Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 14/10

Der dukker nye oplysninger op i et samarbejde. Det vender tingene på hovedet, og der skal tænkes i helt nye baner. Når du graver dybere i en opgave, finder du frem til oplysninger, der ikke har være tilgængelige tidligere.

Tirsdag 15/10

Det bliver en dag, hvor du er meget social og aktiv i de grupper, du er en del af. Det kan være et fælles projekt i den lokale idrætsklub eller et tværgående samarbejde på jobbet, som tager meget af din tid lige nu. Det kræver meget af din energi.

Onsdag 16/10

Det bliver en dag med mange praktiske opgaver på programmet. Det handler om at tænke i nye og utraditionelle baner. Ny teknologi kan også være med til at optimere processerne og frigive tid til andre og vigtigere opgaver.

Torsdag 17/10

Du har blik for detaljerne, og du har samtidig en stor portion tålmodighed. Dagen egner sig derfor godt til præcisionsarbejde. Du er god til at finde de små detaljer og sætte det sammen på en ny og smartere måde, så det bliver mere effektivt.

Fredag 18/10

Du har behov for mere fred og ro nu, og gør som skildpadden og trækker dig ind i dit skjold. Fællesskabet må vige for din trang til at lade op og bearbejde den seneste tids mange indtryk. Du har brug for et pusterum, så dine batterier kan blive opladet igen.

Lørdag 19/10

Du har brugt meget energi på udadvendte aktiviteter i et tværgående samarbejde, og derfor bør du bruge weekenden på at slappe af. Skal du være social, foretrækker du, at det foregår hjemme hos dig selv under private former.

Søndag 20/10

Det bliver en forholdsvis stille dag, hvor der ikke sker så meget. Læn dig tilbage og nyd morgenkaffen sammen med en god bog eller avisen. Eftermiddagen og aftenen kan med fordel bruges på en god film med en romantisk handling.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn