Designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck.

Foto: Matias Brenø Olsson Designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck fra 'I hus til halsen'.

I hus til halsen søger nye deltagere: Skal du være med?

Det populære DR-program ’I hus til halsen’ søger nye medvirkende til en eventuel ny sæson. Så kender du en, der godt kunne bruge den effektive og kærlige hjælp fra programmets eksperter, eller står du måske selv i ’hus til halsen’, så læs med her:

Har du et hus til salg, du ikke kan komme af med? Og kan du ikke komme videre i dit liv, før det er solgt? Sådan lyder efterlysningen lige nu på DRs hjemmeside. For at kvalificere sig til at være med i programmet og få hjælp af designer Søren Vester og ejendomsmægler Line Franck, skal du blandt andet kunne sige ja til følgende ting:

Dit hus er til salg hos en ejendomsmægler og det er svært at få solgt.

Det er nødvendigt for dig at få huset solgt, men bliver det solgt, står du med et økonomisk tab.

Og så skal du selvfølgelig have mod på at invitere en designer, en ejendomsmægler og et TV-hold indenfor i dit hjem og fortælle din historie på TV.

LÆS OGSÅ: Her er Line Francks 8 bedste råd til at få solgt din bolig

Lyder det som noget for dig, så kan du læse meget mere om, hvordan du tilmelder dig til programmet lige her på DRs hjemmeside.

Her finder du en formular, du kan udfylde og hvem ved, måske er det netop DIG, 'I hus til halsen' kan hjælpe et skridt videre mod en ‘solgt’ bolig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Serier

610x200_woordy_knap2.jpeg