Hyggelig lejlighed: Signes grønne oase
SPONSORERET indhold

Hyggelig lejlighed: Signes grønne oase

Du kender måske forfatter og foredragsholder Signe Wenneberg for hendes passionerede holdninger til have, økologi og bæredygtighed. Hjemme i villalejligheden, som hun deler med sine to sønner og adskillige dyr, er det også farven grøn, der dominerer – helt bogstaveligt!

Af: Nicoline Olsen Foto: VK Stock Images
27. aug. 2014 | Bolig | BoligLiv


Hvem: Signe Wenneberg, forfatter og foredragsholder, og hendes sønner Simon på 17 og Noah på 13 år.

Hvad: Villalejlighed på cirka 125 kvadratmeter fordelt på fire værelser inklusive køkkenet.

Hvor: Nord for København.
__________

Fortsætter på næste side...Køkkenet er enkelt og hyggeligt indrettet. Lampen er fra Bestlite. Bordpladen er i hvid corian.

TILBUD: 3 numre af BoligLiv + Ansigtspleje fra OriginsGryder, potter og pander i køkkenet – i grønt, naturligvis!

Spisepladsen i køkkenet er indrettet med et sortmalet bord i højglans og Tolixstole, der bl.a. fås hos Amazingliving.dk. De høje paneler fungerer fint som hylder til nips og billeder.
I køkkenet er der også plads til en praktisk lædersofa fra Interstudio. De gamle overskabe har fået samme grønne farve for at harmonere.Lidt skygge skal der også være i haven på en varm sommerdag.Grøn godnatlæsning! Signes bog ”Spis din have – klimakrisen set fra køkkenhaven” er netop blevet kåret til ”Årets bog om mad 2013”.Familiens høns.

En artiskok i blomst pynter i en vase.Hunden Emil holder styr på hønsegården.Bøger og blomster ved Signes arbejdsbord.Inspiration fra hele verden på væggen i kontoret/ børneværelset.

Frø på rad og række i drivhuset.
__________

Fortsætter på næste side...
Sankthansurt i en spand udenfor.Også soveværelset er holdt i grønne nuancer, og loftshøjden er udnyttet med bogkasser. En stige bliver udnyttet til fine planter.Alle tre kan sidde om det store skrivebord på bukke. Pladen er malet – grøn!Badeværelset er holdt i hvidt og sort med metrofliser. Også her trives de grønne planter.Noahs hyggehjørne i det kombinerede kontor/børneværelse. Stjernen er fra Wiingaard Boheme Interieur.

LÆS OGSÅ: Signe Wenneberg: ”Når folk siger til mig, at de ikke har råd til at holde høns eller købe økologisk, så siger jeg, at jeg ikke forstår, hvordan de har råd til at lade være”
__________

LÆS OGSÅ: Bæredygtig bolig: Træhuset i skoven
LÆS OGSÅ: Arkitekternes eget hjem: Grøn bolig i byen