Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Hamo | Skytten er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 22/1
Dit sociale sindelag er helt oppe på overfladen, og din kontaktflade er ganske stor. Du får god brug for dine gode evner for at kommunikere, så alle føler, at du er i god kontakt med dem.

Tirsdag 23/1
Energien er i top, og du går en ny tid i møde med mange fornøjelser og kreative aktiviteter. Der vil sandsynligvis heller ikke mangle invitationer til weekenden.

Onsdag 24/1
Dit charmerende væsen vil også få kærligheden og erotikken til at blomstre – så kedeligt bliver det bestemt ikke i dag.

Torsdag 25/1
Du overvejer seriøst, hvilke kurser du kan have gavn af at deltage i. Din lyst til at lære nyt er meget stor, og det faktum, at der som en sidegevinst kan komme noget, der gavner din karriere ud af det, er jo kun et plus.

Fredag 26/1
Din nysgerrighed er stor i dag. Brug dagen på et spændende kursus eller foredrag, hvor du kan blive fyldt op med ny viden.

Lørdag 27/1
Der har verseret noget juridisk mellem dig og en anden. Det kan dukke op igen i dag, men der er ikke udsigt til en endelig løsning på det før i slutningen af måneden

Søndag 28/1
Du udtrykker dig i skarpe vendinger og med stor myndighed. Det kan virke provokerende på nogle, så hvis det ikke er dét, du vil – må du finde lidt blidere toner frem.

Se alle horoskoper her 

ÅLæs Skyttens årshoroskop for Skytten


Henter...