Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 19/8

Du vil have, at der er højt til loftet omkring dig. Din frihedstrang er stor, og du kan slet ikke med snærende bånd, der vil begrænse dine udfoldelsesmuligheder. Hvis du har ferie, skal du nyde de sidste dage, inden arbejdet begynder meget snart.

Tirsdag 20/8

Det er de store linjer, der har din opmærksomhed. Du gider ikke fedte med de små detaljer. Vær blot varsom med ikke at overse noget. Dagen egner sig godt til at lægge sidste hånd noget, som om et par dage skal stå sin prøve.

Onsdag 21/8

Kærligheden har gode kår, både i parforholdet og hos singlen. Er du single, er det sikkert på rejser eller via nogle internationale forbindelser, at du møder de eneste ene. Er du i et fast parforhold, nyder I at tage på eventyr sammen.

Torsdag 22/8

Dagen egner sig godt til målrettede planer, der rækker længere ud end i dag. Er du uden arbejde, eller søger du nye udfordringer, er tiden lige nu velegnet til at søge nyt job. Du har en fantastisk evne til at være det rette sted på det rette tidspunkt.

Fredag 23/8

Der er kommet fokus på din fremtid og din karriere. Du får mod på at prøve at lægge planer for din fremtid både arbejdsmæssigt og i privatsfæren. Du går ind i en periode, hvor du har det lange lys på. Det kan også handle om planlægningen af dit privatliv sammen med din partner.

Lørdag 24/8

Beklager, men det bliver en dag fyldt med mange arbejdsopgaver, men til gengæld kommer du ikke til at kede dig. Selv om det er weekend, byder dagen ikke på meget afslapning. Du skal have udrettet noget, og heldigvis er du meget målrettet og fokuseret.

Søndag 25/8

Du er meget visionær og åben overfor nye idéer, og de ting, du sætter dig for i øjeblikket, har du gode muligheder for at indfri. Du har snuden i sporet, og samtidig har du et fantastisk godt overblik. Du er god til at få øje på de nødvendige sammenhænge.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten