Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 20/1

Du har masser af mod og energi i øjeblikket, og der er derfor mange, der læner sig op ad dig. Du er god til at gå forrest og tage de nødvendige initiativer. Andre mennesker vil søge dit råd, fordi du tænker anderledes og utraditionelt.

Tirsdag 21/1

Din nysgerrighed er stor, og du kaster dig over det ene spændende emne efter det andet. Dog kan der være en tendens til, at du glemmer at lytte til modpartens argumenter. Sæt tempoet en smule ned, så du kan nå at få andre med dig.

Onsdag 22/1

I den kommende tid vil det være vigtigt for dig at give udtryk for, hvem du er, og hvad du står for – og måske netop derfor, er det så væsentligt for dig at udtrykke dig klart og tydeligt. Det er også vigtigt, at du giver andre lidt taletid også.

Torsdag 23/1

Du er videbegærlig og meget nysgerrig, og du er god til at tænke i nye og anderledes baner. Du er i stand til at tænke nyt og utraditionelt. De mange idéer vil du gerne sætte i gang, men måske vil det være en god idé, at prioritere.                                                                                                                                 

Fredag 24/1

Der er fokus på din økonomi i dag. Måske er det tid til at få lagt et nyt budget for det næste år. Økonomi og budgetter er et nødvendigt onde – så hellere i dag end i morgen. Din indtægt er stigende, men den kræver stadig en stram snor.

Lørdag 25/1

Du udtrykker dig i skarpe vendinger og med stor myndighed. Det kan virke provokerende på nogle, så hvis det ikke er dét, du vil, må du finde lidt blidere toner frem. Der kan også være en tendens til, at du siger noget, du senere fortryder.

Søndag 26/1

Din nysgerrighed er stor i dag. Brug dagen på et spændende kursus eller foredrag, hvor du kan blive fyldt op med ny viden. Det kan være noget omkring videnskab eller ny teknologi, som du gerne vil vide mere om. Du tænker hurtigt, og du lærer nemt nye ting.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn