Horoskop skytte illustration
SPONSORERET indhold

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
18. sep. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 18/9

Her kommer de allersidste dage af Jomfruens måned og af sommerens halvår. Det kan på den ene side føles nostalgisk, og måske især, hvis din sommer viste sig at byde på noget helt andet, end du umiddelbart havde forventet! Men det er også dejligt at se tilbage på en sommer, der gik, og som gjorde dig både rigere og klogere.

Tirsdag 19/9

Måske troede du, at det var denne uge, du virkelig skulle brænde igennem på jobbet, men du mangler kræfterne eller overskuddet? Nogle gange beder misforståelser eller en følelse af uklarhed dig bare om at skrue ned for tempoet. Du behøver ikke kunne overskue eller udregne alting lige nu.

Onsdag 20/9

Der er fokus på at genbesøge nogle af sommerens temaer men med en større visdom nu. Mærk efter, hvad du har lært, eller hvor du er i gang med at vokse ud af dit gamle jeg.

Torsdag 21/9

De næste par dage står Månen i sit tegn, og det giver dig sikkert en fornemmelse af virkelig at ville noget! Det kan også bare betyde et par dage med mere plads til hele dig, også de sider, der inderst inde er bløde og emotionelle, og som du indimellem glemmer.

Fredag 22/9

Denne weekend tager vi afsked med sommerens halvår, og byder efterårsjævndøgn hjerteligt velkommen. Spørg dig selv, hvad du vil takke sommeren for. Du har sikkert både lært noget, modtaget noget, og mistet noget. Sig tak fra hjertet for alt det, du er nu.

Lørdag 23/9

I dag bevæger vi os fra Jomfruens måned ind i Vægtens måned. Det kan betyde et skift fra hverdagsfokus til mere overskud til relationer, flirts og kreativitet. Begyndelsen på Vægtens måned falder altid på efterårsjævndøgn, en særlig, sprød tid for taknemmelighed og en følelse af indre eller ydre harmoni.

Søndag 24/9

I dag kan nemt skvulpe lidt, alle er lidt ekstra fintfølende og man kommer nemt til at træde hinanden over tæerne. Giv plads til følelserne, men lad være med at træffe en masse store, endegyldige beslutninger på baggrund af dem lige nu.