædt en oversize tegneseriedragt. For dem er Disney vitterlig en drøm, der går i opfyldelse – og det er ikke til at overse.

via Giphy

4. Du har selv en undskyldning for at opføre dig som et barn igen

Ikke nok med at du bliver glad af at overvære børnene glædesudbrud - endelig har du også en undskyldning for selv at opføre dig som ét. Trust me: Ingen begejstring er for pinlig i Disneyland, så hiv bare din Disney-autografbog frem og stil dig i kø sammen med børnene for at få Fedtmules autograf.

via Giphy

LÆS OGSÅ: Disney skaber historie med første homoseksuel karakter i ny storfilm

5. Disney-hotellerne

Hvem har ikke altid drømt om at sove med Mickeys fredfyldte øjne hvilende på sig? Disney-hotellerne er præcis som at træde ind i en eventyrverden, hvor alt er tematiseret, og du hver dag kan føle, at du enten er en vaskeægte prinsesse på Disneyland Hotel eller en maritim Minnie-type på Disney’s Newport Bay Club.

via Giphy

6. Star Wars-attraktionerne

Hvis du er nervøs for at få en mindre OD af lyserøde prinsesser og musseører, har Disneyland selvfølgelig også råd for det. Her bør alle Star Wars-fan også lytte med: For det første kan du blive forskrækket (på den gode måde) over casually lige at møde Darth Vader og de andre stormtroopers rundt om i parken. Du kan prøve parkens nyrenoverede attraktion Star Tours, hvor du flyver igennem galaksen i 3D, og endelig har parken netop lanceret et nyt - og virkelig sejt - Star Wars-aftenshow, hvor lys og lyd og action alt sammen formes oppe på Tower of Terror-attraktionen. May the Force be with you!

via Giphy

LÆS OGSÅ: Har du prøvet Danmarks dyreste afternoon tea?

7. Lysshowet

I det hele taget kan Disney virkelig bare noget med lysshows. Hver aften ved lukketid afholder Disneyland ”Disney Illuminations”, som er et vanvittigt lysshow kombineret med musik fra alle Disneyfilmene, der gør selv en nytårsaften på Rådhuspladsen i København til skamme. 

Via Giphy

8. 25-års jubilæum

Lige nu fejrer Disneyland Paris sin 25-års fødselsdag. Derfor er der en masse nye shows og renoverede forlystelser, bl.a. showet "Happy Anniversary Disneyland Paris", som præsenteres af Mickey Mouse, og "The Starlit Princess Waltz", hvor Disneys prinsesser deltager med budskabet om, at alle små piger er prinsesser ligesom dem. Eller i bund og grund: Hermed en højaktuel grund til at tage afsted - for at ønske tillykke til Mickey, selvfølgelig.

via Giphy

9. Til sidst får du så meget Disney-overload, at du længes tilbage til din egen hverdag

Endelig får du (formentlig) ved slutningen af dit ophold så meget overload på magi og stemning, at du egentlig synes, det er okay at komme tilbage til dit kedelige kontorjob (og Jyttes sure mails).

via Giphy

Læs mere om Disneyland Paris her.

I anledning af Disneyland Paris’ 25-års jubilæum var ALT.dk inviteret på en tur til Parken.

LÆS OGSÅ: 15 babynavne inspireret af Disney

LÆS OGSÅ: Disney genskaber 8 af deres bedste tegnefilm som rigtige spillefilm

LÆS OGSÅ: 8 geniale Ikea-hacks til børneværelset