Horoskop skytte illustration
SPONSORERET indhold

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
26. feb. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 9: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 26/2

Denne mandag begynder i et arbejdsomt, fokuseret og sikkert også begejstret gear. Du har forhåbentligt styr på din prioriteringer, og så det er bare at gå i gang!

Tirsdag 27/2

I dag er en rigtig, rigtig god anledning til at spørge om hjælp. Særligt hvis du historisk har haft en tilbøjelighed til at tro, at det er sejest eller mest effektivt at klare alting selv. Forsøg at udfordre denne fortælling i dag.

Onsdag 28/2

Der er et særligt fokus på de samtaler, der handler om eller foregår i hjemmet. Måske er der behov for en opdeling af arbejdsopgaver og ansvarsområder, og det kræver nogle vigtige og insisterende samtaler?

Torsdag 29/2

Lad dig ikke slå unødigt ud af seriøsiteten eller mondæniteten i de samtaler, der fylder i øjeblikket. Ja, du foretrækker sikkert store, filosofiske og underholdende diskussioner frem for at tilrettelægge ugens madplan. Fair nok. Men lige netop nu er det tid til at drage omsorg for det helt nære.

Fredag 1/2

Gør, hvad du kan, for at komme til bunds i en problemstilling. Det kan du dels gøre ved at engagere dig i de besværlige samtaler, og til dels ved at afsætte tid til at lytte indad og mærke efter.

Lørdag 2/2

Det meste af weekenden står Månen i dit tegn, og det er en oplagt anledning til virkelig at drage omsorg for dig selv og sørge for at bruge tid på det, der fylder godt op på overskudskontoen! Prioritér tid sammen med dem, der får dig til at grine, eller som inspirerer dig til at være den bedste version af dig selv.

Søndag 3/2

Nogle vil opleve denne weekend som rastløs og irritabel, men det er ikke nødvendigvis dig. Gør, hvad du kan for at blive på egen banehalvdel, og lad dig ikke slå ud af andre menneskers humørsvingninger.