Tag på glamping i sommerferien
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Spejdergear, Horsens City Camping, Lotus Belle & GoGlamping.

Tag på glamping i sommerferien

Er du vild med naturoplevelser og udendørsliv, men knap så stor fan af hårde liggeunderlag, fugtige soveposer og kedelig campingmad? Så er en glamping-ferie garanteret lige noget for dig!

Hvis du er på Instagram, er du sikkert allerede stødt på det forholdsvist nye udtryk ’glamping’.

Ordet, der er et mix af ’glamour’ og ’camping’, dækker over en trendy ferieform for livsnydere, vi i den grad forstår hypen omkring; nemlig et afslappende ophold i naturen – med samme niveau af luksus og komfort som på et lækkert hotelværelse.

Konceptet kommer i alverdens forskellige variationer. Den klassiske er et stort, hvidt beduintelt indrettet med en dobbeltseng, masser af bløde tekstiler, hyggeligt interiør, og alt andet du behøver for at komme helt ned på jorden.

Lyder det som de perfekte sommerferieplaner i dine ører? Så se med her, hvor vi giver inspiration!

Oplev den danske natur som aldrig førGoGlamping_skrmbillede_2020-06-08_kl._19.jpgUde godt, hjemme bedst – staycation allerbedst! Hos GoGlamping kan i prøve glamping på dansk jord og opleve den smukke natur i området ved Sonnerupgård Gods.

I GoGlampings 20 m2-luksustelte er nærvær, hygge, og nydelse i fokus. Når I ankommer til jeres telt, er der allerede redt op i de lækre senge, ligesom liggestole og udstyr til madlavning er sat frem – klar til brug under åben himmel. Morgenmad er også inkluderet i prisen.

Udover de fine telte ved godset, byder virksomheden også på en lang række unikke overnatningsoplevelser i andre dele af landet. GoGlaming har samlet nogle af de mange lokale ildsjæle, der skaber fantastiske oplevelser i Danmark - lige fra trætopshytter og smukke teltlokationer til et ophold på din egen ø!

Se mere på goglamping.dk

Familieferie i primitiv luksusHorsens_dsc5104-1.jpgHos Horsens City Camping er glamping lig med familieferie – og rigtig hygge! Glamping-teltet er stillet op i deres specielle børneområde, hvor der bliver gjort en dyd ud af, at børnene skal hygge sig, så mor og far rigtig kan slappe af og nyde ferien.

Hvert telt er fuldt udstyret med boxmadrasser, dyner og puder, køleskab, spisebord samt alt i service og køkkenudstyr. Kaffemaskine og fast gulv i teltet og på terrassen er der også sørget for.

Med en beliggenhed i hjertet af Østjylland er Horsens City Camping det perfekte udgangspunkt for både shopping, oplevelser, attraktioner og skøn natur. Selve campingpladsen ligger kun 50 m fra børnevenlig strand i udkanten af Horsens.

Se mere på horsenscitycamping.dk

Glamping på hjemmebanelotusBelleNordic.jpgDu behøver ikke nødvendigvis at rejse ud for at få en eventyrlig oplevelse. Med dit eget bomuldstelt fra Lotus Belle kan du tage på glamping hele sommeren - år efter år! Slå det op i haven, ved sommerhuset eller kolonihaven, og indret teltet lige præcis, som du ønsker.

Bomuldsteltenes store, runde rum indbyder til nærvær med dine kære. Invitér fx familie eller venner til overnatning, og skab en mindeværdig ferie derhjemme, hvor I falder i søvn med udsigt til stjernehimlen og vågner op til lyden af fuglefløjt. Dét er balsam for sjælen!

Alle Lotus Belle-telte er produceret i kvalitetsmaterialer, nemme at slå op og kan klare selv kraftig vind og regn.

Se mere på lotusbelle.dk

Glamour og natur i skøn foreningPoc_glamping_utgard.jpgKernen i en dejlig glamping-oplevelse er et stort og lækkert bomuldstelt, der kan holde sig køligt selv på en varm sommerdag – og det er netop, hvad du kan få hos spejdergear.dk.

Her finder i et spændende udvalg af samlingstelte samt enkelte modeller, som kan udbygges, og eksklusive glamping-møbler, der fuldender jeres telt og skaber skønne rammer, I kan nyde weekenden eller ferien i. Med andre ord kan I altså få præcis det glamping-setup, I drømmer om.

Skal hyggen helt i top, eller teltet opvarmes på de lidt køligere dage, kan det bestemt også betale sig at opgradere jeres glamping-udstyr med en teltovn. Se fx Spejdergears fine smedejernsovn, der har glas på tre sider, så flammerne kan beundres af alle i teltet hele aftenen igennem.

Se mere på spejdergear.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Camping