Ingefærkrydret gris på spyd med sprød salat
SPONSORERET indhold

Ingefærkrydret gris på spyd med sprød salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sæsonen for grillmad er begyndt og grillspyd er en sand grill-klassiker. Disse spyd er krydret i en skøn marinade af soja og ingefær. Servér de grillede spyd med en frisk salat.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
07. jun. 2021 | Mad | Fit living
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

  • 250 g magert svinesmåkød
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1 lille, udkernet, finthakket chili
  • 1 tsk. sesamolie
  • salt og peber
  • spyd

Salat

  • 200 g snittet spidskål
  • 125 g friskbælgede ærter
  • 1 snittet skoleagurk
  • ½ udkernet, skiveskåret melon
  • 1 dl hakket koriander

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    291 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    51 %
  • Kulhydrat:
    27 %

Sådan gør du:

  1. Skær kødet i tern. Kom det i en skål, og vend det omhyggeligt med ingefær, soja, chili og olie samt lidt salt og peber.
  2. Lad kødet trække, hvis der er tid til det, og sæt det derefter på spyd. Grill spyddene i 6-7 minutter, og vend dem jævnligt under stegningen.
  3. Anrét alle ingredienser til salaten i en skål, og smag den godt til med salt og peber, før du serverer den til grillspyddene.