Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 17/2

Du har brugt en del penge på rejser og fornøjelser i den seneste tid, og derfor er der ikke det store overskud på budgettet i øjeblikket. De fleste af dine aktiviteter foregår derhjemme, men derfor behøver det jo ikke at blive kedeligt.

Tirsdag 18/2

Du bliver let fristet af de mange gode tilbud i dag. Det kan være noget teknik, der kan gøre din hverdag lettere. På jobbet kan det også være nye systemer og teknikker, som du bruger dagen på at sætte dig ind i. Det er også noget, der forandrer dine sædvanlige arbejdsprocesser.

Onsdag 19/2

Kærlighed og erotik har rigtig gode vilkår. Måske skulle du tage en fridag sammen med den, du elsker, så I kan bruge tiden på hinanden. Du trives også bedst hjemme i dine sædvanlige omgivelser. Du har i det hele taget brug for at have god til og leve livet lidt langsomt i dag.

Torsdag 20/2

Du er i gang med et projekt på jobbet, og det bruger du meget energi på. Dog må du være forberedt på, at de praktiske opgaver ikke glider ligeså let, som du kunne ønske dig. Mange løse ender skal samles, og nogle tekniske detaljer skal måske gennemgås helt forfra.

Fredag 21/2

Der sker en del i dit professionelle liv i øjeblikket, og i dag kan der være gamle kolleger, som du skal tage afsked med og nye kolleger, som gør sin entré. Eller du har selv skiftet job, og skal derfor tage afsked med alt det, du kender og møde en helt ny hverdag i dag.

Lørdag 22/2

Dagen egner sig godt til at få styr på de praktiske opgaver derhjemme, og du hygger dig oveni købet med det. Når du sætter musik på anlægget og skruer helt op, kommer du i den helt rette stemning. De bedste kreative tanker og idéer kommer under rengøringen.

Søndag 23/2

Søndagen egner sig godt til at starte nye projekter derhjemme. Du har haft svært ved at få struktur på tingene derhjemme, og derfor har det rodet lidt meget. Find nogle kasser eller systemer, der kan hjælpe dig med at få styr på det.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn