Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 25/1

Tonen mellem dig og en mandlig kollega kan spidse til i dag. Du er optimistisk og ser mange muligheder, mens din kollega ser udfordringer. Lad være med at lade dig påvirke alt for meget af den negative respons, du får.

Tirsdag 26/1

Du har brug for at sætte dit personlige fingeraftryk på tingene i dag, og dagen egner sig godt til at tage nye initiativer. Med din store charme kan du få overtalt hvem som helst til næsten hvad som helst. Du har selv en urokkelig tro på, at det nok skal lykkes.

Onsdag 27/1

Du er målrettet og får udrettet en masse i dag. Der er en masse praktiske ting, du får ordet. Det føles godt, at du kan sætte hak ved det ene efter det andet, og inden dagen er omme, er du igennem hele listen. Om aftenen er der plads til afslapning med god samvittighed.

Torsdag 28/1

Du må forberede dig på en hektisk dag, hvor det kan være svært at planlægge noget som helst. Der kommer hele tiden ændringer, så du må finde på alternative løsninger. Du må også være forberedt på trafikale udfordringer. Tag derfor afsted i god tid.

Fredag 29/1

Det bliver en dag med masser af sociale kontakter, og der er fokus på samarbejde og fællesskaber. Du vil også ivrigt deltage i de debatter, der uundgåeligt opstår i dag. Dagen egner sig godt til brainstorm, hvor alle idéer bliver lagt frem - også de skøre og urealistiske.

Lørdag 30/1

Du har en god fornemmelse af stemningerne omkring dig, og din åbenhed og nysgerrighed gør det let for andre at komme i kontakt med dig. Er du single, og leder du efter kærligheden, er aftenen velegnet til en bytur med veninderne. Hvis du opsøger det, byder aftenen på flirt og dating.

Søndag 31/1

I dag når du de bedste resultater ved at være vedholdende og have fokus på detaljerne. Det er ikke din spidskompetence, men prøv alligevel. Der kan nemlig være en tendens til, at du er lidt for flagrende og ufokuseret.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn