Horoskop skytte illustration
SPONSORERET indhold

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
20. mar. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 12: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 20/3

Kan det lade sig gøre at tage en hjemmearbejdsdag i dag? Det vil i så fald være en udmærket strategi til at komme igennem en lidt sløv og indadvendt start på ugen.

Tirsdag 21/3

Hvordan kan du invitere mere leg og lethed ind i dit liv? Hvad skal der til for, at du kan genfinde en autentisk umiddelbarhed? Måske kender du allerede svarene, måske skal du lede lidt efter dem i dit indre. Under alle omstændigheder er i dag en god dag til at skrive løsninger og intentioner ned.

Onsdag 22/3

Invitér det friske og modige forår ind i livet og ind i kroppen nu. Husk samtidig, at tydelighed og vedholdenhed også kræver gode pauser.

Torsdag 23/3

Det sjove og modige fylder meget for dig lige for tiden. Det er sejt og dejligt. Men pas samtidig på, at dit tempo eller din facon ikke bliver enten grænseoverskridende eller uopmærksom. Ingen skal lave sig selv om for andre, men det betyder ikke, at det er ok at være fuldstændigt uinteresseret i andre menneskers følelser og behov.

Fredag 24/3

Tag dig god tid til det, der betyder noget i dag. Brug dine kræfter og din opmærksomhed på det, der virkelig har værdi i dit liv, og lad resten vente.

Lørdag 25/3

Denne weekend kalder på indre og ydre forvandling. De to ting kan heldigvis godt kombineres. Tænk bare på, hvor forfriskende det kan være for sindet at gøre hovedrent, eller hvor befriende det kan føles at slette gamle sms’er!

Søndag 26/3

Lad nogle gamle frustrationer få et fysisk afløb i dag. Løb en tur, hop i vandet, eller skrig et forårsskrig?