Horoskop skytte illustration

Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 29/11

Du har meget selvtillid og overskud i øjeblikket, og det gælder også i dag. Du har fokus på dine værdier og din økonomi. Hvis du har manglet penge, kan du glæde dig over, at det vender nu. Din indtægt vil stige, og du vil have heldet med dig, når det gælder penge generelt.

Tirsdag 30/11

Du arbejder bedst alene i dag, og derfor vil det være en fordel, hvis du kan arbejde hjemmefra, hvor du ikke bliver forstyrret så meget. Der er nogle kommunikative opgaver, som kræver lidt ekstra koncentration og fordybelse.

Onsdag 1/12

Vejrudsigten for kærlighed og parforhold er rigtig fin i dag, men du foretrækker at være sammen med din partner alene. Du har ikke lyst til at være så social i øjeblikket. Derfor bliver det mest til hyggelige stunder derhjemme.

Torsdag 2/12

Dagen egner sig godt til at tænke over nye mål eller til at starte nye projekter. Du har freden og roen til at overveje dine bevæggrunde og lægge de nødvendige planer.

Fredag 3/12

Du er knapt så udadvendt i dag, som du plejer at være. Du har brug for at være privat og lidt hemmelighedsfuld. Om eftermiddagen og aftenen bliver du dog mere social, og lysten til at være sammen med andre bliver større, som dagen skrider frem.

Lørdag 4/12

Du inspirerer andre med din kreative og anderledes måde at tænke på. Samvær med børn og barnlige sjæle præger dagen. Du kan sagtens bruge hele dagen på at lege og finde dit eget indre barn frem. Måske skal der kreeres juledekorationer.

Søndag 5/12

Dagen bliver ikke helt som planlagt. Har du aftaler, er der en risiko for aflysninger eller ændringer. Der kan også være tale om, at du har glemt en aftale. Du er nemlig en smule distræt indimellem. Du må prøve at være lidt mere nærværende.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn