-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hjemmebagt brød med kvæder
Kvæder er måske ikke lige det første, man forbinder med bagværk, men du kan faktisk sagtens tilsætte fintrevet kvæde til denne dej og bage et lækkert grahamsbrød med kvæde.
2 små brød med kvæde
Total:1 time 30 minutter
Ingredienser
- 50 g gær
- 4 dl lunkent vand
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. rapsolie
- 100 g fintrevet kvæde uden skræl og kernehus
- 100 g grahamsmel
- ca. 500 g hvedemel
- 1 sammenpisket æg til pensling
Sådan bager du grahamsbrød med kvæde
- 1. Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt salt, sukker, olie og kvæde. Rør grahamsmelet i. Rør hvedemelet i lidt ad gangen.
- 2. Ælt dejen, til den er fast og glat, og lad den hæve under et klæde 15-20 min.
- 3. Slå dejen ned, ælt den let, og del den i to stykker, der formes til brød. Læg dejen i brødforme (950 ml). Lad brødene hæve i formene 15-20 min. under et klæde.
- 4. Klip tre små hak i toppen af hvert brød, og pensl med sammenpisket æg. Bag brødene ved 200 gr. i ca. 20 min. Lad de færdige brød køle af på en bagerist.