Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 6/4

Der er i den grad fokus på livets kreative og festlige sider i øjeblikket, men det er lige før, at det bliver for meget af det gode. Du bør passe lidt på pengene, da de mange festligheder godt kan sprænge budgettet. Det bliver i det hele taget en dag, hvor du må erkende, at dit pengeforbrug har været lige i overkanten i den sidste tid.

Tirsdag 7/4

Der er en god stemning mellem dig og din partner. I er gode til at samarbejde og støtte hinanden. Er du single, har du ikke svært ved at komme i kontakt med andre. En lille flirt kan komme på tale, og der er vægt og alvor bag de kærlige ord.

Onsdag 8/4

Dit store overskud tiltrækker andre mennesker, der gerne vil have en bid af din succes. Du kommer let i kontakt med andre mennesker, og det sætter endnu mere fart på dit liv og nye initiativer. Hold godt fast – det går rigtig hurtigt i disse dage.

Torsdag 9/4

Afslapning skal der tages tid til, og det foregår bedst inden for hjemmets fire vægge. Den hyggelige stemning, der er i stuerne, gør det let at restituere og gerne i selskab med familie og venner. Du nyder derfor eftermiddagen og aftenen sammen med dine kære.

Fredag 10/4

Du siger tingene helt, som de er – uden nogen form for filter. Du kommer godt afsted med det i de fleste tilfælde, men der kan godt være nogle, der synes, at dine ord er lige hårde nok. Sandheden er at foretrække, men nogle gange kan den også bide lidt.

Lørdag 11/4

Du er lidt mere reserveret i dag end sædvanligt. Du har brug for en pause fra alle de sociale aktiviteter, du er en del af for tiden. Derfor ser du frem til en stille weekend derhjemme i dine private og vante omgivelser. Du har brug for et pusterum.

Søndag 12/4

Brug søndagen på at komme helt ned i tempo. Du har brug for at slappe helt af, inden ugen starter igen i morgen. Der er meget fart på i øjeblikket, men din krop har brug for at restituere. Sid gerne længe over morgenkaffen og gå rundt i nattøjet hele dagen.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn