Horoskop skytte illustration
SPONSORERET indhold

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
05. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 5/12

I dag har du fokus på dit indre univers og er knapt så udadvendt, som du plejer at være. Der er nogle tanker og detaljer, som du lige skal have på plads, inden du deler dem med andre. Du kan derfor godt virke lidt distræt over for andre i dag.

Tirsdag 6/12

Din naturlige udstråling af autoritet tiltrækker andre mennesker. Prøv at tænke over, hvordan du udnytter den evne bedst uden at tromle andre ned. Eftermiddagen og aftenen egner sig godt til alle former for fysiske aktiviteter.

Onsdag 7/12

Du har svært ved at holde fokus på mere end en ting ad gangen. Der er helt tiden noget andet, der fanger din opmærksomhed. Du er god til overspringshandlinger i dag i stedet for at blive færdig med dagens kedelige opgaver.

Torsdag 8/12

Dine evner til at formulere dig i øjeblikket er over middel, og andre mennesker lytter interesseret til det, du siger. Du blander dig også gerne i debatten i dag, hvor der udveksles holdninger og idéer på kryds og tværs. Husk at lade andre få lidt taletid også.

Fredag 9/12

Du vil allerhelst være derhjemme i dag. Tag gerne en ekstra fridag, hvis arbejdet tillader det. Det har længe knebet med strukturen derhjemme, og der er nok at tage fat på. Noget håndværksmæssigt arbejde har trukket ud og skal være færdigt inden jul.

Lørdag 10/12

Julen nærmer sig, og måske skulle du give dit privatliv og familien lidt mere opmærksomhed, end du har gjort den seneste tid. Økonomien tillader ikke de allerstørste julegaver i år, men det er ikke gavens størrelse, som er afgørende, men at den er købt med kærlighed.

Søndag 11/12

Endelig er det søndag, og du trænger i den grad til en stille start på dagen. Sid gerne længe over morgenkaffen, og læs alle nyhederne, inden du gør andet. Den kolde og mørke tid indbyder til indendørs sysler og levende lys.