-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Knækbrød med hørfrø og chiafrø
Et knækbrød med hørfrø og chiafrø kan sætte prikken over i’et på en god osteanretning. Server frisk frugt og rosmarinhonning til.
Ingredienser
- Knækbrød med hørfrø og chiafrø
- 100 g hørfrø
- 50 g chiafrø
- 125 g græskarkerner
- 125 g solsikkefrø
- 1 spsk nigellafrø (kan udelades eller erstattes af 1 tsk kommen)
- 1 tsk salt
- ½ l vand
- 1 æg
- Rosmarinhonning:
- flydende honning
- 2 stilke rosmarin
- Desuden:
- 200 g god camembert
- dadler og frisk frugt, f.eks. pærer, til servering
Sådan laver du knækbrød med hørfrø og chiafrø
- 1. Bland alle ingredienser på nær æg sammen i en beholder, sæt låg på, og lad knækbrødet stå på køkkenbordet i minimum 3 timer, gerne natten over.
- 2. Sæt ovnen på 150 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir, og rør ægget sammen med frøblandingen. Fordel blandingen på papiret. Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time, til det er helt tørt og sprødt. Skær det i firkantede stykker.
- Rosmarinhonning: Hak rosmarinen fint, og bland den med honningen.
- Server knækbrødet sammen med ost, honning og tørret/ frisk frugt.