-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild
Man går sjældent galt i byen med en god hjemmelavet kartoffelsalat. Skal den mætte ekstra meget, så top med hårdkogte æg som i denne opskrift.
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Kogetid:
- 18 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4-6 personer)
- 600 g aspargeskartofler
- 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
- 2-3 hårdkogte æg (hakket)
- 2-3 forårsløg (fintsnittet)
- Dressing:
- 75 g mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 9% eller 18%
- 1 spsk vineddike
- 1 tsk dijonsennep
- 1 bdt dild (fintsnittet, men gem lidt til pynt)
- 1/2 rødløg (finthakket)
- salt og peber
- Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil skrællen af dem.
- Lad dem afkøle og skær dem i skiver.
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
- Tilsæt dild og rødløg.
- Vend kartofler, blegselleri, æg og forårsløg i dressingen og pynt med dild.