Grillet tun  med fennikel og  wasabi-ærtedip

Foto: Maria Warnke Nørregaard Tun smager fantastisk på grillen.

Grillet tun med fennikel og wasabi-ærtedip

Sommer er lig med grill! Smid et par tunbøffer på grillen og servér med fennikel og wasabi-ærtedip - sund og lækker sommermad.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 2 personer

  • 2 tunbøffer á 125 g
  • 1 tsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 flækkede fennikel
  • 2 flækkede, udkernede, røde peberfrugter
  • olie til pensling
  • lidt ærtespirer
  • eventuelt lidt mynte

Ærtedip med wasabi

  • 1 dl ærter
  • ½ dl skyr naturel
  • wasabi efter smag
  • 2 lime
Energi pr. person:
319 Kcal
Fedt:
22 %
Protein:
57 %
Kulhydrat:
21 %

Sådan gør du:

  1. Pensl tunbøfferne med olie, og drys salt, peber og eventuelt paprika på.
  2. Pensl grøntsagerne med lidt olie, drys salt og peber på, og grill dem i 4-5 minutter. Vend dem jævnligt. Bland de grillede grøntsager med friske ærtespirer og eventuelt mynte.
  3. Grill tunbøfferne 1-2 minutter på hver side – de skal være rosa-røde indeni. Griller du dem for længe, bliver de tørre og kedelige.
  4. Blend ærter og skyr, smag til med salt, peber og wasabi efter behag. Servér tunbøfferne med de grillede grøntsager, ærtedip samt lime.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Sund aftensmad, Fisk og Hovedret