Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg | Skytten er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 18/6
Psykologien får godt fat i dig. Du interesserer dig meget for alle de bagvedliggende parametre, der får mennesker til at handle som de gør. Du stiller dig ikke tilfreds med at se det, der foregår på overfladen.

Tirsdag 19/6
En meget energisk person eller partner kan give dig nogle udfordringer. Pas på at vedkommende ikke overskrider dine grænser.

Onsdag 20/6
Dagen egner sig godt til at forkæle dig selv og din krop. En god massage eller en times yoga er ikke kun forkælelse men også en god investering i dit helbred på længere sigt.

Torsdag 21/6
Du føler, at dine omgivelser er både opfarende og barnlige i dag. Det kan betyde små-skænderier, som i virkeligheden er helt unødvendige. Husk, at der skal to til et skænderi.

Fredag 22/6
Der kommer nogle dejlige dage for dig og din elskede. Der er en behagelig og afslappet stemning mellem jer, lige som der er mellem dig og de fleste andre mennesker for tiden.

Lørdag 23/6
Blandt dine mange kontakter ser dagen ud til at bringe dig i kontakt med en eller flere, der har domicil i udlandet.

Søndag 24/6
Du kan se frem til en dag uden de store begivenheder. Slap af og nyd en rolig dag.

Se alle horoskoper her 

Læs årshoroskop for Skytten


Henter...