Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Hamo | Skytten er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 16/4
Dagene lige nu står i hyggens tegn. Du nyder at være på plads i hjemmet, og du nyder de dejlige stunder i tæt samvær med familien.

Tirsdag 17/4
Det er ikke i dag eller i den nærmeste fremtid, du skal påbegynde risikobetonede aktiviteter, der kan medføre en vis økonomisk risiko. Chancen for et godt resultat er simpelthen for minimal.

Onsdag 18/4
Du kan lide at udfordre dig selv – så det ene vovestykke må gerne være lidt farligere end det andet. Pas på at du ikke overvurderer dine egne evner.

Torsdag 19/4
Du møder mange anderledes og fascinerende mennesker i disse dage. Det giver dig en masse inspiration og glæde. 

Fredag 20/4
I dag kan der dukke en uventet invitation op. Siger du ja, har du sagt ja til at møde nogle anderledes og meget fascinerende mennesker, der på deres vis kan være med til at tilfredsstille din eventyrlyst.

Lørdag 21/4
Du har sikkert mere end én invitation at vælge i mellem denne weekend. Vælg det absolut skøreste og vildeste – ellers keder du dig bare.

Søndag 22/4
Du har brug for en dag derhjemme i selskab med familien. Hiv en dag ud af kalenderen og reserver den til dine kære.

Se alle horoskoper her 

ÅLæs Skyttens årshoroskop for Skytten


Henter...