SPONSORERET indhold
Ingefærkrydret gris på spyd med sprød salat
Sæsonen for grillmad er begyndt og grillspyd er en sand grill-klassiker. Disse spyd er krydret i en skøn marinade af soja og ingefær. Servér de grillede spyd med en frisk salat.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
- 250 g magert svinesmåkød
- 1 spsk revet ingefær
- 1 spsk revet ingefær
- 1 lille, udkernet, finthakket chili
- 1 tsk. sesamolie
- salt og peber
- spyd
Salat
- 200 g snittet spidskål
- 125 g friskbælgede ærter
- 1 snittet skoleagurk
- ½ udkernet, skiveskåret melon
- 1 dl hakket koriander
Næringsindhold
-
Energi pr. person:291 Kcal
-
Fedt:22 %
-
Protein:51 %
-
Kulhydrat:27 %
Sådan gør du:
- Skær kødet i tern. Kom det i en skål, og vend det omhyggeligt med ingefær, soja, chili og olie samt lidt salt og peber.
- Lad kødet trække, hvis der er tid til det, og sæt det derefter på spyd. Grill spyddene i 6-7 minutter, og vend dem jævnligt under stegningen.
- Anrét alle ingredienser til salaten i en skål, og smag den godt til med salt og peber, før du serverer den til grillspyddene.
Tip:
Bruger du træ-spyd, så læg dem i koldt vand et par timer før brug.