Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 15/10

Du har en særlig interesse for kunst og musik eller kreative aktiviteter i øjeblikket. Brug dagen på en god koncert eller en kunstudstilling i selskab med en god veninde.

Tirsdag 16/10

Du søger væk fra dit nære miljø og ud på fremmed territorium. Det skærper din nysgerrighed og udvider din horisont.

Onsdag 17/10

Det bliver næppe en dag, hvor du sidder hjemme i sofaen. Du har brug for at bevæge dig og være aktiv.

Torsdag 18/10

Du har blik for detaljerne, og du har samtidig en stor portion tålmodighed. Dagen egner sig derfor godt til præcisionsarbejde,

Fredag 19/10

Du har behov for mere fred og ro nu, og gør som skildpadden og trækker dig ind i dit skjold. Fællesskabet må vige for din trang til at lade op og bearbejde den seneste tids mange indtryk.

Lørdag 20/10

Din partner kan se frem til at få dig for sig selv, du er mest til de private former, for eksempel en intim, romantisk middag kun for to.

Søndag 21/10

Det bliver en forholdsvis stille dag, hvor der ikke sker så meget. Lad opvasken og støvsugeren stå og kast dig over en god bog.

Se alle horoskoper her 

Læs årshoroskop for Skytten