Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 18/2

Du har opmærksomheden rettet mod dit privatliv, og du har brug for at reflektere over den sidste tids begivenheder. Der foregår så meget på de indre linjer, at du ikke har brug for så meget social kontakt. Det bliver derfor en dag, hvor du holder dig lidt i baggrunden.

Tirsdag 19/2

Der foregår en masse aktiviteter derhjemme, og din partner har en ganske bestemt mening om, hvordan det skal være – men er du enig? Næppe, men du er nødt til at sige det højt. Men i øjeblikket har du utrolig svært ved at sige tingene ligeud. Det ligner ellers ikke dig.

Onsdag 20/2

Der sker rigtig meget på jobbet i øjeblikket, og det kan være svært at planlægge opgaverne, da der hele tiden sker uforudsete ting. Der er meget uro og en konkurrencepræget stemning. Dagen egner sig godt til at sætte helt nye processer i gang og gerne med hjælp fra ny teknologi.

Torsdag 21/2

Du har brug for en søndag i et roligt og langsomt tempo. Tag tingene som de kommer – uden at lade dig friste af for mange aktiviteter eller spontane indfald udefra. Prøv at planlægge ugen der kommer og forsøg at få lidt mere struktur på hverdagen.

Fredag 22/2

Økonomien har været lidt anstrengt i den sidste tid, men nu kan du glæde dig over, at en god aftale krydser din vej. Det betyder ikke nødvendigvis, at du vil få et overdådigt overskud, men måske vil en lille ændring nu skabe et solidt fundament på længere sigt.

Lørdag 23/2

Dagen egner sig rigtig godt til samvær med den, du elsker. Vis din kærlighed gennem en udsøgt middag derhjemme. Der er en god kontakt mellem dig og din partner, og stemningen åbner op for en dejlig samtale. Det føles let at tale om selv de dybeste følelser.

Søndag 24/2

Din nysgerrighed er stor – og dagen egner sig særlig godt til at tilegne sig ny og spændende viden. Find et interessant kursus eller foredrag. At være vidende og velinformeret er en stor del af din identitet. Viden er åndeligt føde for dig.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten