TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

ALT for damerne Kvindeløb

Du kan godt glæde dig til at åbne årets goodiebag

Her kan du se, hvad der gemmer sig af lækre overraskelser i årets goodiebag.

Sponsorerne vil traditionen tro forkæle jer seje walkere og løbere med gode ting og sager i årets goodiebag. Du får ikke kun snacks, skønhedsprodukter og det nyeste ALT for damerne, men også det fine net, der ligesom årets løbetrøje er designet af Mads Nørgaard. Vi kan afsløre, at flere af produkterne er full size, så der er noget at glæde sig til.

LÆS OGSÅ: Mød Chris MacDonald og Anne Bech til årets Kvindeløb 2016

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig vores kvindeløb i en by nær dig, så kan du nå det endnu ved at trykke ind på linket her.

De ting du ser nedenfor er midlertidige, det vil sige, at der kommer endnu flere lækre ting i goodiebagen, inden løbet skydes i gang. 

Organic Circle 3-i-1 

Ansigtsrens 200 ml. Velegnet til afrensning af ansigt eller/og fjernelse af makeup. Organic Circle:

er uden farve, parfume og parabener.
er udviklet i Danmark og findes kun i REMA 1000.
er med det nordiske miljømærke Svanen.
er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.
er økologisk certificeret af ECOCERT Greenlife

Cavalier chokolade


Chokoladen er sødet med Stevia - et godt alternativ, hvis du ønsker en god chokolade og samtidig vil være opmærksom på vægt og blodsukkerpåvirkning.

Naturlig og karakteristisk smag
Skabt af prisvindende pionér
Ikke tilsat sukker
Naturlig sødet med Stevia planten
Designet til en sund livsstil
Produceret af fair trade ingredienser

Forsvarets Hudsalve

Forsvarets Hudsalve blev oprindeligt udviklet til det svenske forsvar for mere end 50 år siden. Den indeholder udelukkende naturlige ingredienser og ingen parfume eller parabener. Forsvarets Hudsalve er vandfri, hvilket sikrer, at den ikke udtørrer huden yderligere. Det er en universalsalve mod tør hud overalt på kroppen, men hjælper også på smårifter, hælrevner og gnavsår.

Arla MOVE®


Arla MOVE® er en ny serie af proteinrige produkter til dig, der vil passe godt på dine muskler og krop efter træning.Serien indeholder proteinvand, proteinshake, proteinbarer og proteinpulver og er specielt udviklet til dig der træner og lever et aktivt liv. Arla MOVE® er rig på protein, som hjælper med at vedligeholde og øge muskelmassen. Den bedste vej til en sund krop er gennem en sund, varieret kost og en aktiv livsstil. Find et produkt i din googdiebag og mød os på dagen.

Solbeskyttelse P20 


Danskproducerede P20 giver dig op til 10 timers effektiv solbeskyttelse med bare én grundig påsmøring. P20 er meget vandfast og har en let konsistens, der ikke fedter. P20 indeholder ikke parfume, farve eller konserveringsmidler.

I goodiebagen får du en P20 SPF30, og på standen giver vi et godt tilbud på P20 solcreme.

Colgate Colgate Komplet Daily Repair hjælper med at udbedre begyndende tand- og tandkødsproblemer (svækket emalje, let hævet og rødt tandkød) ift. en almindelig fluortandpasta. Så du kan hjælpe med at reparere hver dag, ved bare at skifte tandpasta.

Du får en 19 ml prøve af Colgate Komplet Daily Repair tandpasta med i din goodie bag.

V6V6 tager vare på dine tænder, så du kan tage vare på dit liv, og fokusere på de ting der betyder noget for dig.

Tandpleje. Når som helst. Hvor som helst.

Mød os i V6-teltet , hvor du kan slappe af med familie og venner samt vinde spændende præmier i vores sjove konkurrence. Du finder naturligvis også et af vores mest populære produkter i årets goodiebag.

Royal Greenland
Royal Greenland har netop lanceret fisk med økologisk panering. Sprøde og velsmagende produkter - uden æg og mælk, som du blot skal tilberede i ovnen direkte fra frost i ca. 25 minutter. Du får en opskriftsbog men på hjemmesiden finder du masser af andre lette og inspirerende opskrifter plus en video kokkeskole, så du virkelig kan se hvor nemt det er at lave lækker mad med fisk og skaldyr. Velbekomme.

Ajax servietter
Gør rengøringen lettere med Ajax rengøringsservietter.
Servietterne er vædet med Ajax rengøringsmiddel og er ideelle til en hygiejnisk rengøring af køkken, badeværelse, toilet samt en hurtig gulvrengøring. Tør overfladerne af og smid servietten ud bagefter! I de fleste byer får du får en full-size prøve.

Tena 
Har du også svært ved at holde tæt under træningen? Så er du ikke den eneste. Faktisk rammes ikke mindre end hver anden kvinde mellem 20–39 år af små uventede dråber i forbindelse med fysisk aktivitet – helt unødvendigt. Til at beskytte dig mod små uventede dråber kan du bruge de nye lights by TENA – små og diskrete trusseindlæg, som fungerer som et godt supplement til træningen. Med lights by TENA i tasken kan du leve livet fuldt ud!

Sæson
Væk appetitten med Sæson magasinet. Du får det seneste nummer af Sæson magasinet, som giver dig og din familie masser af inspiration og opskrifter til en hverdagsmad med frugt, grønt og glæde.

Perskindol Gel – til ømme muskler
Giv din krop frihed til at du kan yde dit bedste. Perskindol hjælper hvis ømme og irriterede muskler forhindrer dig i at bevæge dig så meget som du gerne vil.

JEWLSCPH
JEWLSCPH's smykkekollektioner er designet af Mai Manniche, og kendetegnet ved de enkle designs i ægte ædelsten og ædelmetal. Find det smykke der understreger din stil og personlighed. Brug gavekortet på 500 kr. i hendes butikker i enten København eller Århus – eller online på www.JEWLSCPH.com

 LÆS OGSÅ: Chefredaktør Tina Nikolaisen er klar. Er du?

LÆS OGSÅ: Igen i år kan du vælge mellem 5 sunde og lækre tilbud fra Lagkagehuset

LÆS OGSÅ: ”Jeg følte, at jeg mistede noget af mig selv, da jeg blev mor”