Knækbrød med hørfrø og chiafrø
SPONSORERET indhold

Knækbrød med hørfrø og chiafrø

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et knækbrød med hørfrø og chiafrø kan sætte prikken over i’et på en god osteanretning. Server frisk frugt og rosmarinhonning til.

06. dec. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Knækbrød med hørfrø og chiafrø

100 g hørfrø

50 g chiafrø
125 g græskarkerner
125 g solsikkefrø
1 spsk nigellafrø (kan udelades eller erstattes af 1 tsk kommen)
1 tsk salt
½ l vand
1 æg

 

Rosmarinhonning:
flydende honning
2 stilke rosmarin


Desuden:
200 g god camembert

dadler og frisk frugt, f.eks. pærer, til servering

Sådan laver du knækbrød med hørfrø og chiafrø

1. Bland alle ingredienser på nær æg sammen i en beholder, sæt låg på, og lad knækbrødet stå på køkkenbordet i minimum 3 timer, gerne natten over.

2. Sæt ovnen på 150 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir, og rør ægget sammen med frøblandingen. Fordel blandingen på papiret. Bag knækbrødet i ovnen i ca. 1 time, til det er helt tørt og sprødt. Skær det i firkantede stykker.

 

Rosmarinhonning: Hak rosmarinen fint, og bland den med honningen.

Server knækbrødet sammen med ost, honning og tørret/ frisk frugt.