Horoskop skytte illustration
SPONSORERET indhold

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
17. jun. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 17/6

Både Venus og Merkur skifter tegn i dag, og det kan føles lidt som en maveplasker for dig. Efter en periode med ekstraordinært meget medvind i dine kærlighedsrelationer, gør kosmos nu klar til at tune ind på nogle andre lag af dit væsen.

Tirsdag 18/6

I dag vil føles frustrerende og irritabel for nogle, og du mærker måske også en anspændthed i kroppen. Læg mærke til, om du forsøger at løse problemerne, inden de overhovedet når at opstå.

Onsdag 19/6

Læg mærke til din indre stemningsskift, der sker denne uge. Måske længes du efter samtaler med mere dybde, måske har du behov for at komme til bunds i nogle gamle temaer, som har ligget og ventet tålmodigt på din opmærksomhed.

Torsdag 20/6

I dag begynder Krebsens måned, og vi kan fejre sommersolhverv. Det er årets lyseste dag! Højsommeren er en meget hjertelig og fælleskabsorienteret tid, ræk ud til de mennesker, der nærer dig og fylder dig op med solskin og taknemmelighed.

Fredag 21/6

I morgen er det fuldmåne, og den kalder sikkert allerede nu på nogle store eller gamle følelser. Nogle af de store følelser er dine, og dem må du tage ansvar for. Nogle af dem har ikke rigtigt noget med dig at gøre, og dem behøver du ikke tage ansvar for.

Lørdag 22/6

Glædelig fuldmåne i Stenbukkens tegn. Det er en fuldmåne, der beder dig fejre de ressourcer, du har til rådighed. Læg mærke til, hvor du nemt kunne give lidt mere, og læg tilsvarende mærke til, hvor det måske kunne være en idé at holde lidt igen.

Søndag 23/6

I dag er både en god anledning til at puste ud oven på en uge fuld af mærkbare stemningsskift, men det er også en god dag til at skubbe forandringer ind i livet. Lad det ikke blive ved de gode idéer og de langstrakte overvejelser. Gør noget ved det!