TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 15/4

I disse dage må du forberede dig på en del forandringer på jobbet. Det kan være dine arbejdsopgaver, der bliver helt anderledes på grund af ny teknologi, eller det kan være omgivelserne, der pludselig ændrer form. Det kan være nye lokaler eller nye kolleger.

Tirsdag 16/4

Det bliver en dag med mange sociale aktiviteter sammen med andre mennesker. Du har selv masser af energi i øjeblikket, og dem du møder er hurtige til at give dig modspil på den gode måde. Sammen er i et stærkt team.

Onsdag 17/4

Singleskytten vil se, at det er en fin tid for flirt og dating. Men pas på, hvis du dater mere end én ad gangen, da det kan give udslag i et etisk dilemma. Du har fuld fart på livet i øjeblikket, og selv en ellers kedelig onsdag kan du forvandle til en fest.

Torsdag 18/4

Afslapning skal der tages tid til, og det foregår bedst inden for hjemmets 4 vægge. Den hyggelige stemning der er i stuerne, gør det let at restituere og gerne i selskab med familie og venner. Hold gerne en tidlig weekend, og nyd samværet med dine nære.

Fredag 19/4

Der kan være en tendens til, at du bruger lidt mere, end du har – både når det gælder dine penge og dine fysiske ressourcer. Du bør holde lidt igen. Det kan betale sig at lægge en plan og et budget, der rækker længere ud i fremtiden.

Lørdag 20/4

Du er lidt mere reserveret i dag end sædvanligt. Du har brug for en pause fra alle de sociale aktiviteter, du er en del af for tiden. Brug derfor gerne lørdagen for dig selv, eller bliv hjemme sammen med familien og nyd fridagen.

Søndag 21/4

Der hersker en frisk og livlig tone mellem dig og din partner. Men bag de sjove bemærkninger ligger der også alvor. Er du single, egner dagen sig godt til flirt og dating. Måske skulle du bruge dagen på lidt netdating?

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten