-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Hjemmebagt knækbrød
Mmh!Her får du opskriften på det lækreste hjemmelavede knækbrød.
Hjemmebagt knækbrød
5 dl frø og kerner i forskellige størrelser, f.eks:
1 dl græskarkerner
1 dl rugkerner
1 dl sesamfrø (gerne både hvide og sorte)
1 dl hørfrø
1 dl havregryn
3 ½ dl mel (gerne blandet, dog er hvedemel nødvendigt)
1 ¼ dl olivenolie
3 tsk. flagesalt
ca. 2 dl vand
lidt ekstra frø til topping
__________
1. Bland først alle korn og kerner sammen, derefter mel, salt og til sidst olie og vand. Dejen vil være temmelig klistret.
2. Rul halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 0,5 cm’s tykkelse, og skær ud i ønskede former. Drys topping på. 3. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter.
__________
Variationer:
Bland lidt god ost som cheddar eller gouda sammen med kernerne og frøene – og i toppingen. Rosmarin, chili eller kanel i dejen og toppingen smager også dejligt. Specielt rosmarin er et hit til ost og pølse.
LÆS OGSÅ: Olgas æblesmør
__________
LÆS OGSÅ: Morgenbrød med æble, kanel og marcipan
LÆS OGSÅ: Bagte æbler med porter og krydderier