Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 12/4

Det går stærkt i øjeblikket. Måske også for stærkt. Du har selv masser af energi og overskud, og de mennesker, der er omkring dig, er ligeså energiske og fyldt med initiativer. Men husk også at tænke før du handler, ellers er der risiko for, at du skal lave noget om.

Tirsdag 13/4

Du kan lide, at der sker en masse, men når du skal slappe af, gør du det bedst derhjemme i selskab med familien. Du nyder at mærke den kærlighed, der hersker i familien i øjeblikket. Du nyder samværet med dem, du elsker allermest.

Onsdag 14/4

Dit store overskud tiltrækker andre mennesker, der gerne vil have en bid af din succes. Du kommer hurtigt i kontakt med andre mennesker, og det sætter endnu mere fart på dit liv og på nye initiativer. Hold godt fast – det går rigtigt hurtigt i disse dage.

Torsdag 15/4

Afslapning skal der tages tid til, og det foregår bedst inden for hjemmets fire vægge. Den hyggelige stemning, der er i stuerne, gør det let at restituere sig. Noget du gerne gør i selskab med familie og venner. Du nyder derfor eftermiddagen og aftenen sammen med dine kære.

Fredag 16/4

Der kan være en tendens til, at du bruger lidt mere, end du har – både når det gælder dine penge og dine fysiske ressourcer. Du bør holde lidt igen.

Lørdag 17/4

Du er lidt mere reserveret i dag end sædvanligt. Du har brug for en pause fra alle de sociale aktiviteter, du er en del af for tiden. Derfor ser du frem til en stille weekend derhjemme i dine private og vante omgivelser. Du har brug for et pusterum.

Søndag 18/4

Brug søndagen på at komme helt ned i tempo. Du har brug for at slappe helt af, inden ugen starter igen i morgen. Der er meget fart på i øjeblikket, men din krop har brug for at restituere. Sid gerne længe over morgenkaffen, og gå rundt i nattøjet hele dagen.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn