Horoskop skytte illustration

Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 24: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 14/6

Der er meget livligt omkring dig, og du er selv meget interesseret i at udveksle viden og idéer med andre. Det hjælper dig godt gennem dagens opgaver at dele tingene med andre. Flere hjerner tænker bedre end en.

Tirsdag 15/6

Du har fokus på livets psykologiske sider og alt, der ligger under den synlige overflade. Du går i det hele taget ind i en periode, hvor du ser tilbage og reflekterer mere over din egen baggrund, og det du har med dig.

Onsdag 16/6

Der kan nemt dukke ekstra udgifter op. Du bliver desværre nødt til at kigge lidt på budgettet i dag. Der er ingen katastrofer i sigte, men der er nogle detaljer, du skal have styr på. Hvis du fortsætter den ansvarlige stil, er du hurtigt på rette kurs igen.

Torsdag 17/6

I dag har du brug for en pause fra alt det sociale. Du har brug for at trække dig tilbage og være alene med dine tanker. Du arbejder bedst, når du får roen til at fordybe dig i et særligt emne. Find et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret.

Fredag 18/6

Det kan godt være svært at planlægge noget som helst i dag. Der kommer hele tiden ændringer i programmet, og du må være forberedt på, at møder eller andre planer bliver ændret i sidste øjeblik. Aftenen nyder du med din partner.

Lørdag 19/6

Er du single, sidder du næppe alene hele weekenden. Der er mange omkring dig, som gerne vil have dit selskab. Andre mennesker bliver tiltrukket af dit store overskud og positive livssyn. Er du i et fast parforhold, nyder I virkelig hinandens selskab i øjeblikket.

Søndag 20/6

Du og din partner viser hinanden stor ømhed og omsorg i dag. Søndagen egner sig godt til blot at nyde tosomheden og hinanden. I behøver ikke så meget andet. Start dagen med at forkæle hinanden med morgenmad på sengen, og nyd fridagen i fulde drag.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn