Boligblogs
SPONSORERET indhold

9 inspirerende boligblogs, du skal følge lige nu

Mangler du inspiration til din bolig eller elsker du også bare at kigge på boligbilleder, så skal du følge de her 9 boligblogs. Her kan du finde smarte DIY, flotte boliger og kreative løsninger til hjemmet. Der er noget til hver en stil, så der vil med garanti være noget for dig.

Af: Emilie Louise Dyhr
21. aug. 2017 | Bolig | BoligLiv

1. Indretning i børnehøjde og DIY

Mangler du inspiration til børneværelset? Så er denne flotte boligblog værd at følge. Bloggeren Mille Emilie giver fede indretningstips til børneværelset og resten af hjemmet. På bloggen kan du også finde smukke DIY løsninger til hele hjemmet.
sonomaseven.dk/

2. Inspirerende boliger

Homesick er fyldt med inspirerende boliger i alle størrelser. Her har du rig mulighed for at finde flotte løsninger til dit hjem lige meget om du bor i et stort hus eller i en lille studielejlighed. Derudover har de også mange seje DIY og IKEA Hacks på deres blog, som er værd at tjekke ud.
homesick.nu

3. Unika og upcoming designere

Boligbloggen Mowedesign skriver om nye og upcoming designere og viser flotte og unikke produkter frem på bloggen. Ved at følge denne blog kan du komme på forkant med de nye trends og finde unika, som dine venner med garanti ikke har.
mowedesign.dk

4. Den maskuline boligblog

Bungalow5 er en utrolig lækker boligblog, som viser boliger i den mere maskuline stil men med noget for alle. Allan, som er manden bag bloggen, har en masse forskellige guides til hvordan du kan gøre dit hjem endnu smukkere.
bungalow5.dk/

5. Enkelte og smukke boliger

Er du mere til enkelte og lyse boliger skal du følge den belgiske designer Sarah på hendes blog Cocolapinedesign. Boligen er prydet af smukke boliger i et minimalistisk look.
cocolapinedesign.com/

6. Farverige udenlandske boliger

Hvis du er til sjove og farverige boliger skal du følge denne boligblog. Designsponge er en udenlandsk blog, som viser mange forskellige boliger fra verden over. Bloggen har også mange fine DIY ideer i forskellige sværhedsgrader og prislejer.
www.designsponge.com/

7. Piget univers

Kreapernilles boligblog er præget af det lyserøde univers. Bloggen tager udgangspunkt i Pernilles eget feminine hjem og via bloggen kan du også deltage i en masse fede konkurrencer.
@kreapernille

8. Den ultimative retroblog

Er du vild med retro, så skal du følge vinderne af Nybyggerne, Lise og Micheals, boligblog. Her kommer de med en masse spændende ideer til at indrette med retrofund og sjove DIY løsninger til hjemmet.
liseogmichael.dk/

9. Eksklusivt look

Ta-daa er en boligblog, hvor du kan følge med i hvordan det er at indrette boliger. Bloggeren bag Ta-daa lever nemlig af at rådgive om boligindretning. Udover boligbloggen kan man også følge hendes arbejde på hendes instagram @tadaa_visning.
ta-daa.dk/

Læs også: Walk in closet – 10 inspirerende løsninger til din garderobe

Læs også: Det perfekte teenageværelse

Læs også: 10 geniale boligideer til dig der elsker lego