Horoskop skytte illustration

Foto: Tikkie Elsøe Skytten er et ildtegn.

Horoskop for Skytten

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 8/8

Hverdagens trivialiteter er ikke noget for dig i øjeblikket. Du har brug for lidt mere eventyr, end de daglige opgaver kan tilbyde. Der er ingen tvivl om, at du helst ville rejse langt væk, men er det ikke muligt, må du gøre noget andet for at bryde den daglige rutine.

Tirsdag 9/8

Du har ikke lyst til at sidde stille på en kontorstol i dag. Der er alt for meget krudt i dig. Tag tidligt fri, og find nogle fysiske aktiviteter, der kan aflade din energi. Tag en lang løbetur i det grønne. Det vil være godt for både krop og sjæl.

Onsdag 10/8

Hvis du er single og vil give skæbnen en hjælpende hånd med kærligheden, så er dine chancer størst i kredse, hvor du normalt ikke færdes. Du finder ikke den eneste ene i dine sædvanlige cirkler. Du må bevæge dig ud på fremmed territorium.

Torsdag 11/8

Der er nogle detaljer i en større plan, som du skal have færdig i dag. Du bruger derfor det meste af dagen på at forberede noget, som du skal sætte i gang om et par dage. Vær dog forberedt på, at noget sagtens kan nå at ændre sig alligevel.

Fredag 12/8

Du føler dig fanget af hverdagens rutiner og trivialiteter, men hvis du selv gør en ihærdig indsats, skulle din kreativitet nok kunne hjælpe dig til lidt mere afveksling. Det gælder bare om at tænke anderledes og i en helt anden retning, end du plejer.

Lørdag 13/8

Du kan se frem til en forholdsvis stille lørdag uden de store begivenheder. Din udlængsel er ellers stor i øjeblikket, men i dag nyder du at være i dine sædvanlige omgivelser. Du nyder dit hjem og stilheden. Du har brug for en pause.

Søndag 14/8

Søndagen egner sig godt til at få kigget på økonomien og få lagt et budget, der er realistisk og holdbart. Hvis du er disciplineret og fornuftig, kan du på lang sigt skabe dig et solidt økonomisk fundament, men det kræver tid og vilje.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg