Horoskop skytte illustration

Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 20/9

Endelig kan du begynde at se nogle synlige resultater ved et projekt, som du har arbejdet på længe. Det giver dig en personlig tilfredsstillelse. Eftermiddagen og aftenen er afsat til samvær med gode venner og veninder. Der er en hyggelig og dejlig stemning.

Tirsdag 21/9

Dit fysiske overskud er større end normalt. Dagen er derfor særdeles velegnet til alle former for sportslige aktiviteter. Aftenen kan du med fordel bruge på nogle praktiske ting derhjemme. Det vil være godt at få styr på bunkerne.

Onsdag 22/9

Du må være forberedt på, at planerne ikke holder i dag. Der er meget uro på jobbet, og der dukker hele tiden noget nyt op, som bryder din arbejdsrytme. Der kan også være tale om kolleger, der er på tværs, og som hele tiden går imod, det du siger.

Torsdag 23/9

Politiske møder eller forsamlinger, hvor der er en livlig debat, kan komme på tale i dag. Du bruger i hvert fald næppe dagen alene. Du er også god til at få andre med dig, og du har også selv en interesse i at få andres synspunkter på en sag.

Fredag 24/9

En person, der står dig nær, har brug for din omsorg og din opmærksomhed i dag. Brug derfor gerne lidt tid på vedkommende. I virkeligheden kræver det ikke så meget. Du skal bare lytte og hjælpe med at se tingene fra et større perspektiv.

Lørdag 25/9

Du har meget høje idealer, og din interesse for politiske emner er stor. Skal der tales for en sag eller spredes et politisk budskab, har du evnerne i øjeblikket. Du er også rigtig god til at samle andre mennesker om et bestemt emne og budskab.

Søndag 26/9

Hvis du savner at være i et fast parforhold, er det nu, at du skal møde potentielle partnere med et åbent sind. Der er bedst resultat på den front i de foreninger og interesseorganisationer, hvor du har din gang. Hvem ved... Måske møder du den helt rigtige i dag.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn