Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 44: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 26/10

Du kommer bestemt ikke til at mangle tilbud om selskab, men alligevel vælger du at være dig selv en stor del af tiden. Du har brug for at pleje dit indre univers. Ind i mellem kan du derfor godt virke lidt distræt og glemsom.

Tirsdag 27/10

Det kan blive lidt svært at få struktur på opgaverne. Det hele flyder lidt, og selv om du gør en indsats, virker det bare ikke som om, du kommer nogle vegne. Sørg dog for at overholde dine aftaler. Tjek derfor din kalender en ekstra gang.

Onsdag 28/10

Du er meget kreativ i øjeblikket, og din fantasi fejler heller ikke noget. Dagen egner sig godt til at dagdrømme lidt og få nye idéer ved at lade tanker flyve for en stund. Du kan også hente stor inspiration i dine drømme. Skriv dem ned, når du er vågnet, og mens du kan huske dem.

Torsdag 29/10

Dine følelser og kærligheden vælger du at holde for dig selv. Er du i et fast parforhold, vil den mest romantiske scene være derhjemme, hvor det kun er jer to – og ingen andre. Der er udsigt til en stille, men hyggelig torsdag.

Fredag 30/10

Energien er ikke den største, så du er glad for, at det snart er weekend. Hold tidligt fri, hvis arbejdet tillader det, og få ladet dine batterier op igen. Du har brug for, at der ikke sker alt for meget i dag. Tag lidt god mad med hjem, og smæk benene op i sofaen, og slap af.

Lørdag 31/10

Når du skal slappe helt af, gør du det gerne med gode venner, men ellers holder du dig mest for dig selv. Økonomien kan godt give anledning til nogle udfordringer, så hold derfor dit forbrug på et minimum. Dagen egner sig ikke til risikobetonede beslutninger.

Søndag 1/11

Du nyder søndagen og alle livets glæder. Søndagen egner sig derfor godt til at lave noget slowfood, der er kælet for i mange timer. Du nyder duften og den langsomme proces, der til sidst skal glæde dine smagsløg. Prøver du med en slankekur, bliver den svær at overholde.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn