Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 17/6

Det er de psykologiske lag, der har din interesse i øjeblikket. Du vil gerne finde ind til de bagvedliggende årsager, og du lader dig ikke stille tilfreds med det, du kan se på overfladen. Du er derfor meget analyserende i næsten alt, hvad du foretager dig.

Tirsdag 18/6

Du har god opbakning fra din partner og andre mennesker i øjeblikket. Stemningen er rigtig god, og alle former for samarbejde glider let og ubesværet. Andre mennesker bliver tiltrukket af din optimisme og store overskud.

Onsdag 19/6

Dagen egner sig godt til at forkæle dig selv og din krop. En god massage eller en times yoga er ikke kun forkælelse, men også en god investering i dit helbred på længere sigt. Dit overskud og din energi er nemlig ikke den bedste.

Torsdag 20/6

Det bliver en dag uden den store ro og rytme. Det kan derfor være svært at være produktiv, når der hele tiden sker ændringer. Du er inde i en periode, hvor det kan være svært at planlægge de daglige opgaver, og du må væbne dig med tålmodighed.

Fredag 21/6

Temaet skifter i dag, og der kommer mere fokus på livets psykologiske emner. Tiden egner sig også mere til fordybelse og til at finde helt ind til sagens kerne. Du er også god til at finde frem til, hvad der ligger under overfladen.

Lørdag 22/6

Du bruger gerne lørdage derhjemme. Du har brug for lidt fred og ro. Brug dagen på fordybelse og til at mærke efter din mavefornemmelse og dine egne behov. Hvad har du lyst til? Du er vant til at bruge hovedet, men i dag er det ikke det mentale, der tæller.

Søndag 23/6

Udadtil viser du et stort overskud, men inderst inde har du ikke den gnist og energi, der skal til at lave en masse i dag. Brug i stedet dagen på indadvendte aktiviteter, der stimulerer dine følelser frem for dit intellekt. Tøm hovedet og brug din mavefornemmelse.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten