jordemoder
SPONSORERET indhold

Her er jobbet, du bør vælge ud fra dit stjernetegn

Bør du gå efter en karriere som kok, skuespiller eller advokat? Det kan stjernerne måske svare på. Astrolog Caritas Fischer forklarer her, hvilke jobs der passer bedst til de forskellige stjernetegn.

Af: Caritas Fischer Foto: Getty Images
25. apr. 2019 | Horoskop

Denne artikel henviser til tegnenes dynamikker, som beskriver deres handlemønstre. Alle tegn er enten kardinale tegn, som er igangsætterne, faste tegn, som er de vedholdende, eller bevægelige tegn, som er gode til at tilpasse sig.

Stjernetegn job
Vædderen nyder at arbejde hektiske steder med mange mennesker, fx på barer og restauranter. Foto: Getty Images.

Vædder (21. marts - 20. april)

Vædderen er et kardinaltegn, som er hersket af krigsplaneten Mars, hvilket giver tegnet enorm energi og gåpåmod. Energien er næsten altid stærkest i begyndelsen af et projekt, eller hvis der er en krise, der skal klares NU. Midt i kampens hede er der, hvor vædderen stråler! Derfor appellerer alle hektiske og travle arbejdsmiljøer, som f.eks. redaktioner, skadestuer, festivaler, barer, restauranter, og de fleste sportsgrene. Denne kriger kæmper bedst, når den får lov til at følge sine egne instinkter i øjeblikket, så vædderen må enten have løse tøjler eller selv være chefen.

Jobs: Iværksætter, bartender, fodboldspiller

Stjernetegn job
Tyren elsker godt håndværk og nyder derfor at arbejde med mad. Foto: Getty Images.

Tyr (21. april – 21. maj)

Tyren er et fast tegn, som er hersket af skønheds- og kærlighedsplaneten Venus. Der er derfor to ting, som gerne skal være til stede i dens arbejdsliv: tryghed og skønhed. Tyren har enorm tålmodighed og elsker kvalitet, så den er lykkeligst, hvis den langsomt kan opbygge et håndværk. Det er et sanseligt tegn, der finder dyb tilfredsstillelse i at skabe noget konkret, som er både smukt og praktisk. Der er mange tyre, som arbejder med mad, musik eller kunst, hvor dens følsomhed omkring det sensuelle møder det gode håndværk.

Jobs: Kunsthåndværker, kok, sanger

Stjernetegn job
Tvillingen er nysgerrig og elsker at viderebringe information og er derfor den fødte journalist. Foto: Getty Images.

Tvilling (22. maj – 21. juni)

Tvillingen er et bevægeligt tegn, som er hersket af kommunikationsplaneten Merkur. Tegnet er derfor fleksibelt, nysgerrigt og lidt distræt. Tvillingen egner sig bedst i et job, hvor den får lov til at hoppe fra emne til emne, opgave til opgave. Den har tit mangeartede talenter, den kan trække på, men fælles for dem skal være, at den kan bringe information fra ét sted til et andet. Den er hurtig til at opsnappe nyheder og dele dem, så man finder tit tvillinger i jobs på aviser eller magasiner, som ansvarlig for sociale medier eller som visuel trendsætter.

Jobs: Journalist, grafisk designer, radiovært

Stjernetegn job
Krebsen er god til at håndtere uforudsigelige situationer, som fx på en fødestue. Foto: Getty Images.

Krebs (22. juni – 22. juli)

Krebsen er et kardinaltegn, som er hersket af Månen, hvilket giver den selvstændighed og en stærk intuition. Krebsen duer ikke til samlebåndsarbejde, men er bedst, når der opstår noget uforudsigeligt i processen. Når den får lov til at sidde overfor et menneske og mærke, hvad dets behov er, er den i sit es. Dette talent kan bruges bredt, fra arbejde med børn, syge og ældre til markedsføring, hvor den skal tune sig ind på klientens eller kundens behov. Fordi krebsen ofte bruger sig selv meget personligt i sit arbejde, er det vigtigt, at den kan tage fridage, når den føler sig drænet.

Jobs: Jordemoder, terapeut, markedsføring

Stjernetegn job
Løven findes ofte i jobs, hvor den kan stå foran et publikum, fx som lærer eller i underholdningsbranchen. Foto: Getty Images.

Løve (23. juli – 23. august)

Løven er et fast tegn, som er hersket af Solen, hvilket gør den stædig og energisk. Den kan ikke lade være med at udtrykke sig selv, og det kan enten være gennem et kreativt produkt eller gennem alle former for performance. Løven ses derfor ofte i underholdningsbranchen eller som lærer, hvor den også står foran et publikum. Den motiveres af at være den bedste indenfor et felt, og det er vigtigt for den at få direkte anerkendelse for dens arbejde. Fordi løven er lidt af et legebarn, er den dygtig til at møde børn i øjenhøjde og inspirere voksne til leg.                                                                                           

Jobs: Lærer, skuespiller, tv-vært

Stjernetegn job
Jomfruen har en videnskabelig tilgang til kroppen og egner sig derfor godt som sygeplejerske. Foto: Getty Images.

Jomfru (24. august – 23. september)

Jomfruen er et bevægeligt tegn, som er hersket af Merkur, hvilket giver den et skarpt intellekt og talent for organisering. Mange jomfruer arbejder med ord og formidling, især som kritikere, redaktører eller administratorer. De er lynhurtige til at sortere i store mængder information og finde det væsentlige frem. Tegnet egner sig også til sygepleje, hvor den hurtigt kan se forbindelser mellem symptomer og sygdomme. Den har en videnskabelig tilgang til kroppen, og hvordan man påvirkes af miljøet omkring sig eller den mad, man spiser, hvilket de også kan bruge i deres arbejde.

Jobs: Kritiker, redaktør, sygeplejerske

Stjernetegn job
Vægten er god til at se situationer fra andres synspunkt og er derfor en god vejleder eller terapeut. Foto: Getty Images.

Vægt (24. september – 23. oktober)

Vægten er et kardinaltegn, som er hersket af Venus. Vægten er derfor både selvstændig, men også meget følsom overfor andres behov, idet Venus altid søger harmoni. Denne sans for harmoni kan bruges i arbejde, hvor den mægler mellem mennesker, men også hvor den skal bruge sin stærke æstetiske sans. Den har en naturlig evne til at se situationer fra andres synspunkt, hvilket gør den til en talentfuld terapeut eller vejleder. Skønhed er en stor del af livet for enhver vægt, så man finder tit vægte i kunst- eller modebranchen; oftere som formidler end egentlig kunstner, da kunstnerlivet kan være for ensomt for vægten.

Jobs: Kunsthistoriker, advokat, parterapeut

Stjernetegn job
Skorpionen elsker at gå i dybden med ting og er derfor den fødte detektiv eller videnskabsmand/-kvinde. Foto: Getty Images.

Skorpion (24. oktober – 22. november)

Skorpionen er et fast tegn, som er hersket af Pluto. Dette giver skorpionen en enorm koncentrationsevne og et behov for at gå i dybden med alt, den beskæftiger sig med. Skorpionen har brug for dagligt at blive udfordret, og den trives i et arbejde, hvor den skal finde frem til komplekse løsninger. Den findes tit i jobs, der kræver lange uddannelser, da den elsker at studere. Skorpionen motiveres af at skabe dybe forandringer enten for mennesker personligt som terapeut, eller det bredere samfund som videnskabsmand/-kvinde. Mange skorpioner har også et hemmeligt ønske om at arbejde som privatdetektiv.

Jobs: Videnskabsmand/-kvinde, psykolog, detektiv

Stjernetegn job
Skytten drages af jobs, hvor den kan udvide sine horisonter og dyrke fysiske discipliner, fx som rejseguide eller yogalærer. Foto: Getty Images.

Skytte (23. november – 21. december)

Skytten er et bevægeligt tegn, der er hersket af Jupiter, hvilket gør den eventyrlysten og fleksibel. Den er en sandhedssøger, som aldrig er færdig med at lære og opleve. Tegnet findes derfor ofte på universiteter, hvor den kan studere livets mysterier samtidig med, at den nyder det internationale miljø. Alternativt vil skytten gerne udvide sine horisonter på en mere konkret måde gennem arbejde, hvor den kan rejse og mægle mellem kulturer. Idet skytten også drages af spiritualitet, findes der også mange skytter, som arbejder indenfor religioner eller fysiske discipliner, der har et spirituelt islæt som meditation og yoga.

Jobs: Akademiker, yogalærer, rejseguide

Stjernetegn job
Stenbukken vil gerne forstå samfundet og drages derfor af jobs som fx politiker, lektor eller økonom. Foto: Getty Images.

Stenbuk (22. december – 20. januar)

Stenbukken er et kardinaltegn, som er hersket af Saturn, planeten for disciplin og vedholdenhed. Stenbukken er derfor en naturlig businessmand/-kvinde, som forstår, hvordan man skaber succes ud fra de evner, man har. Selv hvis den ikke arbejder i businessverdenen, har den en fantastisk arbejdsmoral, som den kan bruge til at opnå stort set alt, hvad den beslutter sig for. Den har respekt for gamle institutioner og drages af arbejde, hvor den kan værne om kulturel historie og forstå samfundet indgående, f.eks. som lektor eller politiker. Stenbukken har tit en interesse i økonomi, da de forstår på et dybt plan, hvordan man skaber værdi i verden.

Jobs: Direktør, lektor, økonom

Stjernetegn job
Vandmanden vil gerne skabe forandringer, fx i et job som programmør eller opfinder. Foto: Getty Images.

Vandmand (21. januar – 18. februar)

Vandmanden er et fast tegn, der er hersket af rebel-planeten Uranus. Dette gør den til en frihedssøgende person, som ikke går på kompromis med sin ideologi. Vandmanden findes ofte i socialt arbejde, især hvor der er mulighed for at skabe forandringer på et større plan. Den drages naturligt mod alt, der kan udvikle samfundet, som f.eks. IT-branchen. Om det er socialt eller teknisk arbejde, vil vandmanden altid gerne føle, at den fører an med de nyeste teorier. Mange vandmænd undgår traditionelt lønarbejde og lever som selvstændig, så den ikke behøver rette sig efter en chef.

Jobs: Socialrådgiver, programmør, opfinder

Stjernetegn job
Fisken følger sin intution og inspiration og egner sig derfor godt som kunstner. Foto: Getty Images.

Fisk (19. februar – 20. marts)

Fisken er et bevægeligt tegn, som er hersket af Neptun. Fisken er derfor den fødte kunstner, som frit følger sin intuition og den inspiration, som kommer til den. Den ser en alternativ virkelighed, som den kan formidle til andre gennem kreativitet. Hvis fisken ikke arbejder med kunst, bruger den ofte sin intuition i socialt arbejde, hvor den drages mod at hjælpe de svage i samfundet. Den har en dyb forståelse for dem, der gennem negativ afhængighed flygter fra den virkelige verden. Den har også evner som healer og alt arbejde med et spirituelt aspekt.

Jobs: Kunstner, sygeplejerske, healer

Anbefalet til dig