Ispinde med hyldeblomst og jordbær
SPONSORERET indhold

Ispinde med hyldeblomst og jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre, læskende ispinde med sød smag af hyldeblomst og jordbær. Vidunderlige på varme sommerdage – og et hit hos både store og små (og alle derimellem...)

Af: Maja Ambeck Vase
16. maj. 2018 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4-6 ispinde

1/2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
2 dl vand
1 citron, saften heraf
4 jordbær

Sådan gør du

Bland hyldeblomstsaft, vand og citronsaft sammen i en skål, og smag til. Skær jordbærrene i tynde skiver. Kom en smule saft og en skive jordbær i hver ispindeform. Sæt dem i fryseren en times tid. Fyld så ispindeformene helt op med saft og jordbærskiver, og stik pinde i. Sæt dem tilbage i fryseren et par timer. Spis ispindene en lun sommerdag!

Tip: Kom også gerne andre bær og frugter i ispinde-formene, og lav på den måde forskellige is i fine farver!

Anbefalet til dig