Grillet tun  med fennikel og  wasabi-ærtedip
SPONSORERET indhold

Grillet tun med fennikel og wasabi-ærtedip

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sommer er lig med grill! Smid et par tunbøffer på grillen og servér med fennikel og wasabi-ærtedip - sund og lækker sommermad.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
08. jun. 2021 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

  • 2 tunbøffer á 125 g
  • 1 tsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 flækkede fennikel
  • 2 flækkede, udkernede, røde peberfrugter
  • olie til pensling
  • lidt ærtespirer
  • eventuelt lidt mynte

Ærtedip med wasabi

  • 1 dl ærter
  • ½ dl skyr naturel
  • wasabi efter smag
  • 2 lime

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    319 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    57 %
  • Kulhydrat:
    21 %

Sådan gør du:

  1. Pensl tunbøfferne med olie, og drys salt, peber og eventuelt paprika på.
  2. Pensl grøntsagerne med lidt olie, drys salt og peber på, og grill dem i 4-5 minutter. Vend dem jævnligt. Bland de grillede grøntsager med friske ærtespirer og eventuelt mynte.
  3. Grill tunbøfferne 1-2 minutter på hver side – de skal være rosa-røde indeni. Griller du dem for længe, bliver de tørre og kedelige.
  4. Blend ærter og skyr, smag til med salt, peber og wasabi efter behag. Servér tunbøfferne med de grillede grøntsager, ærtedip samt lime.