Ses vi til ALT for damernes Kvindeløb 2016?
Ses vi til ALT for damernes Kvindeløb 2016?

ALT for damernes Kvindeløb 2016

Kom med til Danmarks hyggeligste kvindeløb

Traditionen tro afholder vi i 2016 Danmarks største og hyggeligste kvindeløb. Se hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

 

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder og os fra redaktionen på ALT for damerne, så kan du tilmelde dig de forskellige løb på linket her.

Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi igen i år gæster nogle af landets fem største byer. Datoerne for årets i alt syv løb, er:

Aalborg, Lindholm Strandpark. Tirsdag den 24. maj
København, Amager Strandpark. Søndag den 5. juni, mandag den 6. juni, tirsdag den 7. juni.
Aarhus, Mindeparken. Søndag den 12. juni.
Fredericia, Kastellet. Mandag den 13. juni.
Odense, Fruens Bøge. Søndag den 19. juni.

LÆS OGSÅ: Prøv Anne Bechs 4 ugers løbeprogram for begyndere

Årets løbenyhed

Til årets løb samarbejder vi med Boozt.com, hvilket har gjort, at vi har ændret navnet til " ALT for damerne Kvindeløb powered by Boozt.com". Når du tilmelder dig løbet får du 150 kr. til shopping online, mod at du afgiver din mail.

LÆS OGSÅ: Mød Chris MacDonald og Anne Bech til årets Kvindeløb 2016

Gavekortet er langt fra den eneste gave, du kan se frem til i 2016. Når du tilmelder dig løbet, får du også en overdådig goodiebag samt en lækker løbe T-shirt og taske fra et stort dansk designmærke. På ALT for damernes Kvindeløbs-facebookside kan du være med i gættekonkurrencen om, hvem du tror denne designer er.

Kendte ansigter

Anne Bech står igen i år for en energifyldt opvarmning til alle løb. Og som noget nyt kan du få en snak med hende i ALT for damernes telt, hvor hun giver gode råd om kost om motion. Du kan også købe en af Anne Bechs bøger og få taget et billede sammen med hende.

Skal du løbe i Odense, Aarhus eller København om søndagen, har du også mulighed for at høre Chris MacDonalds motiverende peptalk.

Få fingrene i

I år har du ikke kun mulighed for at købe vores fine nye yogabluse, du kan også få fingrene i et sweatsæt og en bæltetaske, der er lavet specielt til løbet. Læs mere om vores særtilbud her.

Lækkerier

Lagkagehuset vil traditionen tro stå klar med kaffelatte, frokostpakker og masser af søde sager.

Tag dine venner med under armen

Alle kan stille hold til ALT for damernes Kvindeløb – og jo flere, jo bedre. I kan stille hold inden for samme distance, eller i den distance, I hver især ønsker. Husk, at I kan bestille mad fra Lagkagehuset til hyggetiden efter løbet. Er I mange, kan I også leje et telt – I skal blot kontakte vores Kundeservice for nærmere information. Saml minimum 10 kvinder på dit hold, så deltager I i konkurrencen om flotte præmier. Tilmeld dit hold her

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser.


LÆS OGSÅ: ”Jeg følte, at jeg mistede noget af mig selv, da jeg blev mor”

LÆS OGSÅ: Chefredaktør Tina Nikolaisen er klar. Er du?

LÆS OGSÅ: Nu er det slut med dårlige undskyldninger for ikke at træne