Graviditet
SPONSORERET indhold

Her er de 4 mest populære måder at breake en graviditet på facebook

Når en af livets helt store begivenheder skal deles på de sociale medier, er det med at holde tungen lige i munden og få serveret nyheden på den helt rigtige måde.

Af: Louise Rudolf Foto: Vores Børns Facebookside
17. aug. 2015 | Børn | Vores Børn

Ifølge Vores Børns læsere er der en række helt typiske måder at annoncere den glædelig nyhed på, og så er der selvfølgelig også dem, der overbringer nyheden anderledes og sjovt.
Her er de fire mest populære måder at breake graviditeten på Facebook.
Se billeder af alle de søde, kreative og glade opdateringer i galleriet foroven.

Nye sko
Et foto med familiens sko er lige nu en af de mest brugte post, når der skal fortælles om familieforøgelse. Fars og mors sko sammen med et par søde små babysko eventuelt kombineret med årstal.

LÆS OGSÅ: Test: Hvor mange børn skal du have?

Lad storebror eller -søster være budbringer

Et opslag med et foto af ældstebarnet iklædt en ”Jeg skal være storebror”-bluse hører også til blandt de populære metoder. Her bliver nuttethed hos den kommende store søskende kombineret med et glædeligt budskab.

Scanningsbillede
Den første skanning er en kæmpe oplevelse, og det er også typisk efter den, at de fleste føler sig parate til at dele nyheden med omverdenen. Så hvad er mere oplagt, end at dele det første foto af det kommende familiemedlem på Facebook?

Graviditetstesten
Det helt klassiske med at poste et billede af den positive graviditetstest er stadig blandt de populære måder at breake graviditeten på, og man kan næsten høre det glade hvin over at se de to streger.

LÆS OGSÅ: "Jeg vidste ikke, jeg var gravid – før jeg fødte!"

Kryptiske opdateringer er sjove

Blandt de mere kreative opdateringer er der sport i at servere beskeden humoristisk og gerne lidt kryptisk, så tiøren ikke falder lige med det samme.Her er blandt andet et smilende par på et feriebillede, hvor man skal se godt efter for at fange teksten ’He did this to me’ på kvindens bluse.

Og så er der bare de opdateringer, der er lige spot on, som selfien af en grinende far og datter, hvor man i baggrunden ser en stakkels mor hænge i toilettet med graviditetssymptom nummer ét – kvalme.

LÆS OGSÅ: Graviditetstegn: Sagt på Facebook

LÆS OGSÅ: 5 typiske bekymringer når du venter barn nummer

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at råbe ad dit barn