Belugalinser med tunmousse
SPONSORERET indhold

Belugalinser med tunmousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker og sund tunmousse.

Af: Birdie Bjerregaard og Louise Bruun
02. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

100 g belugalinser
1 tsk olivenolie
1 dåse tun
3 spsk skyr
½ citron, revet skal og saft
2 spsk broccoli
havsalt og peber.

Sådan gør du

Kog linserne, og lad dem dampe af i en skål. Hæld olivenolien over, og krydr med havsalt. Hæld væden fra tunen, og mos den let med en gaffel i en skål. Tilsæt skyr og revet citronskal og -saft. Hak broccolien i meget små stykker, og kom dem i tunmoussen. Smag til med salt og peber. Anret tunmoussen oven på linserne. Pynt evt. med friske krydderurter. 

ca. 360 kcal

SE OGSÅ: Prøv en smagfuld tunmousse