Horoskop skytte illustration
Foto: Ditte Breineberg Skytten er et ildtegn.

Horoskop skytte

Skytten: Dagens horoskop

Skytten er født mellem den 24. november og 21. december. Skytten er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skytten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skytten er dit stjernetegn.

Uge 23: Her er dagens horoskop for Skytten

Mandag 1/6

Du har dit blik rettet mod dit parforhold i øjeblikket. Er du i et fast parforhold, kan du se frem til en fantastisk udvikling. Det vil være oplagt at tage på en rejse sammen. Er du single, kan du meget vel møde kærligheden på en rejse.

Tirsdag 2/6

Du er optimistisk og visionær i øjeblikket, men du glemmer lidt at kigge på de økonomiske aspekter. Er det muligt at realisere det, du drømmer om lige nu? Du bør i hvert fald kigge lidt mere på dit budget. Der er nogle rammer og begrænsninger, du er nødt til at forholde dig til.

Onsdag 3/6

På jobbet hersker der en behagelig stemning, og du nyder samværet med kollegerne. Selv om der er mange ændringer og nye ting, I skal forholde jer til, er I gode til at hjælpe og støtte hinanden. Det kan være ny teknik, som I kan hjælpe hinanden med.

Torsdag 4/6

Der er fokus på parforholdet og den økonomi, som I er fælles om. Der kan sagtens være nogle udfordringer i den forbindelse, som I er nødt til at drøfte. Måske er I ikke helt enige om, hvordan økonomien skal styres, og hvordan forbruget skal prioriteres.

Fredag 5/6

Du har så travlt på jobbet, at du helt glemmer dine egne basale behov. Koncentrationsevnen daler, hvis du ikke puster ud ind i mellem. Dit energiniveau er meget lavt i disse dage, og du kan ikke blive ved med at løbe lige så hurtigt. Du må tage en pause.

Lørdag 6/6

Du har brug for at få luft under vingerne i dag. Du er en stor naturelsker, så find gerne væk fra byens larm og ud på landet, hvor du kan fornemme de åbne vider og se horisonten. Du nyder følelsen af, at der er højt til loftet og masser af lys og luft.

Søndag 7/6

Venus bringer fred og harmoni i dit parforhold i dag. Der hersker en behagelig stemning mellem dig og den, du elsker. I er gode til at tage hensyn til hinanden, og I nyder hinandens selskab. Er du single, vil du næppe tilbringe søndagen alene.

Se alle horoskoper her 

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs årshoroskop for Skytten

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn