-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Okseragout med pastinakmos
Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.
Til 2 voksne og to børn
Alder: Fra 1 år
Ingredienser:
2 spsk olie
1 lille løg
1 fed hvidløg
400 g oksekød i tern (fx af klump eller tykkam)
70 g tomatpuré
3 spsk mel
4 laurbærblade
0,5 l vand
Salt og peber
Gulerødder
Selleri
Lidt hakket persille
300 g kartofler
150 g pastinak
30 g smør
1 dl varm mælk
Sådan gør du:
Løg og hvidløg skrælles og hakkes fint. Brunes i olie sammen med oksekødet i 2-3 min. Melet røres i og tomatpuréen tilsættes. Derefter tilsættes vand og laurbærblade det hele simrer i ca 45 min til kødet er mørt.
Gulerødder og selleri skæres i mindre stykker og koger med de sidste 10 min. Ragouten smages til med salt og peber og drysses med persille når den serveres.
Kartofler og pastinak skrælles og skæres i mindre stykker. Kommes i en gryde med vand så det dækker og koger i 20 min til de er møre.
Vandet sigtes fra og grønsagerne presses gennem en sigte eller moses med et piskeris. Smør og varm mælk røres i til mosen har en passende konsistens.
Smages til med lidt salt og peber.