Horoskop skytte illustration

Foto: Tikkie Elsøe Skytten er et ildtegn.

Horoskop for Skytten

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 23/5

Din interesse for andre mennesker er stor i øjeblikket, og der vil være fokus på at udveksle idéer og holdninger på kryds og tværs. Er du i et fast parforhold, er der også basis for nogle gode samtaler. Kontakten mellem jer er mere mental end sentimental.

Tirsdag 24/5

På jobbet er der en god stemning mellem dig og dine kolleger. Selv om der er mange forandringer omkring jeres arbejdsopgaver og omgivelser, er I gode til at holde sammen som et team. Der er meget nyt, der skal læres, og flere hjerner tænker bedre end en.

Onsdag 25/5

Du har en god kontakt til din partner og andre mennesker i øjeblikket, og de mennesker, du møder på din vej, kan du udveksle mange idéer og holdninger med. Det er vigtigt for dig at vide, hvad andre mener for at kunne sætte dine egne holdninger i perspektiv.

Torsdag 26/5

Energien er ikke den bedste i dag. Derfor egner dagen sig ikke til fysiske aktiviteter, hvor du skal give dig selv fuldt ud. Tag i stedet en dag, hvor du sætter tempoet lidt ned. Du har generelt et højt tempo i øjeblikket, men du har brug for et pusterum.

Fredag 27/5

Det bliver en dag med humor, pjat og sjove bemærkninger. Det skal heller ikke være så alvorligt altid. Er du single, er der gode muligheder for at møde spændende og anderledes mennesker, som kan lære dig noget nyt. Det er ikke nødvendigvis møder, der bliver til varige forhold.

Lørdag 28/5

Du møder et menneske i dag, hvor det mentale samspil er helt perfekt. I udveksler idéer, tanker og holdninger, som på længere sigt kan blive til nogle konkrete resultater. De mennesker, du møder i øjeblikket, kan få stor betydning for din fremtid.

Søndag 29/5

Du kan se frem til en hyggelig søndag sammen med den, du elsker. Der er en god følelsesmæssig kontakt mellem jer. Du og din partner viser stor ømhed og omsorg over for hinanden, og der er basis for nogle gode samtaler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg